>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy

D 0

donsaper

Użytkownik
Witam serdecznie.
Szybka legenda:
1j=25zł
1) 27.11.2016 - Stal Mielec - Górnik Zabrze - 1X @ 1,67 Betano
Stawka : 4j
Murowany kandydat do walki o awans usadowił się wygodnie w środku tabeli i nic nie wskazuje na to, by po jutrzejszym meczu sytuacja miała się zmienić. Zbyt wiele meczów Górnika widziałem na żywo, zbyt wiele sobie po tym sezonie obiecywałem, by w dniu jutrzejszym mieć nadzieję na wygraną. Głównym mankamentem Zabrzan jest linia obrony której główny teoretycznie filar, Adam Danch, od ładnych paru miesięcy gra piach.. zresztą, czy ktokolwiek w tej drużynie zasługuje na pochwały?
Generalnie mecze Górnika w tym sezonie strasznie mi śmierdzą. Apogeum stanowił mecz ze Zniczem Pruszków gdzie kurs na stadionie gospodarzy wynosił 9, a Górnik:
1) Czerwona kartka typu : Byleby był preteks ku przegranej
2) Karny dla Górnika : Znicz okazał się tak beznadziejny, że pomimo gry 11 na 10 potrafili sprokurować karnego. Co zrobił Angulo? Perfidne (!) podanie do bramkarza.
3) Przy stanie 0:1 klepki z Kasprzikiem bez jakiejkolwiek chęci do ataku i odrobienia strat.
I tak z przymrużeniem oka ;) Zawsze jak STS (sponsor) poda jakiś stat dotyczący serii Zabrzan (w tym przypadku 5 meczów z rzędu bez porażki na wyjeździe), to dzieją się cuda. Absolutnie nie jestem zwolennikiej jakichkolwiek teorii spiskowych, aczkolwiek jutro przewiduję niestety kolejne rozczarowanie.
PS. Życzę sobie oczywiście, by ten typ nie wszedł.. aczkolwiek, z bukmacherskiego punktu widzenia, polecam granie w kierunku Stali.

Do góry Bottom