>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy...

R 0

rogerio

Użytkownik
Hej tu podaje 3 takie typy
Telstar - Den Bosch 2 2.10 wynik 3-0

Viborg - Fredericija 2 2,4 wynik 0-1
Slovacka - Macedonia 1 1,7 wynik 1-0

niagara 0

niagara

Użytkownik
Tylko nie wyskakuj nam tutaj z jakimis fiksami, stronami ustawkami itd... Nikt tutaj tego nie chce. Nie chcemy fixow, insiderow, nowych stron, nie chcemy niczego. Fajnie, ze weszly te 3 typy, ale oszustow nie chcemy, wlasna ciezka praca i doswiadczeniem probojemy pogrywac z bukiem i nie bawi nas cos takiego. Nara

R 0

rogerio

Użytkownik
niagara spokojnie bo ci pompa siądzie. Otworzyłem własny temat i chyba mam do yego prawo a jak ci nie pasi to spadaj i tu nie wchodx - proste

R 0

rogerio

Użytkownik
Antwerpen - Roeserale 1 1,95 WYNIK 2-2
Llanelli - TNS 2 (2.25) wynik 2-1
Radzionków -Nieciecza 1 2,00 wynik 1-0 Sliven - Beroe 2 2.70 wynik 0-1

niagara 0

niagara

Użytkownik
Kwestia jest taka, ze ten koles napisal, ze sprawdzone typy kupowane od zagranicznych profesjonalistow.
Jak masz kupowac typy i je tutaj podawac, to troche sie mija z celem. Nie po to jest to Forum.
PS. zapewniam wszystkich, ze ten koles ROGERIO bedzie napastowal polowe forum tekstami na PW:
&quot;Chcesz wiecej takich typow? Chcesz zarobic 1500zl miesiecznie, napisz do mnie, albo wejdz na strone http://www.tanietyp.gowno.pl ????
Stary wyjedz z tego forum szybko, bo smierdzi mi tutaj naciagactwem.

T 0

tomcioomen

Użytkownik
Prosze spokojnie nie kłocić się ,kazdy ma swój temat i tam podaje typy ,a jakie są one to się zobaczy i nie róbcie zamieszania nie oto chodzi
Niech sobie podaje typy poto to forum jest
Dziękuje za uwage ????

R 0

rogerio

Użytkownik
Proszę moderatorów o upomnienie punktem karnym mało inteligentnego pana ,,Niagara&quot; który zarzuca mi oszustwo i naciągactwo co też jest obrazą użytkownika tego forum ,ja za takie coś dostałem punkt karny więc liczę że sprawiedliwość na tym forum jest.

Do góry Bottom