>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy znad Zatoki i Europy Południowo-Zachodniej!

OmarFC 18,1K

OmarFC

Użytkownik
Witam wszystkich.
Decyduje się na założenie własnego tematu, w którym publikował będę typy z Azji i Europy. Sporadycznie pojawi się jakaś Ameryka Łacińska, ale w mniejszych ilościach. Wiodącym sportem będzie piłka nożna. Gram ją od kilkunastu lat, z największymi sukcesami w ostatnich latach/miesiącach, więc 95%, jak nie 100 będzie dotyczyła futbolu.
Żaden typ nie jest grany na podstawie statystyk. Być może będą one chyliły się ku mojemu typowi, ale to tylko teoria. Wyniki, które obstawiam odnoszą się do empirycznego podejścia, wiedzy na dany temat i małej retrospekcji, bo tak naprawdę wszystkie ligi i kluby, które stawiam, oglądam od wielu lat. Doskonale obracam się w tym świecie konszachtów i wzajemności, ale także wrogich usposobień. Jeżeli ktoś trochę interesuje się piłką, to wie, że bazowanie na bieżących informacjach i insiderowskich przeciekach jest bardziej intratne niż szukanie swoich algorytmów na podstawie tabel czy formy.
Obstawiam różne ligi, te bardziej skrajne wymagają dużego nakładu czasu i odpowiedniego filtrowania, żeby swoje na nich wygrać.
Póżniej dopiszę reszte, bo dzisiejszy typ, który chce podać zaczyna się o 16:30.

Wszystkie typy grane na zagranicznych 1xbet, 22bet, bet365 oraz polskim betclicu.

Algieria - Div. 1
Mecz: Saoura - Oran
Typ: Wygrana Saoura @1,75
Typ: Saoura -1 (azjan) @2,45

Spodziewam się łatwego zwycięstwa gospodarzy. Od lat oddają sobie punkty i cofnąć się 5,6 lat wstecz, to właśnie wtedy postawiłem pierwszy typ w meczu tych drużyn. Za drobne możecie spróbować 2/1 @35.

Wynik: 2-0

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1181
OmarFC 18,1K

OmarFC

Użytkownik
Algieria - Div. 1
Mecz: Biskra - USM Algier
Typ: 1X Biskra @1,55
Typ: Biskra DNB @2,25

Start o 17 i założę się, że do 16 kursy znacznie polecą na gospodarzy. Lepiej stawiać już teraz, nie czekać do ostatniego momentu.

Wynik: 0-0

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +889
OmarFC 18,1K

OmarFC

Użytkownik
Hiszpania - 1 Liga
Mecz: Girona - Getafe
Typ złożony: Powyżej 24.5 fauli + 4.5 kartki @2,05
Grane w 22bet i 888starz.

Łatwe pieniądze.
Dołożyć można drobniej czerwoną kartkę @3,50.

Wynik: Faule - 11:23 Kartki - 5 żółtych + 1 czerwona = 7 kartek w meczu Czerwona kartka - TAK
Yangel Herrera - podziękowania za zasilenie budżetu w znacznym stopniu ;)

Co ciekawe, kartka koloru czerwonego pokazana jako pierwsza w spotkaniu, dopiero w 73 minucie.
Dla tych co śledzili ten mecz widzieli, że buki w 65-70 minucie meczu powystawiały linie kartkowe w okolicach 1.5-2.5, co było kopalnią kasy.
Sędzia Quintero dał wielką plamę przez pierwsze 70 minut meczu, gdzie powinno kilka kartek zostać pokazanych, dopiero VAR musiał mu pomóc i przedstawić go w świetle fatalnej persony na tym boisku we wczorajszym dniu. Później już z górki - odpokutował, a my księgujemy!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3591
OmarFC 18,1K

OmarFC

Użytkownik
Algieria - 2 Liga
Mecz: ASM Oran - Hussein Dey
Typ: ASM Oran @2,10
Bukmacher: Betclic, 1xbet, 22bet, 888starz

Z uwagi na limity na to spotkanie muszę grać na kilku firmach. Podobny mecz do tego, który kilka dni temu podawałe na Saourę. Zastanawiałem się do końca jak to ugryźć, bo informacja płynie jasna - ASM Oran nie przegrywa tego spotkania, lecz niewykluczony jest także remis. Szanse na zwycięstwo gospodarzy, a remis wynoszą 50-50%. Natomiast stawiam na ASM Oran, ponieważ goście, celowo czy nie, to też dość dziwne, przyjeżdżają bez swoich dwóch kluczowych zawodników (jakkkolwiek to brzmi), którzy łącznie mają udział w połowie bramek tej drużyny. Być może pretekst do tego, żeby mecz potoczył się tak, jak w ubiegłych latach. Również od kilku lat obserwuje tę parę i gdyby kursy były wyrównane, za spore środki grałbym 1x, przy tych kursach jedyną opcją słuszną wydaję się czysty win lub zakład bez remisu. Pewne jest to, że Hussein Dey nie wygra, być może nawet nie strzeli gola.

Wynik: 1-1
Czyli jednak remis... 16 strzałów gospodarzy... 1 gości.

Hiszpania - 1 Liga
Mecz: Leganes - Alaves
Typ: Powyżej 22.5 fauli + 3.5 kartki @1,90

Grane w 22bet i 888starz.

Kolejne łatwe pieniądze do zainkasowania, podobnie jak wczoraj, Hiszpania przez weekend trochę plusów Nam da. Jesli takiej kombinacji nie możesz zagrać to proponuję tylko i wyłącznie upomnienia...

Wynik: 9 żółtych kartek, 1 czerwona Faule: 33

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +565
OmarFC 18,1K

OmarFC

Użytkownik
Hiszpania - 1 Liga
Mecz: Villareal - Valencia
Typ: Powyżej 22.5 fauli + powyżej 3.5 kartek @2,15
Grane w 1xbet i 22bet

Idealny bet-builder do gry. Również polecam grać solo oba te typy z lekko wyższymi liniami.

Dodatkowy typ: Powyżej 4.5 kartek @1,90

Wynik: 23 faule 5 kartek
Oba typy zaksięgowane.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2811
OmarFC 18,1K

OmarFC

Użytkownik
Odpowiadając na wiadomości PW - powyżej 4 to azjatycka linia grana u bukmachera, która poniżej typu zaznaczam. W przypadku 4 kartek = zwrot. Jeżeli jest value w ofercie na tego typu rzeczy to publikuje. Linie na mecz Villareal z Valencią przystępne do gry vs. inne firmy. Każda wystawia inne po swoich analizach i kluczowe w tym jest to, czy liczone są czerwone kartki czy same żółte, zwracajcie na to uwagę. Nie zdążyłem opublikować typu na Osasunę z Realem, ale tam grałem linie 5.5 kartek, 4 żółte i czerwona dały sumę 6. A na live u ruskich pojawia się linia kartkowa samych żółtych kartek, co jest momentami bardzo opłacalne, a u innych np. Bet365 linia kartkowa liczona z czerwonymi (czerwona = 2, 2x żółta = 3). Zwracajcie na to uwagę! Powodzenia z typem powyżej, ale raczej będziemy cieszyć się z kolejnej wygranej! ;)

OmarFC 18,1K

OmarFC

Użytkownik
Wczoraj na koniec dnia trochę szczęścia, ale ostatnie minuty były zwieńczeniem tak naprawdę całej drugiej połowy - więc uzasadnione szczęście. ;)

Włochy - Serie A

Mecz: Monza - Lecce
Typ: Powyżej 4 ŻK @1,69 zwrot
Typ: Powyżej 4.5 kartek @2,20

Bukmacher: 1xbet/22bet

Pierwszy typ z włoskich boisk w moim temacie, tak więc nie akceptuje innego rezultatu jak win. Obok tego typu przejść obojętnie nie można, co więcej, uważam że i tak będzie się tutaj działo wiele więcej niż pokazują to wyjściowe linie, bo zakładają, że będzie sporo fauli - linie wyjściowe 27.5/28.5 - przy niskiej ilości kartek? Szczerze wątpię. Buki zakładają, że na 7-8 fauli zostanie pokazana kartka. Ja uważam, że mecz zakończy się minimum 5 kartkami, fauli też powinno być sporo, ale nie wykluczam również czerwonej kartki, którą dodatkowo gram, ale za drobne, kurs około 4. Chciałem łączyć to z faulami, lub grać same faule, ale linie nieadekwatne.

Za około godzinę pojawi się kolejny typ na wynik meczu.

Wynik: 4 kartki
Jednak pierwsza myśl zawsze najlepsza, około 30 fauli ;)

Hiszpania - 1 Liga

Mecz: Betis - Sociedad
Typ: Powyżej 5 kartek @1,75
Typ: Powyżej 5.5 kartek @2,10

Bukmacher: 1xbet/22bet

Manzano show się szykuje. Można wchodzić grubiej w ten zakład.

Typ dodatkowy:

Powyżej 1.5 kartek w 1 połowie @1,90
Czerwona kartka w meczu @3,80

Wynik:
Prognozy okazazały się 100% trafne.
Co prawda spodziewałem się więcej napomnień, ale wynik odegrał kluczową rolę, bo mecz zamknięty już od 70 minuty. 2 czerwone + 2 żółte = 6 kartek.
W 1 połowie 2 żółte + 1 czerwona.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2799
OmarFC 18,1K

OmarFC

Użytkownik
Po 14 typach w temacie wygląda to następująco:
Wygrane: 10

Zwroty: 2 (przy graniu opcji o mniejszych kursach tej rubryki by nie było)
Przegrane: 2

Skuteczność: 83,3% (10/12)
Yield: ponad 21%
Średni kurs: 2,05

Dzisiaj typ pojawi się popołudniu, o około 13. Raczej łatwa kasa ponownie, więc obserwujcie!

Otrzymane punkty reputacji: +1551
OmarFC 18,1K

OmarFC

Użytkownik
Włochy - 1 Liga
Mecz: Genoa - Venezia
Typ #1: Powyżej 20.5 fauli + 2.5 kartki @1,80
29 fauli/ 2 kartki
Typ #2: Powyżej 3.5 kartek @1,81 2 kartki

Dwa osobno grane typy na to spotkanie. Udało się połączyć te dwa typy ze sobą, ale po którymś zagranym kuponie są już u mnie limity i bloki. Drugi typ gram umiarkowanie. Poniedziałki rządzą się swoimi prawymi, ale pewnie będzie dobrze…;)

Ostatnia edycja:
OmarFC 18,1K

OmarFC

Użytkownik
Obok wczorajszych typów możnaby przejść obojętnie i tak też zrobię, lecz słusznym było wybrać opcję fauli, gdzie yło ich aż 29. Co do upomnień... 2 kartki pokazane do 15 minuty, a potem cisza? Dzieje się tak może w 2% spotkań. Ten sędzia - Livio Marinelli, zrobił już mi takiego psikusa kilka miesięcy temu w meczu Milanu z Veroną, gdzie też pokazał szybko 2 kartki, a później o nich już zapomniał. Trzeba mieć tego Pana pod lupą... ;)

ALGIERSKA USTAWKA PRZED NAMI !!!

17.00
ALGIERIA - 1 LIGA
MECZ: CONSTANTINE - CHLEF

TYP: REMIS W MECZU @3,20
BUKMACHER: BETCLIC, SUPERBET, 1XBET, 22BET, 888STARZ

Start spotkania o godzinie 17.00. Mając cokolwiek tutaj napisać, napisałbym to, że Chlef dzisiaj nie przegrywa tego spotkania, a gospodarze nie wygrywają. Dość prozaicznie napisane, ale cóż można więcej. Ciekawi mnie tylko jedna rzecz - czy wynik meczu to 1:1 z przypadkowym karnym, bo o tym nie wiem, czy raczej będzie to przeciąganie liny na 0:0. Początkowo wystawiałem typ na ten mecz z podwpórką na Chlef x2, kurs też całkiem niezły bo około 1,9-2 lub remis do połowy lub w całym meczu, tutaj nieco mniejsze kursy bo około 1,6-1,7. Ale jeżeli ma paść podział punktów to nie ma się nad czym zastanawiać i trzeba atakować wyższe pozycje. Również jestem ciekaw jak ze stawkami maksymalnymi, i czy buki dadzą limity na ten typ, bo widze, że tendencje są już spadkowe. Być może coś jeszcze szykuje się na wieczór, powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +2252
Do góry Bottom