>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy Zielonej Żaby z analizami. Komentarze mile widziane

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Witajcie. Mam już jeden temat w kuponach ze statystykami ale szczerze mówiąc nie chce mi się liczyć i pisać tych pierdół po każdym meczu. Będę tutaj teraz zaglądał ale będę jedynie podawał mecze, którymi warto się zainteresować. Na pewno nie będę analizował meczy o kursach 1.20 bo to mija się z celem. Buk nie bez przyczyny dał taki kurs. Zresztą szkoda pieniędzy i ryzyka na tak marny zysk bo różnie bywa. Po każdym miesiącu jedynie podam ile % zyskałem grając owe mecze choć gram również na live co nieco. Ze starego tematu można wnioskować, ze zacząłem grać w bet-at-home z saldem 50zł, dzisiaj stan mojego konta wynosi 69,83zł więc w 10dni uzyskałem prawie 40% zysku a zakładam, że co miesiąc zysk będzie wynosił minimum 10% co po kilku latach da mi sporą sumkę do obracania. Gram od niedawna ale znam już mniej więcej jakie błędy ludzie popełniają i będę starał się ich uniknąć. Często stawiając jakiś mecz oglądam go live i jeśli tylko jest okazja robię &quot;retyp&quot; na rywala dzięki czemu wynik już zostaje bez znaczenia gdyż każdy daje mi zysk, mniejszy ale pewny w 100% Wczoraj ładnie mi poszło (kurs. 2,42 i 1,95) i dzisiaj nie powinno być wiele gorzej. W następnym poście podam pierwszy mecz który dzisiaj mam zamiar postawić i oczywiście wygrać. Życzę powodzenia!

Oczywiście wszystkie komentarze są mile widziane!

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Pierwszy mecz na jaki warto przeanalizować to mecz ligi Championship:
Barnsley - Leicester City
Dlaczego? Goście są literami ligi, gospodarze zajmują przedostatnie miejsce. Widać ewidentnie, że drużyna Leicester pewnie w przyszłym sezonie zagra w Premiership i śmiem twierdzić, że gdyby w tym roku w niej grała uplasowałaby się w środkowej części tabeli. Mają w składzie Nugenta, który w tym sezonie zaliczył już 17 trafień i nigdzie nie ma żadnych informacji na temat jego absencji. 2 ostatnie mecze trafiał do bramki rywala. Trzeba również wspierać Polaka Wasilewskiego, który gra w ekipie gości ???? Ostatnie 2 mecze wygrywali po 3:0 choć u siebie ale na wyjeździe z takim rywalem nie powinno być inaczej a kurs na Leicester? Zazwyczaj w takich meczach kurs na faworyta opiewa w granicach 1,20-1,30 a tutaj mamy aż 1,65 wiec kurs jak dla mnie świetny w takim meczu. Gospodarze u siebie nie grają najgorzej chociaż po miejscu w tabeli tego nie widać. Ostatni wygrali u siebie z Nothingam Forest, która zajmuje 5 miejsce skromnie 1:0 ale jednak 3pkt zostały zdobyte. Nie mniej jednak myślę, ze warto się zastanowić nad tym meczem. Można zagrać z podpórką x2 po kursie ok. 1,15 jeśli ktoś gra dłuższe kupony i chce cos pewniejszego. Jeszcze nie wiem czy zagram to jaki singiel czy w jakimś dublu ale mocno się nad nimi zastanowię.
Barnsley - Leicester City typ: 2 kurs: 1,65 //
wynik: 0:3 ✅

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Witam, dzisiaj wybrałem 2 mecze warte gry (moim zdaniem oczywiście) również z angielskiej Championship.
Wigan Athletic - Sheffield Wednesday
Ah ten Wigan... Ostatnio wyrzucili za burtę z pucharów kogo? City! Pokonali ich i to na ich stadionie 1:2 choć wiadomo, że pod koniec była obrona Częstochowy. Ale przejmy do samej ligi. Ostatnie 5 meczy? Same wygrane. U siebie wygrana w vice-liderem 2:0 a w bezpośrednich starciach z drużyną gości również dwie wygrane 3:0 i 3:2. Dodatkowym argumentem jest fakt, że są ostatnią drużyną która ma szanse awansować do Premiership i mają ledwie 1pkt. przewagi nad kolejną ekipą. Jest to drużyna, która grała już nie raz w najwyższej klasie rozgrywkowej i nie było tak najgorzej więc z typowym średniakiem w tej lidze powinni u siebie dać sobie radę.

Wigan Athletic - Sheffield Wednesday typ:1 kurs: 1,65

wynik 1:0 po karnym w końcówce meczu ✅
E: Drugim meczem, który wybrałem ze skromnej dzisiejszej oferty to:
-------------------
Birmingham City - FC Burnley
Będę grał na gości po świetnym kursie 2,10 Są to vice-liderzy. Zwróciłem uwagę na 2 napastników drużyny Burnley Ings&#39;a i Vokes&#39;a razem w tych rozgrywkach machnęli już 37 goli i wszystko wskazuje na to, że w meczu wystąpią razem. Widać po wynikach, że świetnie się rozumieją. Ostatni mecz tych ekip to końcówka września ubiegłego roku gdzie Burnley wygrało 0:3 a 2 gole wtedy strzelił właśnie Ings. W ostatnich meczach praktycznie co mecz obydwaj dokładają po golu lub nawet dwóch i to z wysoko postawionymi rywalami np. Derby czy Nothingam Forest. Gospodarze zajmują miejsce w środku tabeli i nie mają szans już na miejsce premiowane choć barażami o awans wyżej a niżej też nie spadną. Kurs 2,10 jest moim zdaniem prezentem od buka i o ile każdy wie, że pewniaków nigdy nie ma to warto grać po takim kursie.
Birmingham City - FC Burnley typ:2 kurs: 2,10
Zagrałem oba mecze na jednym kuponie za dość sporą stawkę (po wczorajszych wygranych) będzie co będzie ????
E: wynik 3:3 ⛔ ten mecz rozłożył mnie na łopatki, jeśli jedna drużyna strzela gola w 86 minucie to do końca muruje bramkę i wygrywa mecz a nie traci gola w 94minucie i go remisuje. Cóż, było blisko ale wczorajszy dzień to minimalny minus :smile:

Otrzymane punkty reputacji: +1
K 13

kermitzaba

Użytkownik
Przed obiadem proponuję obejrzeć zmaganie panów przy stole snookerowym 12.30 zaczynamy
Higgins - Trump typ: 1 kurs: 1,95
Godz. 12.30
Śledziłem Johna już w fazie grupowej i również nie raz na niego stawiałem i zawsze wygrywał bezproblemowo. Nawet kiedy siedzi na krześle i czeka na swoją kolej widać spokój na jego twarzy. W pierwszej rundzie pokonał gładko 5:0 rywala White&#39;a natomiast Trump minimalnie zwyciężył Stevensa 5:4. Już 6 razy obaj Panowie mieli okazję się zmierzyć i jeszcze ani razu Trump nie wyszedł z pojedynku zwycięsko. Kurs jaki buk dał na Johna jest zawyżony zdecydowanie więc ja się nie zastanawiam tylko gram.
E: ✅

z 0:4 wyciągnął na 5:4. Koleś ma stalowe nerwy, to jest mocna strona, o której wspominałem w analizie. Coś na dzisiaj jeszcze podam :smile:

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Na wieczór gram ligę Europa, niechętnie ale znalazłem dość ciekawy typ po dobrym kursie.

FC Sevilla - Betis Sevilla typ: over 2,5 kurs: 1,70

Tutaj łatwiej jest o jakiekolwiek statystyki gdyś obie ekipy grają w jednej lidze. Ostatnie 4 mecze między tymi drużynami do overy - 4, 6, 6 i 3 gole w meczu. Jest to pierwszy mecz tych ekip więc na pewno dużo mocniejsza Sevilla będzie chciała sobie zapewnić dobrą zaliczkę przed rewanżem. Gospodarze zagrają bez Nicolasa Pareji, pod znakiem zapytania stoi występ Perottiego i Mbii. W ekipie Betisu z urazami zmagają się Nosa, Nacho, Xavi Torres i Chuli, za nadmiar żółtych kartek zawieszony jest Nono. Ciekawy jest fakt, że w 6 ostatnich meczach między tymi ekipami za każdym razem oglądaliśy czerwoną kartkę co daje zawsze większe pole do popisu przy strzelaniu goli. W końcu to derby jakby nie patrzeć. Ostatni mecz to szybka bramka w 2 minucie, przed ostatni mecz w 7 i 18 minucie. Wydaje mi się, że co najmniej 2:1 lub 3:1 skończy się ten mecz.

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Na wieczór gram ligę Europa, niechętnie ale znalazłem dość ciekawy typ po dobrym kursie.

FC Sevilla - Betis Sevilla typ: over 2,5 kurs: 1,70

Tutaj łatwiej jest o jakiekolwiek statystyki gdyś obie ekipy grają w jednej lidze. Ostatnie 4 mecze między tymi drużynami do overy - 4, 6, 6 i 3 gole w meczu. Jest to pierwszy mecz tych ekip więc na pewno dużo mocniejsza Sevilla będzie chciała sobie zapewnić dobrą zaliczkę przed rewanżem. Gospodarze zagrają bez Nicolasa Pareji, pod znakiem zapytania stoi występ Perottiego i Mbii. W ekipie Betisu z urazami zmagają się Nosa, Nacho, Xavi Torres i Chuli, za nadmiar żółtych kartek zawieszony jest Nono. Ciekawy jest fakt, że w 6 ostatnich meczach między tymi ekipami za każdym razem oglądaliśy czerwoną kartkę co daje zawsze większe pole do popisu przy strzelaniu goli. W końcu to derby jakby nie patrzeć. Ostatni mecz to szybka bramka w 2 minucie, przed ostatni mecz w 7 i 18 minucie. Wydaje mi się, że co najmniej 2:1 lub 3:1 skończy się ten mecz.
⛔
no jestem rozczarowany tym meczem bo skończył się niespodziewanie a gdyby chociaż zremisowali to z drugiego kupony byłby spory zysk ???? na szczęście tylko 2pln do tyłu, ale weekend przed nami ????

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Dzisiaj mimo, że piątek oferta nie jest zbyt bogata ale co nieco da się moim zdaniem znaleźć.
Cambuur Leeuwarden - RKC Waalwijk typ: 1 kurs: 1,45 ✅
Co tu dużo się rozpisywać, gospodarze ostatnio prezentują równą i dobra formę, u siebie wygrywają a na wyjazdach remisują (np. z Ajaxem). Do końca rozgrywem zostało już tylko 6 meczy więc tutaj każdy punkt jest na wage złota ponieważ obie ekipy od miejsc spadkowych nie dzieli wiele. Teoretycznie widać, że spotkania między obiema ekipami to raczej remisy lub wygrana Waalwijk&#39;a ale w tym meczu uważam, ze buk nie bez powodu dał taki kurs na gospodarzy. Jest to beniaminek, który ma zaledwie 4 oczka więcej niż strefa spadkowa i zrobią wszystko, żeby tam nie trafić co zresztą ostatnie mecze obrazują. Możne próbować również grać over&#39;a w tym meczu.
Drugi mecz do skromnego kuponu, który gram na dzisiaj to:
Sønderjyske - FC Kopenhaga typ: 2 kurs: 1,70 ⛔
Sønderjyske - FC Kopenhaga handi 1:0 typ: 2 kurs: 2,90
⛔
Kopenhaga za wszelką cenę chcę grać w eliminacjach ligi mistrzów i w tym momencie brakuje im do celu 3 punktów. Grają z drużyną ostatnią w tabeli. Spotkania między obiema ekipami tylko 2 razy kończyły się wygraną gospodarzy iaż 19 razy gości przy 5 remisach. W tej sytuacji i tak już pogrążoną drużynę Sønderjyske goście powinni łatwo zwyciężyć. Wosobnym kuponie spróbuję zagrać z handicapem po świetnym kursie. Co z tego wyjdzie? Okaże się wieczorem ???? pozdrawiam

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Hellas Verona - Inter Mediolan typ: 2 kurs: 2,05✅
Hellas Verona handi +1 - Inter Mediolan typ: 2 kurs: 3,60✅

Bezpośrednio obie ekipy grały ze sobą już 10 razy i tylko raz był remis i 9 wygranych Interu. Ostatnie 5 meczy to wyniki 2:4, 0:2, 0:3, 0:3, 0:2 po za tym Inter łapie powoli wiatr w żagle i zaczyna powoli wracać do formy sprzed kilku lat. Ostatnio Palacio podpisał nowa umowę przedłużającą jego pobyt w Mediolanie o kolejny rok (2016) Jak sam mówił w ostatnim wywiadzie dobrze gra mu się pod wodzą trenera Mazzariego dlatego chce tu zostać jeszcze rok dłużej. Inter to drużyna, która w tym roku nie grała w żadnych europejskich pucharach co przełożyło się na dużo mniejsze przychody. W przyszłym sezonie musi być inaczej. Po przejęciu drużyny przez Indonezyjczyka Thiora Inter trochę odżył i szuka walki choćby o ligę Europejska. Rywal ostatnio nieciekawie sobie pogrywa, ostatni mecz to porażka z Parmą natomiast Inter pokonał Torino 1:0. Składy obu ekip raczej bez niespodzianek, nie ma większych absencji. Hellas to beniaminek i tyle ile mu się udało to już ugrali, i tak są wysoko bo na 7 miejscu i nie sądzę, żeby nagle włączyli się do walki o puchary. Kurs moim zdaniem zawyżony zdecydowanie gdyż Inter jest faworytem. W ataku pewnie zagra Palacio i Icardii a obaj grają bardzo ofensywnie. Nie widzę tu innego wyniku niż wygrana gości choć to tylko sport. Dla lubiących ryzyko można grać z handicapem choć ja zagram po prostu typ 2
Bardzo ładne kursy wkońcu weszły ???? kto jak kto, ale ja Inter znam bardzo dobrze ????

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Brunszwik vs Wolfsburg typ: 2 kurs: 1,95 ⛔
Wolsburg ma całkiem niedużą stratę do wyżej postawionych rywali co daje mu realną szansę na grę w LM w przyszłym sezonie co byłoby na prawdę sukcesem tej ekipy. Natomiast gospodarze są w zupełnie odmiennej sytuacji. Ostatnie miejsce w lidze, fatalne ostatnie mecze, fatalne statystyki - po prostu czerwona latarnia tych rozgrywek, zaledwie 17pkt od początku sezonu. Do tego sporo absencji. Marjan Petković, Jonas Erwig-Düppel, Salim Khelifi, Gianluca Korte i Torsten Oehrl. Do składu wraca za to Mirko Bland. Goście z kolei będą musieli poradzić sobie bez kontuzjowanego Vieirinhy i zawieszonego za czerwoną kartkę Christiana Trascha. W środku pola zagrają zapewne Luiz Gustavo i Slobodan Medojević, przed nimi zobaczymy trio Arnold – de Bruyne – Perisić, a w ataku Basa Dosta. Ivica Olić zacznie spotkanie na ławce rezerwowych. Mało ofensywnie.
Prawdopodobne składy:
Brunszwik: Davari - Kessel, Bicakcic, Correia, Reichel - Boland, Theuerkauf - Bellarabi, Hochscheidt - Nielsen, Kumbela
Wolfsburg: Benaglio - Ochs, Naldo, Knoche, Rodriguez - Luiz
Kurs bardzo ładny i uważam, ze zawyżony dlatego go gram.
Goście totalnie mnie rozbroili, mając remis i będąc lepszą drużyną gramy do przodu ile się da a nie wymieniamy podania między obrońcami i bramkarzem tak jakbyśmy czekali na końcowy gwizdek. Motywacja Wolsburga była zerowa, widać nie wierzą w europejskie puchary i odpuszczają... Gospodarze 1 dobra akcja i gol. Mam wrażenie, że jakbym grał to co gram tylko z podpórkami, to wszystko by wchodziło... i żałuję, że zamieniłem overa Borussi na ten mecz ale cóż

K 13

kermitzaba

Użytkownik
SpVgg Greuther Fürth - FC Union Berlin typ: 1 kurs: 1,90 ⛔
Druga Bundersliga tym razem mnie zainteresowała oraz mecz vicelidera - gospodarza. W zasadzie tylko 6 pkt dzieli obie ekipy od siebie ALE i zazwyczaj o te ale jest ajważniejsze. Mam wrażenie, że goście nie potrawią znaleźć sposobu na rywala. Ostatnie mecze to same porażki i to wysokie typu 4:0, 5:0, 4:2. Widać, że gospodarze dają sobie z rywalem radę. Mają 2 miejsce premiowane awansem do 1 ligi ale nie jest to pozycja bezpieczna gdyś kolejne ekipy mają tylko 1pkt straty dlatego gospodarze muszą dzisiaj wygrać z drużyną na którą mają jak widać patent. W przeciwnym razie mogą spaść na niższe miejsce. A szkoda by było. Kurs na spotkanie bardzo ładny.

K 13

kermitzaba

Użytkownik
AC Fiorentina - AC Chievo Verona typ: 1 kurs: 1,50 ✅
Jak na mnie to kurs trochę mały ale uważam, że i tak wyższy niż mógłby być. Mecz tak naprawdę ogórków w pretendentami do gry w pucharach auropejskich. Viola ma za sobą 2 trudne mecze z Juve i wypadło w nich znakomicie co potwierdza, że są solidną drużyną. W dzisiajszym meczy w obu drużynach będą spore braki kadrowe. W ekipie gospodarzy z powodu kontuzji zabraknie: Hegaziego, Rebicia, Rossiego, Fernandeza. Borja Valero nie zagra z powodu zawieszenia za czerwoną kartkę. Tymczasem w drużynie Mussi Volanti nie będą mogli wystąpić: Paredes, Guana, Thereau, Drame i Canini. To wszystko zmierza do tego, ze w dużej mierze za wynik będą odpowiedzialni gracze rezerwowi. O ile Viola na rezerwie ma w miarę wyrównanych umiejętnościowo graczy to o Chievo tego powiedzieć nie można. Nie jest to drużyna, która może sobie pozwolić finansowo na posiadanie dobrej ławki rezerwowych dlatego tutaj upatruję szansę w wygranej gospodarzy.

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Ruch Chorzów - Piast Gliwice typ: 1 kurs: 1,82 ⛔
Tym razem pod lupą Polska Ekstraklasa i ekipa z mojego rodzinnego miasta - Chorzowa. Generalnie nigdy nie byłem zwolennikiem Niebieskich gdyż grali zawsze himerycznie i ciężko ich było wyczuć kiedy będzie lepiej a kiedy gorzej natomiast teraz widać, że nowy trener dął im coś, czego od odejścia Formalika nikt inny dać im nie potrafił. Motywację, ducha walki. Przyznam szczerze, że uważałem, że poprzednie wyniki to był przypadek. Do momentu wygranej w Krakowie. Układa im się ta gra. Piast zajmuje miejsce w dolnej części tabeli. Dodatkowo bez Martineza. Patrząc na ich ostatnie potyczki widać przewagę Chorzowian choć w zeszłym roku w Maju Gliwiczanie wywieźli stąd komplet punktów. Jak to bywa w sporcie nic nigdy nie jest pewne ale kurs ładny więc... ???? gramy !

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Weekend nie poszedł najlepiej. Ten tydzień będę testował skuteczność w typach 50/50 czyli między innymi tenis i siatkówka. Tu nie ma remisów więc matematycznie są większe szanse na trafienie. Zobaczymy co z tego wyjdzie ????

K 13

kermitzaba

Użytkownik
1 Kupon:
Jovanovski - Oprandi typ: 1 kurs: 1,26
Schmiedlova - De Vroome typ: 1 kurs: 1,29
AKO: 1,63
Stawka: 75,00

Na tenisie szczerze mówiąc się nie znam, typuję patrząc na suche statystyki. Na pierwszy rzut oka widać, że De Vroome gra głównie challengery gdzie coś tak nie raz ugra, ale w wyższej klasie już nie idzie tak dobrze. Natomiast Schimedlova gra raczej wielkie Szlemy (nie wiem jak to się piszę więc proszę o poprawkę). Wygrywała w 1 rundach w Australian Open czy US open wiec ma jakieś tam doświadczenie. Jovanovski ta sama sytuacja co Schmiedlova, gra w wyższej klasie rozgrywek i tez nie raz pokonywała rywalki. Natomiast jej rywalka głównie Challengery.

K 13

kermitzaba

Użytkownik
2 kupon:
Mathieu - Bemelmans typ: 1 kurs: 1,40
Goffin - Struff - typ: 2 kurs: 2,20
AKO: 3,08
Stawka: 100,00

Za Mathieu przemawia chyba większe doświadczenie. Gra dosyć dobrze natomiast rywal chyba jeszcze musi zbierać doświadczenie. Może i jest ambisny ale kilka lat różnicy w wieku to sporo, uważam, że doświadczenie zwycięży. Natomiast o 2 meczu trochę czytałem i wielu uważa, że może tu dojść do niespodzianki. Obydwaj młodzieniaszki, drugi gra Challengery i dobrze m tam idzie natomiast Goffin tylko wielkie Szlemy i jakoś sukcesów żadnych. Wydaje mi się, że dzięki tym Challengerom Struff będzie miał więcej sprytu i doświadczenia nić Goffin i faktycznie tutaj wyższy kurs ma prawo bez problemu wejść.

K 13

kermitzaba

Użytkownik
Wpłaciłem 15zł na konto expekt i będę chciał z tego systematycznie zrobić tyle ile się uda. Tutaj analiz nie będę podawał ale co jakiś czas będą statystyki

Anglia – Conference Wrexham – Hereford typ: 1 kurs: 1,6 stawka: 1

Do góry Bottom