>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy z analizami

M 24

matt36365

Użytkownik
#1 Polonia Bytom - Odra Opole
Odra strzeli pierwszego gola 1.83 ✅ 0:1
Stawka: 30 euro, Bet365

Mecz dopiero w sobotę, ale pograne już dziś bo uważam, że kursy mogą spaść.

Polonia Bytom, która znajduje się w raczej słabej formie przystąpi do spotkania z wiceliderem tabeli. Sytuacja finansowa w Polonii nie jest ciekawa, wczoraj zaakceptowano wniosek o upadłość bytomskiego klubu. Jednakże nie gram tego ze względu na problemy finansowe, a ze względu na formę obu drużyn. Polonia z bilansem 5-2-9 14:23. Ostatnie 2 spotkania rozegrali na wyjeździe przegrywając 2 razy po 1:0, ale z opisów meczów wynika, że ich rywale byli wyraźnie lepsi, wcześniej remis u siebie z Kotwicą, która gdyby nie -4 punkty byłaby ostatnia w tabeli.

Odra Opole zmierza powoli w kierunku awansu do I ligi i znajduję się w bardzo dobrej dyspozycji. Ostatni mecz to remis 1-1 w meczu na szczycie z Rakowem, a wcześniej pewna wyjazdowa wygrana 3-0, którą zapewnili sobie już do przerwy z Kotwicą, która prezentuje ostatnio zbliżony poziom do Polonii.

Pobrałem w tym meczu opcję na pierwszy gol Odry a nie zwycięstwo, ze względu na to, że Odra w 12 na 15 spotkań strzelała pierwsza gole (przy 9 zwycięstwach), pozostałe 3 to dwa remisy po 0:0 i niespodziewana jedyna porażka 0-3 z Olimpią Zambrów.

Dla kibiców będzie to mecz przyjaźni, ale na boisku Odra na pewno wyjdzie z nastawieniem zdobycia 3 punktów, a Polonia będzie bronić wyniku dla tego, prawdopodobieństwo pierwszego gola Odry jest duże, a potwierdzają to także statystyki.

M 24

matt36365

Użytkownik
#2 Słowacja - Litwa
Słowacja do 0 1.83
Stawka: 30 euro Bet365 ✅ 4:0
Must win dla Słowaków, po 3 kolejkach bardzo ciasno w tabeli, Anglia 7 pkt, Litwa 5, Słowenia, 5, Szkocja 4 i Słowacja 3. W ostatniej kolejce bardzo przekonywujące zwycięstwo ze Szkocją 3:0, wcześniej 0-1 na wyjezdzie ze Słowenią i porażka 0-1 z Anglią po golu w 95 minucie. Słowacy mecze ze swoimi najgroźniejszymi rywalami już rozegrali i teraz czas na Litwę i Maltę - to musi być 6 punktów, jeśli chce się myśleć o awansie. Litwa o dziwo ma już 5 punktów w grupie, no ale zwycięstwo 2:0 u siebie z Maltą po golach w 75 i 78&#39; z karnego mnie jakoś nie przekonuje, wcześniej remis ze Szkocją na wyjezdzie 1:1, gdzie powinni przegrać różnicą kilku goli gdyby Szkoci byli skuteczni. Litwini w tym meczu stworzyli jedną okazję, którą udało się wykorzystać. No i pierwszy mecz to remis 2:2 u siebie ze Słowenią. Ale kwestia najważniejsza - Litwa gra dziś na wyjeździe, a te mecze im nie idą. O ile u siebie są groźni i potrafią powalczyć, to na wyjeździe na ostatnie 20 spotkań 2 wygrane (San Marino 2:0 i Finlandia 1:0), 5 remisów i 13 porażek. Tylko w 10 spotkaniach strzelali gola i to maksymalnie jednego wyłączając 2:0 z San Marino. Litwa na wyjazdach po prostu przyjeżdża utrzymać czyste konto i zremisować, ale czy to się uda ze Słowakami? Nie sądzę, ponieważ sytuacje Słowacy na pewno będą mieli i liczę na to, że je wykorzystają. Słowacy na ostatnie 20 spotkań u siebie, tylko w 9 tracili gole i tylko 3 razy przegrali a 5 zremisowali. Słowacja tu nie może pozwolić sobie na głupi remis, i o ich zwycięstwo bym się nie martwił, a, że wygrają to do 0 szansa jest też duża, bo widać jak gra Słowacja u siebie i jak Litwa na wyjeździe.

M 24

matt36365

Użytkownik
#3 Wigry Suwałki - Stomil Olsztyn
Stomil +0.5 1.70 Bet365 ⛔ 2:1
Stawka: 30 euro

Dwunaste w tabeli Wigry Suwałki podejmą 9, a tak naprawdę 5 zespół jeśli oddać Stomilowi 3 punkty zabrane przed sezonem. Wigry Suwałki w słabej formie, choć starają się i walczą. Ostatnio na wyjeździe przegrane po walce z Chojniczanką 2:3, wcześniej remis u siebie z Chrobrym (11 miejsce) 2:2. Jednakże 10 meczów kolejnych bez zwycięstwa nie bierze się znikąd, a początek sezonu był istnie wyśmienity, pierwsze 6 spotkań Wigier to 5 zwycięstw i remis. Co się stało? Nie wiem. Ale biorąc pod uwagę dzisiejszą formę to Stomil dla mnie jest faworytem a nie Wigry. Ostatnie 2 mecze Stomil grał u siebie i oba wygrał. Skromne 1:0 z ostatnim Kluczborkiem i wygrana z 3:1 z Bytovią. W ostatnich 10 spotkaniach Stomil przegrał 3 razy ale z zespołami lepszymi niż Wigry. Zresztą biorąc pod uwagę ostatnie 10 spotkań to Wigry są na ostatnim miejscu w tabeli. Gdyby nie świetny początek sezonu to mogliby teraz zajmować miejsce w strefie spadkowej. Co dodatkowo przemawia za tym typem? Statystyka z poprzedniego sezonu, gdzie Wigry były najgorzej grającym zespołem u siebie! Bilans 4-4-9 u siebie to bardzo słaby bilans, a co gorsza Wigry wtedy na 12 pierwszych spotkań u siebie wygrały tylko jedno! Dopiero w ostatnich kolejkach nadgonili ten i tak bardzo mizerny dorobek. Na niekorzyść Stomilu przemawia to, że w środę grali mecz, na szczęście Suwałki to bliski wyjazd (200 km). Dodatkowo na 13 spotkań bezpośrednich, Stomil w 9 wywoził co najmnniej remis.

Niestety, przełamanie Wigier nastąpiło akurat dziś..

M 24

matt36365

Użytkownik
#4 Bułgaria - Białoruś
Białoruś +0.5 1.7 Bet365

Krótko, Bułgaria w fatalnej formie, ostatnie 5 spotkań to:
0-3 Szwecja, 1-4 Francja, 4-3 z Luksemburgiem po wielkich męczarniach, 0-4 z Danią i 2-7 z Japonią. Białorusini ostatnio potrafili zremisować nawet z Francją 0-0, następnie wysoka porażka z Holandią 1-4 i remis u siebie z Luksemburgiem 1-1. W środę Białorusini w sparingu pokonali Greków 1:0

#5 Luksemburg - Holandia
RR -2.5 Holandia 1.8 Bet365

No tutaj wg mnie -2.5 wejdzie spokojnie. Luksemburg ostatnio w roznych 0-6 z Bułgarią, 3-10 ze Szwecją i 2-6 z Bułgarią. Holandia 8-6 z Francją, 8-1 z Białorusią, 5-4 ze Szwecją.

#6 Portugalia - Łotwa
Portugalia -3 1.8 Bet365

Aż szkoda mi było nie pograć handi -3 na gospodarzy, bo wygrana 3 golami to dla mnie tu będzie najniższy wymiar kary. Portugalczykom ostatnio jak widać chce się strzelać bo ostatnie 2 mecze to 2 razy 6-0 z Andorą i Wyspami Owczami, a chciałbym przypomnieć, że jeszcze miesiąc temu Łotwa Wyspom Owczym uległa 0-2 i to u siebie, następnie porażka 0-2 z Węgrami także u siebie, to co będzie jak zagrają z Portugalią na wyjeździe?

#7 Belgia - Estonia / Portugalia - Łotwa / Luksemburg - Holandia
Belgia wygra 1.07 / Portugalia over 1.5 gola 1.12 / Holandia -1.5 1.50 / AKO 1.80
Bet365

Belgia i Portugalia na podbicie kursy, natomiast głowny typ z tego kuponu to Holendrzy, którzy moim zdaniem mogą jutro przejechać się po Luksemburgu i miało iść handi -2 początkowo, ale jednak poszło tak. Holendrzy w ostatnich spotkaniach grają bardzo ofensywnie i strzelają sporo goli, dlatego jutro myślę, że wygrana ze słabym Luksemburgiem dwoma golami to nie powinien być problem.

M 24

matt36365

Użytkownik
#4 Bułgaria - Białoruś
Białoruś +0.5 1.7 Bet365 ⛔ 1:0

Krótko, Bułgaria w fatalnej formie, ostatnie 5 spotkań to:
0-3 Szwecja, 1-4 Francja, 4-3 z Luksemburgiem po wielkich męczarniach, 0-4 z Danią i 2-7 z Japonią. Białorusini ostatnio potrafili zremisować nawet z Francją 0-0, następnie wysoka porażka z Holandią 1-4 i remis u siebie z Luksemburgiem 1-1. W środę Białorusini w sparingu pokonali Greków 1:0

#5 Luksemburg - Holandia
RR -2.5 Holandia 1.8 Bet365 ✅ 0:5

No tutaj wg mnie -2.5 wejdzie spokojnie. Luksemburg ostatnio w roznych 0-6 z Bułgarią, 3-10 ze Szwecją i 2-6 z Bułgarią. Holandia 8-6 z Francją, 8-1 z Białorusią, 5-4 ze Szwecją.

#6 Portugalia - Łotwa
Portugalia -3 1.8 Bet365 ZWROT 4:1

Aż szkoda mi było nie pograć handi -3 na gospodarzy, bo wygrana 3 golami to dla mnie tu będzie najniższy wymiar kary. Portugalczykom ostatnio jak widać chce się strzelać bo ostatnie 2 mecze to 2 razy 6-0 z Andorą i Wyspami Owczami, a chciałbym przypomnieć, że jeszcze miesiąc temu Łotwa Wyspom Owczym uległa 0-2 i to u siebie, następnie porażka 0-2 z Węgrami także u siebie, to co będzie jak zagrają z Portugalią na wyjeździe?

#7 Belgia - Estonia / Portugalia - Łotwa / Luksemburg - Holandia
Belgia wygra 1.07 / Portugalia over 1.5 gola 1.12 / Holandia -1.5 1.50 / AKO 1.80
Bet365 ✅ 8:1 / 4:1 / 1:3

Belgia i Portugalia na podbicie kursy, natomiast głowny typ z tego kuponu to Holendrzy, którzy moim zdaniem mogą jutro przejechać się po Luksemburgu i miało iść handi -2 początkowo, ale jednak poszło tak. Holendrzy w ostatnich spotkaniach grają bardzo ofensywnie i strzelają sporo goli, dlatego jutro myślę, że wygrana ze słabym Luksemburgiem dwoma golami to nie powinien być problem.
Mogło być lepiej, aczkolwiek mogło gorzej (Portugalia), która powinna się wziąć za grę wcześniej a nie na końcu. Zawiodła też Białoruś, nie strzelić gola tak dziurawej defensywie Bułgarów?

M 24

matt36365

Użytkownik
#8 Juventus - Pescara (19.11 20:45)
Juventus wygra do 0 1.72 Bet365
3:0
W tym sezonie Juventus na 12 spotkań wygrał 10, ale tylko 4 do 0. Czy dlatego mamy tutaj dość dobry kurs na wygraną do zera z przesłabą Pescarą? Pescara 6 razy strzelała gole, 6 razy nie, ale teraz zmierzy się z najlepszą defensywą w lidze. Juventus w meczach z takimi drużynami raczej goli nie traci, w tym sezonie wygrali już 3-0 z Empoli i 1-0 z Palermo, które również w w tym sezonie dołują i strzelają jak Pescara najmniej goli. Oba mecze na wyjeździe. Spójrzmy na statystyke z poprzedniego sezonu Juventusu. 20 goli straconych w 38 kolejkach - wynik fantastyczny, a u siebie 6 goli straconych w 19 kolejkach - jeszcze lepszy! Juventus to często minimaliści, zadowolają się zwycięstwem 1:0 czy 2:0, dlatego odpuscilem tu handi -2 na rzecz typu Juve wygra do 0

M 24

matt36365

Użytkownik
#9 Pogoń Szczecin - Wisła Kraków (19.11 18:00)
Pogoń -0,5 ; 0,0 1.72 Bet365
6:2
Wisła bez podstawowego obrońcy Jovica, pomocnika Małeckiego, napastnika Zachary. Kolejnych dwóch obroncow występ niepewny - Sadlok i Guzmics. Jeśli tak się stanie Wisła będzie miała dość eksperymentalną defensywę, która już i tak najsilniejsza nie jest, co pokazują ostatnie 4 gole stracone w sparingu z Karpatami (0:4), wczesniej 2 z Łęczną (3:2) i 2 z Zagłębiem Lubinem (2:2). Do kadry zostali powołani dwaj 18 latkowie. Pogoń u siebie radzi sobie bardzo dobrze (3-3-1 13:8), zresztą w zeszłym sezonie już boisko w Szczecinie to była twierdza (7-9-3). Pogon ostatnio w bardzo dobrej formie, remis na wyjeździe z Lechią, wczesniej pokonali u siebie 2-1 Ruch, rozbili na wyjeździe 3-0 Arkę i pokonali 3-2 u siebie Legię. Wisła ostatnio również się podniosła i notuje dobre wyniki, ale biorąc pod uwagę osłabienia, formę Pogoni, grę Pogoni u siebie będzie ciężko o dobry wynik, chociaż remisu wykluczyć nie można zwłaszcza, że Pogoń lubi remisować, ale mam nadzieję, że w tym meczu zgarną jednak komplet.

M 24

matt36365

Użytkownik
#10 Jihlava - Zlin
Zlin 0.0 ; +0.5 1.72 Bet365
✅ 1:3

W niektórych bukach na Zlin to win jest juz kurs 2.80 czy 2.70 podczas gdy Bet365 trzyma wciaz najwyzszy 3,10. Kursy na gości spadają.

Przedostatnia druzyna podejmie wicelidera. Jihlava w słabej formie bilans 1-6-6 9:20, goście 8-4-1 24:12. Jihlava dopiero 2 tygodnie temu w ostatnim meczu odniosła swoje pierwsze ligowe zwycięstwo i to nie z byle kim bo silną 4 w tabeli Mlada Boleslav. Ale czy uda się to powtorzyć z równie silnym Zlin? Nie wydaję mi się, Zlin gra ostatnio po prostu znakomicie, wygrali między innymi na wyjeździe ze wspomnianą Mladą 2:1, która przegrała z Jihlavą. Jihlava się udało wygrać jeden jedyny mecz, ale reszta to wyniki bardzo słabe. Przed Mladą było 1:1 na wyjeździe z 13 Brnem, 1:1 u siebie z 12 Duklą, 2 wyraźnie porażki 0:2 i 0:3 z 4 i 5 drużyną w tabeli. Na stronach klubowych nie znalazłem nic o osłabieniach. Jeśli kogoś interesuje również statystyka, to na 17 spotkań tych drużyn od 2000 roku, Jihlava wygrała tylko dwukrotnie.

M 24

matt36365

Użytkownik
#11 Lorient - Monaco
Monaco -0.5 1.85 Bet365
✅ 0:3

Bardzo mocno nastawione ofensywnie w tym sezonie Monaco(8-2-2 36:15) zmierzy się z ostatnim Lorient (2-1-9 9:20). 7 pkt Lorient w porównaniu do 26 pkt Monaco to przepaść. Jeśli tylko Monaco do tego meczu podejdzie poważnie, z koncentracją to będzie tu po prostu ciężko o inny wynik niż pewna wygrana gości. Monaco ostatnio potrafi dosłownie zmiażdżyć swoich rywali. W ostatniej kolejce 6:0 z Nancy, które prezentuje formę podobną do Lorient. Rozbicie Montpellier 6-2, Metz 7-0, Rennes 3-0, Lille 4-1, Psg 3-1 to tylko wyniki z ostatnich 10 spotkan Monaco. Przytrafiły się też 2 wyjazdowe wpadki, 1-3 z Tuluzą i 0-4 z Nice, ale to odpowiednio 6 i 1 drużyna w lidze.

M 24

matt36365

Użytkownik
#12 Wigry Suwałki - GKS Katowice
GKS Katowice 0.0 1.72 Bet365
3:2
O drużynie Wigier trochę napisałem w poprzedniej analizie, gdzie typ był nietrafiony. Udało im się przełamać w meczu ze Stomilem, ale GKS to drużyna sporo lepsza, która w tym sezonie walczy o awans. Ma 8 punktów więcej od Stomilu i jedno spotkanie mniej rozegrane. Bilans GKS-u to 9-5-3 19:9. Zdecydowania najlepsza defensywa w lidze, którą Wigrom będzie uważam ciężko złamać, zresztą jak każdemu w tej lidze. Podrażnieni porażką z Bytovią (0:1) piłkarze z Katowic na pewno będą chcieli to sobie odbić w Suwałkach, bo 2 porażek z rzędu w tym sezonie nie mieli i uważam, że przynajmniej do następnej kolejki mieć nie będą. Zlekceważyć rywala nie powinni, zwłaszcza, że Wigry pokonały GKS w 1 kolejce sezonu 1:0 i piłkarze GKS-u powinni mieć to na uwadze, ale stawiam na drużynę gości bo są po prostu dużo lepsi piłkarsko.

M 24

matt36365

Użytkownik
#13 Augsburg - Hertha
Hertha 0.0 1.92 Bet365
ZWROT 0:0
Do gry w zespole gości wrócił Kalou i w ostatnim meczu od razu zapakował 3 gole nie byle komu a Borussi M. Hertha powinna być dzięki niemu jeszcze silniejsza niż była. Czasu na przygotowanie się do tego meczu było dużo, Augsburg osłabiony w ofensywie, nie ma za bardzo kim postraszyć silnej defensywie Herthy. Hertha na 10 spotkan tylko 2 porazki i to z Bayernem oraz świetnie grajacym Hoffenheim. Augsburg tylko 3 wygrane i to z druzynami z dolnej czesci tabeli. W zeszłym sezonie Augsburg u siebie prezentował się bardzo słabo (3-6-8 18:27). Nie widzę dla nich zbyt dużych szans w meczu z Herthą, która gra bardzo dobrze.

M 24

matt36365

Użytkownik
#14 Willem II - Psv / Puszcza - ROW Rybnik
PSV 1.4 / Puszcza +0.5 1.22 / AKO 1.72 Bet365
0:0 / 2:0
Takich kuponów grać się nie powinno, ale dziś zrobiłem wyjątek. Bo dla PSV jak narazie nie ma znaczenie czy grają u siebie czy na wyjeździe, bilans 5-1-0 16:3 away PSV mówi sam za siebie. W zeszłym sezonie PSV na wyjazdach 13-3-1 47:16. Willem u siebie w zeszłym sezonie 3-5-9. W tym sezonie Willem również nie zachwyca, więc o niespodziankę będzie ciężko i liczę na pewny win PSV, bo w tym sezonie każde 3 punkty mogą być na wagę złota, wystarczy przypomnieć walkę z Ajaxem o mistrzostwo z zeszłego sezonu, a w tym do walki włącza się jeszcze Feyenord. Dodatkowo na 21 ostatnich spotkań tych drużyn PSV wygrało 20 a raz był remis - w zeszłym sezonie. Ja nie mam wątpliwości co do zwycięzcy.
W drugim meczu 4 w tabeli Puszcza (7-7-3 16:9) grająca dobrze u siebie podejmie Rybnik, który ma bilans 4-3-10 14:21. 4 wygrane Rybnika to wygrane z zespołami z dołu tabeli. Mimo, że ROW na wyjazdach gra bezkomprisowo bo na 10 spotkań tylko 1 remis (3-1-6) to ja się zabezpieczam remisem ze względu na Puszcze. Grają oni bardzo minimalistycznie co zresztą i przypadkowy remis mnie tu nie zdziwi, zwłaszcza, że w zeszłym sezonie zanotowali ich najwięcej w lidze - 14. U siebie Puszcza w zeszłym sezonie bilans 8-7-2 22:8. Myślę, że ten mecz Puszcza powinna spokojnie wygrać, ale jak wspomniałem remis też jakoś trzeba brać pod uwagę, ale o wygranej gości mowy raczej nie będzie.

M 24

matt36365

Użytkownik
#16 CSKA - Leverkusen
Under 4.5 kartek 1.66 Bet365
⛔ 5
Stawka: 50 euro
Typ statystyczny, które ma solidne podstawy.
CSKA to drużyna łapiąca bardzo mało kartek, w lidze średnia ich wynosi 1,46 kartek na mecz. W lidze mistrzów łapali odpowiednio: 1,1,1,0 kartek.
Leverkusen w Bundeslidze 1,72 kartki na mecz. W LM odpowiednio: 0,2,2,2.
Mecz sędziuje D. Orsato, włoski sędzia, który daje sporo kartek w rodzimej lidze, ale w pucharach już mniej. Sędziował ostatnio mecz Rostov - Atletico - 3 kartki, a wcześniej pierwszy mecz obu tych drużyn w LM i pokazał tylko 2 kartki.
Polecam.
E: Niestety pomyliłem się co do sędziego no i nie weszło, aczkolwiek szkoda bo 3 kartki Leverkusen złapało do 72&#39; do 77&#39;

M 24

matt36365

Użytkownik
Jak kolega w dziale wspomniał, mecz Cska - Leverkusen sędziuje inny sędzia, co wpływa trochę na niekorzyść typu, ale trudno, zobaczymy.

#17 Sporting - Real
Sporting -0,5 (zakład na kartki) 1.72 Bet365
✅

Niestety kurs od wczoraj poleciał z 1.90 do 1.72, ale ja i tak próbuję, ponieważ wydaje się to być bardzo prawdopodobne rozwiązanie.

M 24

matt36365

Użytkownik
#19 Atletico - Psv / Napoli - Dynamo
Psv under 3.5 RR 1.61 / Napoli więcej RR 1.18 AKO: 1.90 Bet365
✅ 2 / 17-2

Zagrane wczoraj dziś już tej lini niestety nie ma, jest tylko na over 2.5 RR 1.57

M 24

matt36365

Użytkownik
#20 Slovan - Karabakh / Zenit - Maccabi
Karabakh +0.5 1.34 / Maccabi +1.0 1.52 AKO: 2,04 Bet365

Kurs od wczoraj na Karabakh urósł, ja już pograłem. Slovan raczej w słabej formie z LE już praktycznie bez szans na wyjście z grupy, czego nie można powiedzieć o gościach, wyjście z grupy bardzo realne i dziś to można przypieczętować. Dla Azerów puchary euruopejskie to szansa na pokazanie się i myślę, że takiej okazji nie przepuszczą, wygrali w LE ostatnie 2 mecze z PAOK i uważam, że dziś też nie przegrają.
Zenit już z awansem, 12 pkt w 4 meczach, trener dziś porotuje składem, Maccabi walczy o wyjście, sytuacja w grupie wygląda tak, że mają z Dundalk po 4 pkt, Alkmaar ma 2. Zenit już w ostatnim meczu gdy był pewien awansu ledwo poradził sobie z Dundalk 2:1 i na pewno dziś nie będą się jakoś specjalnie przemęczać, a Maccabi postawi twarde warunki bo gra u awans. W pierwszym meczu tych drużyn Maccabi prowadziło już 3-0, żeby ulec 3-4. W tym meczu biorąc pod uwagę, że w Zenicie będą rotację i że życia za to spotkanie oddawać nie będą, stawiam, że Maccabi nie przegra, a już raczej na pewno nie dwoma golami.

Do góry Bottom