jonaf
Użytkownik
Zaczynamy!
Po każdym typie postaram się wrzucać piosenki/utworu, które z jakiegoś względu kojarzą mi się z ligą/zespołem/zawodnikiem.
Jak często będę dodawać typy? Jak tylko czas pozwoli. Praca + studia nie zawsze pozwalają na pisanie analiz.
Po każdym typie postaram się wrzucać piosenki/utworu, które z jakiegoś względu kojarzą mi się z ligą/zespołem/zawodnikiem.
Jak często będę dodawać typy? Jak tylko czas pozwoli. Praca + studia nie zawsze pozwalają na pisanie analiz.
Typy będę podawać w następującej formule:
#1# <--- numer typu w temacie
#1 dyscyplina sportowa# <--- numer typu w temacie z danej dyscypliny
Liga,kraj <--- liga danej dyscypliny sportowej
Zespół A- Zespół B <--- zespoły rywalizujące ze sobą
typ <-- co polecam
@kurs, bukmacher <-- gdzie gram
1/10 <--- stawka. 1-4 warto próbować , 5-7 pewny typ poparty wiedzą , 8-10 dogłębnie przeanalizowany typ
Zdjęcie
Analiza
* * *
#1#
#1 hokej na lodzie#
NHL, USA
Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs
typ: Toronto wygra reg. czas.
@2,50 Betclic
6/10
#1 dyscyplina sportowa# <--- numer typu w temacie z danej dyscypliny
Liga,kraj <--- liga danej dyscypliny sportowej
Zespół A- Zespół B <--- zespoły rywalizujące ze sobą
typ <-- co polecam
@kurs, bukmacher <-- gdzie gram
1/10 <--- stawka. 1-4 warto próbować , 5-7 pewny typ poparty wiedzą , 8-10 dogłębnie przeanalizowany typ
Zdjęcie
Analiza
* * *
#1#
#1 hokej na lodzie#
NHL, USA
Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs
typ: Toronto wygra reg. czas.
@2,50 Betclic
6/10
![](http://2.cdn.nhle.com/bluejackets/images/upload/2014/10/Matchup-Box%20leafs%201031.png)
Analiza:
Cóż można napisać o zespole Kurtek. Zespół, który zaskoczy nas jeszcze nie raz. Jednakże, aby tak się działo, zespół muszą omijać kontuzje. Na dziś dzień ten warunek nie jest spełniony. Na Injury List [oraz liście day-to-day] mamy takich graczy jak bramkarz Bobrovsky, obrońca Wisniewski oraz napastnicy Horton, Dubinsky, Anisimov,Jenner, Gibbons, Calvert, Letestu. Na oficjalnej stronie wita nas artykuł, który zaczyna się następująco : "The mounting injury situation in Columbus is something Todd Richards has never seen before."
3 porażki z rzędu i być moze jest to ostatni mecz, w którym będzie tyle absencji u gospodarzy. Dziś między słupkami będzie bronić Curtis McElhinney. 4.83 GAA - nie ma się czym chłopak chwalić w tym sezonie.
Z drugiej strony mamy Toronto, które na wyjazdach radzi sobie całkiem przyzwoicie. 3 mecze, 2 zwycięstwa w regulaminowym czasie.
Zespół solidny, który ustanowił rekord ligi w czasie meczu z Buffalo Sabres. Otóż ich rywal oddał najmniejszą liczbę strzałów(10) w meczu NHL.
Kessel i spółka źle weszli w sezon. Dziś jest kolejna okazja, żeby złapać punkty, bo cel przed drużyną jest prosty - Play-offy. Potencjał zespół ma naprawdę spory. Dzisiaj powierzam im swoje pieniądze.