>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy Zenio17-7

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
ZENIO17-7

Jestem już na tym forum jakiś czas Przyznam się że często korzystam z typów niektórych osób mam paru ulubionych i według mnie nawet dobrych.Komentarze mile widziane ale mam nadzieje że sensowne. Życzę powodzenia sobie i wam.:spokodfhgfh:
Zaczynamy 8 Grudnia 2010

.MOJE TYPY.

POCZĄTKOWY STAN KONTA 20zł

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
-1-
Bayern M.-FC Basel 1
Stawka 5 zł
przewidywana wygrana 7 zł
-2-
AC Milan-Ajax 2
Stawka 5zł
przewidywana wygrana 8.80zł
-3-
Ol. Marseille-Chelsea 1
Stawka 5zł
przewidywana wygrana 9.90zł

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
-1-
Bayern M.-FC Basel 1
Stawka 5 zł
przewidywana wygrana 7 zł

-2-
AC Milan-Ajax 2
Stawka 5zł
przewidywana wygrana 8.80zł

-3-
Ol. Marseille-Chelsea 1
Stawka 5zł
przewidywana wygrana 9.90zł
Postawione 15 zł
Wygrana 25.70zł
Zysk 10.70
Stan konta 30.70

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
Hannover-Stuttgart
-4-
Hannover-Stuttgart 1
Stawka 5zł
Wygrana 10.80zł

Stawiam na zespół Hannoveru, ostatnio radzą sobie bardzo dobrze zajmuje wysokie miejsce w tabeli,Stuttgart w tym sezonie nie radzi sobie za dobrze zajmuje 16-miejsce z dorobkiem 12 pkt gospodarze to spotkanie powinni wygrać jestem pewny w 88% że tak będzie, to spotkanie będzie na pewno zacięte obie drużyny bardzo waleczne. Lecz Hannover nie odda tego meczu, liczy ich 2 pkt od Mainz.
Ostatnio w bardzo dobrej formie jest
D. Ya Konan ma na koncie 7 bramek. Typuje :] 3-1 dla HANNOVERU

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
Valenciennes-PSG,Breda-Utrecht
-5-
Breda-Utecht 1
Stawka 5zł
Przewidywana wygrana 10.60zł

-6-

Valenciennes-PSG 2
Stawka 5zł
Przewidywana wygrana 10.30zł

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
Valenciennes-PSG,Breda-Utrecht
-5-
Breda-Utecht 1✅
Stawka 5zł
Przewidywana wygrana 10.60zł

-6-

Valenciennes-PSG 2 ✅
Stawka 5zł
Przewidywana wygrana 10.30zł
Postawione 10zł
Wygrana 20.90zł
Zysk 10.90zł
Stan konta 47.40:]
100% 6/6 ✅✅✅✅✅✅
Może i nie stawiam za duże pieniądze ale wolę grać ostrożnie. Na razie skuteczność 100% 6/6 siadło, W końcu jakiś mecz musi nie siąść ale będę się starał podawać takie typy aby były wysokie kursy i pewne mecze.

zenio17-7 18

zenio17-7

Użytkownik
Tottenham-Chelsea
-7-
Tottenham-Chelsea 1
Stawka
10 zł
Przewidywana wygrana
22.90zł

Czy szczęśliwa 7 to szczęśliwy 7 kupon? się zobaczy :)
:grin: To na pewno będzie szlagierowe spotkanie tej kolejki.Gracze Chelsea Londyn w ostatnich tygodniach spisują się bardzo słabo i z pozycji lidera spadli oni na trzecie miejsce.W przeciwieństwie do gości gospodarze grają z tygodnia na tydzień coraz lepiej i ich strata do lidera wynosi już tylko sześć punktów.Tottenham swój dorobek u siebie w ostatnich 4 meczach które rozegrał z Chelsea 3 wygrał 1 zremisował. Czy tym razem gospodarze wygrają to spotkanie myślę że tak,:] analizując to spotkanie wiele osób stawia na remis tego spotkania, czy padnie remis na moje oko Tottenham jest drużyną bardzo zgraną, nie pozwolą sobie na własnym obiekcie na przegraną.Pamiętajmy że to są derby Londynu derby zazwyczaj kończą się albo wygraną gospodarzy albo remisem.Moim zdaniem powtórzy się wynik z wiosennego meczu obu drużyn na White Hart Lane (2:1 dla Tottenhamu)

Do góry Bottom