K
13
kermitzaba
Użytkownik
Witajcie. Mam już jeden temat w kuponach ze statystykami ale szczerze mówiąc nie chce mi się liczyć i pisać tych pierdół po każdym meczu. Będę tutaj teraz zaglądał ale będę jedynie podawał mecze, którymi warto się zainteresować. Na pewno nie będę analizował meczy o kursach 1.20 bo to mija się z celem. Buk nie bez przyczyny dał taki kurs. Zresztą szkoda pieniędzy i ryzyka na tak marny zysk bo różnie bywa. Po każdym miesiącu jedynie podam ile % zyskałem grając owe mecze choć gram również na live co nieco. Ze starego tematu można wnioskować, ze zacząłem grać w bet-at-home z saldem 50zł, dzisiaj stan mojego konta wynosi 69,83zł więc w 10dni uzyskałem prawie 40% zysku a zakładam, że co miesiąc zysk będzie wynosił minimum 10% co po kilku latach da mi sporą sumkę do obracania. Gram od niedawna ale znam już mniej więcej jakie błędy ludzie popełniają i będę starał się ich uniknąć. Często stawiając jakiś mecz oglądam go live i jeśli tylko jest okazja robię "retyp" na rywala dzięki czemu wynik już zostaje bez znaczenia gdyż każdy daje mi zysk, mniejszy ale pewny w 100% Wczoraj ładnie mi poszło (kurs. 2,42 i 1,95) i dzisiaj nie powinno być wiele gorzej. W następnym poście podam pierwszy mecz który dzisiaj mam zamiar postawić i oczywiście wygrać. Życzę powodzenia!
Oczywiście wszystkie komentarze są mile widziane!
Oczywiście wszystkie komentarze są mile widziane!