>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

~ Typy Zgredka prostu z Hogwartu :D

zgredek 4

zgredek

Użytkownik
Witam !
Bukmacherka interesuje sie okolo 6 lat. Poczatkowo bylo to tylko stawianie 2zl na 7-10 meczow pewniakow i modlenie sie by wszystko weszlo. Jak mozna sie domyslic tylko na tym tracilem. Z biegiem czasu coraz bardziej zaczalem zaglebiac sie w &#39;tajniki&#39; obstawiania, tworzyc analizy, statystyki i starac sie jak najbardziej eliminowac mozliwosc przegranej. Na starcie gralem w toto-mixie oraz Fortunie. Od jakiegos miesiaca, zalozylem konto w bet365 (dodam, ze to bedzie jedyny buk u ktorego bede stawial zaklady, bukmacherka nie jest moim sposobem na zycie, raczej hobby, wiec nie chce mi sie szukac ktory buk ma lepsze stawki itp.).

Osobiscie jestem fanem Chelsea Londyn(od okolo 12lat), staram sie aktywnie uczestniczyc w &quot;zyciu&quot; The Blues m.in. jezdzac na mecze, lecz niestety nie zdarza sie to czesto z powodow finansowych. Szanuje kazda druzyne, nie bawie sie w jakies &quot;napinki&quot;, kazdy ma prawo kibicowac komu chce ????

Obstawiam w 99% tylko pilke nozna, najczesciej lige hiszpanska, angielska i polska.

To tak krotko o mnie ????

***​
Bardzo prosze nie komentowac tego tematu, wszelkie uwagi, propozycje, zazalenia, prosze kierowac na PW. Odpowiem na kazda wiadomosc. Temat jest swego rodzaju dziennikiem.

Poczatkowy stan konta : 100zl
Mam nadzieje ze wyjde na ✅ ????

I taka mala osobista prosba, do ludzi ktorzy skorzystali z moich analiz, typow ... zamiast klikac Dzięki! wejdzcie na stron Pajacyka i kliknijcie (narazie nie moge umieszczac linkow, ale kazdy chyba zna adres -&gt; pajacyk.pl). Sadze ze bedzie to bardziej pozyteczne i przydatne ????

zgredek 4

zgredek

Użytkownik
Do stworzenia tematu zabieralem sie od poczatku od poki zalozylem konto na tym forum (15.08). Od tamtego czasu z powodow czasowych zdazylem rozegrac dopiero 2 mecze. Wstawie je ponizej, poniewaz obstawiane byly z budzetu ktory napisalem w pierwszym poscie.

Dla potwierdzenia, ze ponizsze zaklady zostaly zawarte przed meczem. Moje typy mozna odnalezc w tematach Typy Dnia (bym wstawil linki, lecz nie moge bo dopiero od 10 postow ;))

Kupon#1 - Typy dnia 18.08.2011 [strona2]
Kupon#2 - Typy dnia 20.08.2011 [strona1]

Kupon# 1
Heart - Tottenham

Heart of Midlotihian Edynburg zaliczył udany starty w tegorocznej edycji LE od pokonania zespołu Paksi SE (1:1 oraz 4:1). Kolejnym rywalem na ich drodze do fazy grupowej będzie angielski Tottenham Hotspur, który w poprzednim sezonie grał w Lidze Mistrzów.
Nie ma co się oszukiwać, popularne &quot;Koguty&quot; to zespół o kilka klas lepszy od zespołu z Edynburga, dlatego trudno spodziewać się tego aby mogli nawiązać równą walkę z klubem z czołówki najsilniejszej ligii na świecie. Chociaż Spursi nie mieli jeszcze w tym sezonie okazji do rozegrania meczu o wysoką stawkę, ponieważ ich mecz z Evertonem został przełożony to nie sądzę, aby mieli problemy z pokonaniem Heart, która jest &quot;głodna&quot; gry.

IV Runda eliminacji Ligi Europejskiej
Data: 18.08.2011 20:45
Typ: [2] Tottenham Hotspur
Kurs: 1,57
Bukmacher: Bet365
Stawka: 10zł
EW: 15,70zl

✅5,70
Kupon# 2
Arsenal - Liverpool

20 sierpnia o godzinie 13:45 odbędzie się moim zdaniem najciekawszy mecz całej kolejki. Bukmacherzy minimalnie w roli faworytów obstawiają Arsenal, lecz moim zdaniem jest to błędne. Nie warto oglądać się na wyniki tych drużyn z poprzednich sezonów, ponieważ w tym roku sprawy się mocno skomplikowały.

Kanonierzy mają ogromne problemy kadrowe. Z drużyny jak wiadomo odszedł &#39;główny dyrygent&#39; czyli Cesc Fabregas, bardzo blisko opuszczenia drużyny Arsena Wengera jest Samir Nasri, wiadome jest również że nie wystąpią w tym meczu Gervinho (zawieszony), Song(zawieszony) i Diaby(kontuzja). Pod znakiem zapytania stoi występ Rosicky`ego oraz Traore. Spore problemy w defensywie londyńczyków powinnien wykorzystać Liverpool, który mając w swoich szeregach dużo większą &#39;siłe ognia&#39; z Suarezem na czele, może spowodować że Wojtek Szczęsny będzie wyciągał piłke z bramki kilka razy.

Moim zdaniem mecz będzie zdominowany przez Liverpool i mimo gry na wyjezdzie, drużyna z Anfield osiągnie zwycięstwo.

Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia: Barclays Premier League
Data: 20.08.2011 13:45
Typ: [2] Liverpool
Kurs: 2,90
EW: 29zł

✅19,00
Jak narazie na plus ???? Oby tak dalej ????

zgredek 4

zgredek

Użytkownik
Kupon# 3
Norwich - Stoke​

Norwich City rozegra dzisiaj swój pierwszy mecz przed własną publicznościa w tym sezonie. Na stadionie Carrow Road dojdzie do pojedynku z solidnym zespołem Stoke City.
Początek sezonu dla obu drużyn zakończył się remisem. Gospodarze pomimo remisu 1-1 z Wigan, nie zaprezentowali się zbyt dobrze. Obrona pod wpływem pressingu popełniała sporo błędów, wydawała się bardzo zagubiena. W ataku tez nie popisali się, wydawało się jakby brakowało im pewności siebie, nie potrafili skutecznie &#39;dostać&#39; się pod bramke przeciwnika. Masa błędów w obronie i brak skuteczności w ataku, pokazały że zespół ma problemy ze zgraniem się.
Stoke City początek sezonu zaliczyli bardzo udanie. Remisując 0-0 z drużyną Chelsea Londyn. W tym meczu popisali się bardzo solidną defensywą, która dawała sobie rade z zawodnikami The Blues.

Norwich ma problemy w obronie, wiemy już teraz że nie wystąpi Whitbread, w jego miejsce zapewne zagra sprowadzony z Liverpoolu za 900tys Daniel Ayala. W drużynie Stoke City nie szykują się raczej większe zmiany.

Podsumowując: Stoke jest na fali, nie stracili bramki w meczu z Chelsea, ani w meczu z Thun. Solidnie grająca defensywa powinna skutecznie odbierać ataki napastników Norwich. Natomiast stałe fragmenty Stoke powinny siać spore zagrożenie w szeregach defensywy ekipy ze stadionu Carrow Road.

Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia: Barclays Premier League
Data: 21.08.2011 14:30
Typ: [2] Stoke
Kurs: 2,70
EW: 27zł

⛔ -10,00
:-(

zgredek 4

zgredek

Użytkownik
Dzisiejszy dzien srednio udany. Nie wszedl mi pierwszy typ w sierpniu. Ale co wazne jestem narazie na ✅ 14,70. Powoli malymi krokami niedlugo zaczne stawiac wyzej ????

Do góry Bottom