>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy z najwyższej półki by juvethebest88 :)

J 0

juvethebest88

Użytkownik
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowy na forum i dlatego chciałbym podzielić się z wami moimi typami z dziedziny bukmacherki. Typy będę ze wszystkich dziedzin sportu, jednak moją ulubioną jest chyba piłka ręczna. Buki w których będę grał to Gamebookers i Bet365. Mile widziane wszelkie komentarze nawet te negatywne ???? Pozdrawiam i typowanie czas zacząć ;)

J 0

juvethebest88

Użytkownik
Zaczniemy ze stanem konta 50zł.

Dyscyplina: Tenis Kobiet
Rozgrywki:
WTA Tashkent ( Uzbekistan )
Spotkanie: Katie O’Brien (GBR) -
Ekaterina Ivanova (RUS)
Typ: Ekaterina Ivanova (RUS)
Kurs: 1,80
Stawka: 50zł
Ewentualna wygrana: 90zł
Bukmacher: Gamebookers

...zaczneimy od razu z grubej rury i za całe nasz dostępny budżet :grin: jest to spotkanie pierwszej rundy turnieju w Uzbekistanie...na przeciw siebie staną zawdoniczki pochodzące z Wielkiej Brytanii i Rosji...wczorja jeszcze faworytką tej konfrontacji była Katie O’Brien na którą kurs wahał się w granicach 1,60-1,75, natomiast na Ivanovą kurs był 2,00 lub nawet ponad tą linię...dzisiaj natomiast zauważyłem, żę kursy szybką idą w dół i to Rosjanka jest w tym momencie faworytką tego spotkania...teraz na nią kursy wahają się na granicy 1,68-1,80...czyżby jakaś ustawka? zobaczymy...co do formy to w niej lepsza jest też chyba Rosjanka, która w turnieju poprzednim w Guangzhou pokonała w pierwszej rundzie dużo wyżej sklasyfikowaną Voegele...a więc spróbujemy za all in i niech się dzieje wola nieba :cool:

J 0

juvethebest88

Użytkownik

Dyscyplina: Tenis Kobiet
Rozgrywki:
WTA Tashkent ( Uzbekistan )
Spotkanie: Katie O’Brien (GBR) -
Ekaterina Ivanova (RUS)
Typ: Ekaterina Ivanova (RUS) ✅✅✅
Kurs: 1,80
Stawka: 50zł
Ewentualna wygrana: 90zł ✅✅✅

Wynik: 0-2 (5-7, 1-6)
Pierwsze koty za płoty ???? Inauguracyjny typ trafiony a więc udanie rozpoczynam przygodę z forum :] oby tak dalej :razz:
Podane Typy: 1
Trafione Typy: 1
Skuteczność: 100%
Stan Konta: 90zł ✅✅✅
Zysk: 40 zł ✅✅✅

J 0

juvethebest88

Użytkownik

Dyscyplina: Tenis Mężczyzn
Rozgrywki: ATP Bucharest ( Romania )
Spotkanie: Filippo Volandri (ITA) - Łukasz Kubot (POL)
Typ: Łukasz Kubot (POL)
Kurs: 2,40
Stawka: 40zł
Ewentualna wygrana: 96zł

...wszyscy pomyślą, że to taki trochę patriotyczny typ, jednak ja się tym nie sugeruje...dla mnie liczą się fakty ale czasem te fakty są dla mnie do przemyślenia...otóż na rozpoczęcie turnieju w Bukareszcie zmierzą się ze sobą Włoch Filippo Volandri i nasz rodak Łukasz Kubot...kursy lekko mnie zdziwiły...no przecież nasz zawodnik to 63 zawodnik rankingu ATP, natomiast Włoch dopiero 97...no tak wszyscy patrzą na to, że Łukasz teraz jest patrząc na wyniki bez formy...tak zgadza się w ostatnich 3 wielkiich turniejach jakimi są na pewno turnieje Cincinatti, New Heaven czy też US Open odpadał zaraz w pierwszej rundzie...kilka dnia temu odpadł w polskim Challengerze rozgrywanym w Szczecinie w 2 rundzie ulegając Czechowi Rosolowi....ale to moim zdaniem było specjalne zagranie, gdyż pieniędzy dużych by tam nie zarobił, natomiast dochodząc do finału musiałby po niedzielnym pojedynku od razu pakować się i ruszać na Rumunię...Włoch to raczej zawodnik grający jedynie w Challengerach ale i w nich nieodnoszący wielkich sukcesów...dla mnie tutaj bukmacherzy się bardzo pomylili i zamierzam to wykorzystać...Łukasz zapowiada, że do końca roku znowu chce być w czołowej 50 rankingu a więc w takich turniejach jak ten musi bez problemu przejść pierwszą rundę...

daren 0

daren

Użytkownik
A może słyszałeś o tym że Kubot ma kontuzję pleców i jeszcze wczoraj nie wiedział czy w ogóle jest sens się do Rumunii wybierać ? Buki się nie mylą, co najwyżej podpuszczają. Słaba forma Kubota i porażka z Rosołem który pnie się coraz wyżej to nie przypadek. Sądzę że jeśli Volandri podejdzie do meczu z chęcią na zwycięstwo to łatwo zdmuchnie Polaka. Ale to tylko moja opinie ???? Ja się nie znam na tenisie...

J 0

juvethebest88

Użytkownik
A może słyszałeś o tym że Kubot ma kontuzję pleców i jeszcze wczoraj nie wiedział czy w ogóle jest sens się do Rumunii wybierać ? Buki się nie mylą, co najwyżej podpuszczają. Słaba forma Kubota i porażka z Rosołem który pnie się coraz wyżej to nie przypadek. Sądzę że jeśli Volandri podejdzie do meczu z chęcią na zwycięstwo to łatwo zdmuchnie Polaka. Ale to tylko moja opinie ???? Ja się nie znam na tenisie...
...tak wiem o kontuzji pleców...ale czy kontuzja naprawdę jest?...już nieraz przejechałem się na kontuzjach w tenisie, kiedy czytałem, że zawodnik jest kontuzjowany a wygrywał bardzo gładko...turniej w Bukareszcie rządzi się własnymi prawami z tego co pamiętam w tamtym roku to sporo tutaj ustawianych meczy...ja też mogę stwierdzić, że plecy mnie bolą...w tenisie bardzo dużo takich zagrywek...dlatego szanuje twoją opinię i zobaczymy po meczu kto miał rację ???? pozdrawiam i życzę trafnych typów ;)

Do góry Bottom