>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

typy

M 0

muniek30

Użytkownik
witam nie interesuje sie sportem i malo wygrywam .czy ktos chcialby mi pomoc? oczywiscie za kase.moge wplacic nawet wpierw tylko musisz mi pokazac jakies screeny ze wygrywasz.jestem sklonny zaplacic duzo.chetni na priv .prosze o nie usuwaniue tematu

radek03 90

radek03

Forum VIP
witam nie interesuje sie sportem i malo wygrywam .czy ktos chcialby mi pomoc? oczywiscie za kase.moge wplacic nawet wpierw tylko musisz mi pokazac jakies screeny ze wygrywasz.jestem sklonny zaplacic duzo.chetni na priv .prosze o nie usuwaniue tematu
wystarczy poprzeglądac troche tematy z typami i zawsze znajdziesz jakies ciekawe typy za DARMO a jak chcesz placic to prosze bardzo ale potem sie nie zal na forum ze cie oszukali

mateja33 0

mateja33

Użytkownik
Troche głupi ten post. placic za typy dziwna sprawa, wchodzisz na VIP typy śledzisz około tydzień robisz własne analizy porównujesz z najlepszymi typerami i zaczynaj za małą stawke a będzie dobrze ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Nie wiem dlaczego piszecie, że głupi pomysł to płacenie za typy. Mnóstwo ludzi na świecie tak gra i nie narzeka. Jeśli trafi się na profesjonalistę ( przy całym szacunku to nie ma takiej osoby na naszym forum, ba w Polsce takich osób nie ma ) to koszt nawet 400-500 $ za miesiąc nie jest duży. Mój znajomy ( szkoda, że nie kolega bo by podrzucił jakieś typki :p ) tak gra i robi systematyczne zyski . . .
Żeby zarobić trzeba zainwestować i z bukmacherką jest tak samo ;-)

C 0

cr7

Użytkownik
Nie wiem dlaczego piszecie, że głupi pomysł to płacenie za typy. Mnóstwo ludzi na świecie tak gra i nie narzeka. Jeśli trafi się na profesjonalistę ( przy całym szacunku to nie ma takiej osoby na naszym forum, ba w Polsce takich osób nie ma ) to koszt nawet 400-500 $ za miesiąc nie jest duży. Mój znajomy ( szkoda, że nie kolega bo by podrzucił jakieś typki :p ) tak gra i robi systematyczne zyski . . .

Żeby zarobić trzeba zainwestować i z bukmacherką jest tak samo ;-)
Ja sie nie śmieje z tego, że ktoś płaci za typy!! Za profesjonalne typy tak jak Jacques napisał. No może nie aż tak drogie bo tańsze też sie znajdzie ???? Ale jak koleś pisze na forum żeby ktoś mu typy wysyłał za kase to jest śmieszne i żałosna za razem !! Nie sądzisz Jacques :?::?:

Do góry Bottom