>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Wotałke

W 3

wotalke

Użytkownik
Witam serdecznie, w dziale &quot;Kupony&quot; znajduje się już mój jeden temat z sucho wklejanymi kuponami. Postanowiłem jednak zmniejszyć ilość, a skupić się bardziej na analizie i efektywności. Będę pisał tutaj w zależności od czasu te krótkie, jak i dłuższe posty na temat wybranych przeze mnie meczów.
Stawki będę pisał w skali 1-10j. Po 10 kuponach policzę yield, skuteczność, zyski i straty. Ogółem wszystko co można policzyć.
No więc zaczynamy ????

W 3

wotalke

Użytkownik
Manchester City vs Tottenham Hotspur
Już dziś o godzinie 14:30 na Etihad Stadium dojdzie do spotkania dwóch drużyn, które są w szerokim gronie pretendentów do tytułu mistrzowskiego.

Drużyny Citizens i Spurs mają ambicję na dużo wyższe lokaty. Gdyby nie wpadki obu drużyn sprzed dwóch tygodni, to mieliby nawet szansę plasować się aktualnie nawet na podium. Jednak porażki 0:1 City z Sunderlandem oraz Tottenhamu z Newcastle odebrały im tę szansę.

Dodatkową ciekawostką jest fakt, iż w meczu tym zmierzy się drużyna z obecnie najlepszą defensywą z drużyną, która aktualnie strzela najwięcej bramek. Otóż bilans Kogutów wynosi 9:6 a Citizens 28:12. Gdybyśmy mieli brać pod uwagę tylko tą statystykę, to śmiało możemy stwierdzić, że bramek nie powinno tutaj zabraknąć.

H2H ostatnich 5 spotkań prezentuje się bardzo okazale pod względem bramek:

Tottenham Hotspur 3 - 1 Manchester City
Manchester City 2 - 1 Tottenham Hotspur
Manchester City 3 - 2 Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur 1 - 5 Manchester City
Manchester City 1 - 0 Tottenham Hotspur

Na ilość goli nie możemy narzekać. Aż w 4 z ostatnich 5 spotkaniach wynik pokrywa typ over 2,5. Przy obecnie świetnie naoliwionej maszynie, jaką jest Manchester City oraz spokojnej, wyrafinowanej grze prezentowanej przez podopiecznych AVB typ ten powinien wejść jak w masło.

W pierwszej jedenastce na 99% zobaczymy Aguero, które jest w świetnej formie. Strzela bramki zarówno w klubie jak i w reprezentacji Argentyny (ostatnio trafił 2 razy do siatki). Soldado został przez kibiców okrzyknięty napastnikiem strzelającym tylko z rzutów karnych. Myślę, że będzie próbował to przełamać i dzisiaj dołoży kolejną bramkę lub otworzy kolegą drogę do zdobycia bramki.

AVB i Pellegrini mają również braki kadrowe.

W szeregach Kogutów kontuzjowani są:
Christian Eriksen
Danny Rose
Emmanuel Adebayor
Nacer Chadli

Natomiast w City nie zagrają:

Vincent Kompany
Stevan Jovetic
David Silva
Fernandinho

Na koniec przedstawię jeszcze kilka ciekawych faktów.

• Manchester City jest niepokonane w ostatnich 36 z 38 spotkań na Etihad Stadium.
  • Rezultat over 2,5 został osiągnięty przez Manchester City w ostatnich 5 z 6 spotkań na Etihad Stadium.
  • City wygrało ostatnie 3 spotkania na Etihad Stadium.

Podsumowując, mój typ na ten mecz:
TYP: over 2,5
STAWKA: 6/10j
kurs 1,7 Bukmacher: Fortuna
Kurs 1,87 Bukmacher: Betvictor
Kurs 1,8 Bukmacher: Bet365

Można pokusić się o 1X lub 1DNB ale ja się w to nie pakuję ????

W 3

wotalke

Użytkownik
Podsumowując, mój typ na ten mecz:
TYP: over 2,5
STAWKA: 6/10j
KURS: 1,87
✅✅✅✅✅✅
Tak jak myślałem. Over 2,5 pokryty już w pierwszej połowie. Niesamowity mecz Manchesteru City, który wykorzystuje wielką nieporadność Tottenhamu w obronie. Aguero, Yaya Toure, Jesus Navas i Alvaro Negredo rozbili Kogutów w pył.
Zastanawia mnie tylko decyzja AVB trzymającego na boisku wymiotującego Sandro.
Tak czy owak.
Bilans ogólny (zysk/strata): +5,22 j

W 3

wotalke

Użytkownik
FC Krasnodar – Terek Grozny
Typ: FC Krasnodar
Kurs: 1,73
Bukmacher: Bet365
Stawka: 6/10j

Na zakończenie 17 kolejki rosyjskiej Premier League zmierzą się ze sobą zajmujący 7 miejsce FC Krasnodar z 15 drużyną, którą jest Terek Grozny. Kuban Krasnodar przegrał w na własnym stadionie, w tym sezonie tylko 4 razy i to nie z ligowymi przeciętniakami, tylko Kubanem Krasnodar, Zenitem, Spartakiem i Kuban. Terek natomiast na wyjazdach zaliczył jedynie 1 zwycięstwo i 5 remisów. Kolejnym czynnikiem skłaniającym mnie ku Krasnodarowi jest ich forma. Na pięć ostatnich meczów wygrali oni trzy spotkania. Dwa zakończyły się porażką. Terek z kolei wygrał tylko raz. Ostatnia konfrontacja tych dwóch drużyn miała miejsce 21 września bieżącego roku. Wtedy lepszą drużyną okazał się FC Krasnodar po skromnym zwycięstwie 1:0 na wyjeździe. Umiejętności i technika jest po stronie gospodarzy. Jeśli od początku narzucą swój styl gry to goście nie będą mieli nic do powiedzenia. Dlatego mój typ jest taki, a nie inny.

W 3

wotalke

Użytkownik
FC Krasnodar – Terek Grozny
Typ: FC Krasnodar
Kurs: 1,73
✅✅✅✅✅✅✅
Niestety, nie miałem przyjemności zobaczyć tego meczu ale ze statystyk wnioskuję, że było to świetne widowisko. Krasnodar po dzisiejszym meczu znalazł się na 5 miejscu. Terek bardzo mnie zadziwił. Na każdą straconą bramkę odpowiadał trafieniem do siatki Krasnodaru. Jednak zimną krew zachowali moi faworyci, a w szczególności Wanderson.

Bilans po meczu (zysk/strata): +4,38 j

Bilans ogólny (zysk/strata): +9,60 j

W 3

wotalke

Użytkownik
# 1 TYP
AS Roma - Cagliari
Typ: AS ROMA
Kurs: 1,40
Bukmacher: Betclick

# 2 TYP
AS Roma - Cagliari
Typ:
over 2,5
Kurs:
1,75
Bukmacher:
Bet365
Stawka:
4/10j

Na godzinę 20:45 zaplanowany ostatni mecz 13 kolejki włoskiej Serie A. Do walki stanie AS Roma, zajmująca aktualnie 2 miejsce tuż za Juventusem Turyn. Jej przeciwnikiem będzie 14 w tabeli Cagliari. Piłkarze Romy są zmotywowani. Jeśli chcą powrócić na fotel lider, muszą poradzić sobie z gośćmi, którzy są dla nich trudnym przeciwnikiem.

AS Roma w tym sezonie jest trzecią drużyną pod względem ilości strzelonych bramek. Jeśli chodzi o formację defensywną to czapki z głów. Do dzisiaj stracili jedynie trzy bramki, dwie z nich w dwóch ostatnich meczach. Obrona Cagliari pozostawia natomiast wiele do życzenia.
Roma rozpoczęła sezon jak burza. 10 wygranych z rzędów i 1 stracona bramka budziły szacunek wśród wszystkich. Przyszła jednak mała zadyszka. Ostatnie dwa spotkania zakończyły się bowiem remisem, a na domiar złego, z Sassuolo, do własnej siatki trafili sami rywale. Po raz więc pierwszy, zespół Romy nie zdobył sam gola. Mimo wszystko Roma miała swoje sytuacje, które niestety roztrwaniali w złym stylu. Szansą na brak skuteczności może być powrót Gervinho czy Destro. Tego drugiego jednak nie ma sensu wypatrywać od pierwszych minut. Goście przyjadą do Rzymu z nienajlepszą formą, jeśli chodzi o wyjazdy. Zespół Diego Lopeza zdobył na terenie rywali tylko dwa oczka, remisując z Fiorentiną i Livorno, a obecnie legitymuje się serią trzech wyjazdowych porażek z rzędu. Niedawno Rossoblu przegrali w Rzymie, 0-2 z Lazio. Ich bilans bramkowy na wyjazdach wynosi 4-11.
H2H z pięciu ostatnich spotkań przemawia na korzyść Cagliari, jednak ja idę w stronę Romy. Mają coś do udowodnienia i chcą zasiąść na fotelu lidera.

Dodatkowym typem może być over 2,5. Roma będzie chciała pokazać, że potrafi strzelić więcej niż jedną bramkę w meczu. Natomiast Cagliari na 90% coś ustrzeli. Tylko w 3 na 9 meczy zakończyli z 0 na tablicy wyników.

W 3

wotalke

Użytkownik
# 1 TYP
AS Roma - Cagliari
Typ: AS ROMA
Kurs: 1,40
Bukmacher: Betclick

# 2 TYP
AS Roma - Cagliari
Typ: over 2,5
Kurs: 1,75
Stawka: 4/10j

Nie wiem na co liczyłem. Pisząc analizę próbowałem przekonać samego siebie, że wybrałem dobre spotkanie. Romie brakuje napastnika, Gervinho to imitacja piłkarza. Na over 2,5 nawet nie liczyłem. Zagrałem dla podniesienia ryzyka zabawy co było widać po postawionych jednostkach.
W trakcie meczu zagrałem LIVE over 20,5 rzutów rożnych za 10j, kurs 2,01 żeby odrobić straty. Chwała Bogu, udało się.

Bilans po meczu (zysk/strata): 9,60 - 10 j = - 0,40

Bilans po meczu + LIVE (zysk/strata): - 0,40 + 10,10 = +9,70

Bilans ogólny (zysk/strata): +9,70 j

W 3

wotalke

Użytkownik
Nareszcie wraca długo oczekiwana liga mistrzów. Rozgrywka wkraczają w decydującą fazę. Niektóre drużyny zapewniły już sobie awans, dla innych dzisiejszy mecz to „być albo nie być” w elitarnym gronie europejskich potęg. W związku z tym przygotowałem dla Was kilka ciekawych analiz.

Zenit Petersburg - Atlético Madryt
TYP: Zenit DNB
KURS: 1,53
BUKMACHER: Bet365
STAWKA: 6/10

Na pierwszy ogień idzie mecz rozgrywany nieco wcześniej niż pozostałe. Atletico przebyło daleką podróż dla krainy mrozów i śniegu. Trener Simeone nie zabrał ze sobą swoich kluczowych zawodników. W stolicy pozostali Costa, Villa, Luis, Godin, Mendes, Turan, Suarez czy Rodriguez. Świadczy to o tym, że klub ze stolicy chce po prostu mieć już ten mecz za sobą i wrócić do domu. Nie ujmując młodym i rezerwowym zawodnikom Atletico, śmiem twierdzić, że nie poradzą oni sobie z drużyną z Petersburga. Zenit zajmuje aktualnie 2 miejsce i wyprzedza jedynie o jedno oczko FC Porto, które gra dzisiaj ze słabą Austrią Wiedeń i prawdopodobnie zdobędzie komplet punktów. Gospodarze w ciągu ostatnich pięciu spotkań przegrali trzy razy i zaledwie dwa razy wywalczyli remis. Nie są oni przyzwyczajeni do takich sytuacji. Dzisiaj będą chcieli pokazać na co ich stać, a Diego Simone wręcz sprawił im wcześniejszy prezent na Mikołaja pozostawiając swoje armatki w domu. Skłaniam się ku typowi 1 DNB ale jeśli ktoś zagra na zwycięstwo Zenitu, to nie powinien się zawieźć.

Kolejnym typem będzie dubelek na przysłowiowych „pewniaków” dzisiejszego dnia.​
FC Porto – Austria Wiedeń i Arsenal Londyn – Marsylia
TYP: Porto i Arsenal
KURS: 1,17*1,22=1,40
BUKMACHER: William Hill

• Zacznę od meczu FC Porto. Jeśli gospodarze chcą liczyć się jeszcze w rozgrywkach, to muszą odprawić z kwitkiem drużynę ze stolicy Austrii. Portowcy lidze są niepokonani od pięciu spotkań (2 zwycięstwa i 3 remisy). Ostatni ich mecz ligowy był pokazem braku skuteczności. Akcji było od groma a tylko raz zdołali pokonać bramkarza rywali. W H2H statystyki jasno przemawiają na korzyć Portugalczyków. Na trzy spotkanie wszystkie zakończyły się ich zwycięstwem (w tym ostatni 18 września na wyjeździe). Dodatkowo goście trapieni są kontuzjami. Nie zagrają dzisiaj Alexander Grünwald , Alexander Gorgon, Florian Mader oraz Marko Stankovic. Dlatego mój typ kieruję na zwycięstwo drużyny FC Porto.

• Drugi mecz z tego „kuponiku” to Arsenal Londyn i Olympic Marsylia. Śmiało można stwierdzić, że na chwilę obecną jest to pojedynek Dawida z Goliatem. Marsylia mająca 0 punktów w grupie, z kontuzjowanym Annim, Payetem i przede wszystkim liderem Ayew skazywana jest na pożarcie. Bowiem Kanonierzy to rozpędzony pociąg, na dodatek pospieszny, który jedynie od czasu do czasu zatrzymuję się na przypadkowej stacji (czyt. Borussia Dortmund, Manchester United). Dołączenie Ozila do drużyny nadało ich grze polotu, fantazji i przede wszystkim radości. Na korzyść Arsenalu przemawiają również statystyki. Wygrali oni 6 na 7 ostatnich spotkań w Lidze Mistrzów (wliczając statystyki). Dodatkowo w 5 z nich zwyciężyła nie tracąc ani jednej bramki. Jestem przekonany, że Kanonierzy dadzą dzisiaj z siebie wszystko i po raz kolejny udowodnią, że ten sezon może należeć do nich.

W 3

wotalke

Użytkownik
Borussia Dortmund - Napoli

TYP: Napoli
KURS: 6,50
STAWKA: 5

TYP: Napoli +1,5
KURS: 1,62
STAWKA: 6​

Do tego meczu jest mi wyjątkowo trudno napisać analizę. Tutaj wszystko się może zdarzyć. Albo Lewandowski dostanie przebłysku i strzeli 2 lub 3 bramki, albo Borussia zagra beznadziejnie tak jak w meczu z Arsenalem bądź Bayernem. Muszą jednak liczyć się z tym, że dzisiejszy mecz jest dla nich prawdopodobnie ostatnią szansą na pozostanie w grze o dalszą fazę Ligi Mistrzów. Obrona Borussi wygląda tak, jakby jej nie było. Kontuzjowani są Schmelzer, Hummels oraz Subotic. Uważam, że Higuain, Callejon, Insigne czy Pandev poradzą sobie z Sokratesem lub Durmem. Pander, no właśnie… Będzie musiał zastąpić Hamsika, który doznał urazu w zremisowanym meczu z Parmą. Ponadto poza grą znaleźli się również Zuniga i Mesto. Jak sami widzicie… Analiza jest niezbyt skonkretyzowana. Zarówno Napoli jak i Borussia muszą wygrać, obie drużyny ostatnio zawodziły ale mają olbrzymi potencjał. Postawię w tym meczu na Napoli oraz Napoli +1,5. Oby się udało.

FC Basel – Chelsea Londyn
TYP: Chelsea
KURS: 1,75
STAWKA: 6
TYP: over 1,5 do 1 połowy
KURS: 2,85
BUKMACHER:Bet365
STAWKA: 5​

Patrząc na kurs jaki proponują nam bukmacherzy, to aż przecieram oczy ze zdumienia. Fakt, Chelsea zaliczyła wpadkę w meczu z Basel na Stamford nie znaczy, że tym razem również mieli by sobie z nimi nie poradzić. Sam The Special One powiedział, że porażka ta nie odbije się na grze jego podopiecznych. Nie mylił się ani przez chwilę. Chelsea pewnie wygrała trzy kolejne mecze i zasiadła na fotelu lidera z 9 punktami. Pomimo kontuzji Luiza, Torresa i Ginkela, potencjał Chelsea w ataku wciąż się nie wyczerpał. Eto’o , William, Hazard, Ramires i Oscar będą zapewne raz za razem starali się zagrozić bramce Sommera. Czelsi w 5 na 7 spotkań wygrała obie połowy, ostatnie 3 mecze w Lidze Mistrzów również wygrali. W lidze radzą sobie bardzo dobrze. W ostatnim meczu pewnie pokonali West Ham United. Jestem prawie przekonany, że Mourinho będzie chciał już dzisiaj przypieczętować awans do dalszej fazy Ligi Mistrzów i wraz z The Blues. Dodatkowo stawiam jeszcze over 1,5 do przerwy. Mam przeczucie, że sprawa zostanie rozwiązana w 1 połowie. Liczę na Eto’o emeryta.​

W 3

wotalke

Użytkownik
PODSUMOWANIE:

Zenit Petersburg - Atlético Madryt
TYP: Zenit DNB
KURS: 1,53

FC Porto – Austria Wiedeń i Arsenal Londyn – Marsylia
TYP: Porto i Arsenal
KURS: 1,17*1,22=1,40
BUKMACHER: William Hill
????⛔⛔⛔

Borussia Dortmund - Napoli

TYP: Napoli
KURS: 6,50

TYP: Napoli +1,5

FC Basel – Chelsea Londyn
TYP: Chelsea
KURS: 1,75

TYP: over 1,5 do 1 połowy
KURS: 2,85
BUKMACHER:Bet365

Jednym słowem DNO, DNO i jeszcze raz DNO. Zenit mnie nie zaskoczył, wiedziałem, że są słabi jak ryba na piasku... Chelsea? Dramat... Typy na Napoli były ryzkiem i jak się okazało, w przypadku +1,5 prawie się udało. Porto to kolejne rozczarowanie. Aż strach pomyśleć jakie niespodzianki czekają nas jutro.
Bilans po meczach (zysk/strata): 9,70j - 28 j = -18,30j

Bilans ogólny (zysk/strata): -18,30j

W 3

wotalke

Użytkownik
Pora na coś z NBA. Może uda się odrobić straty. Z racji tego, że nie jestem specjalistą w tej dziedzinie, analiza także nie będzie zbyt rozbudowana. W tych typach 60% to intuicja, 40% podstawowa analiza na podstawie kontuzji, ostatnich wyników, miejsca w tabeli i H2H.

TYP: Toronto Raptors
KURS: 1,35
STAWKA:
4,5/10
W drużynie Toronto Amir Johnson i Rudy Gay, mimo wcześniejszych spekulacji o ich absencji, jednak zagrają przeciwko Netsom. Williams, Kirilenko, Lopez i Terry oraz prawdopodobnie Livingstonem nie zagrają dzisiaj w barwach Brooklynu. Dużo osób liczy na przełamanie gości, ja jednak konsekwentnie stawiam na Toronto.

TYP: Los Angeles Lakers + 5,5
KURS: 1,9
STAWKA:
4,5/10
Drugim meczem będzie pojedynek między Washington Wizards i Los Angeles Lakers. Obie drużyny ostatnio zaliczają dobre wyniki, jednakże Lakerski mają ostatnio świetnie spisującego się Gasola. Hiszpan zalicza świetne występy i dużo punktuje. Jeśli utrzyma on swoją skuteczność i Lakerski dobrze przypilnują Walla, to powinni wywieźć z terenu Czarodziei zwycięstwo przy handicapie +5,5 dla Lakersów.

TYP:Orlando Magic + 8,5
KURS: 1,9
STAWKA:
4,5/10
Odnośnie ostatniego meczu to odważyłem wybrać zwycięzcę między Atlanta Hawks a Orlando Magic. Tutaj nie kieruję się niczym. Czysto intuicyjnie stawiam na Orlando z handicapem +8,5. Oby intuicja dzisiaj mnie nie zawiodła. Źle wyszedłem na kombinowaniu przy Lidze Mistrzów. Liczę na to, że tutaj mi się uda.
Bilans po meczach (zysk/strata): -18,30 - 4,50j + 4,55j + 4,55j = -13,7j

Bilans ogólny (zysk/strata): -13,7j

W 3

wotalke

Użytkownik
Już z samego rana, mimo wieczornej Ligi Mistrzów... a nie STOP! Mimo wieczornej Ligi wpadek i przegranych, możemy wziąć pod lupkę spotkania odbywające się w Korei Południowej :zy3ou:
Po przeglądnięciu oferty, zainteresowałem się dwoma meczami. Powody są mi samemu bliżej nieznane, po prostu potrzebuję od samego rana odrobiny emocji. Analiza będzie krótka, oparta głównie na statystykach.

Gyeongnam - Daejeon

TYP: Daejeon
KURS: 3,60
STAWKA: 4/10

Daejeon to drużyna zajmująca ostatnie miejsce w K-League Classic. Jednak ostatnio zdołali oni przerwać swoją złą passę i od 4 spotkań są niepokonani. Wygrywają u siebie i na wyjazdach. Mimo, że w bezpośrednich pojedynkach z Gyeongnam wygrali tylko 3 razy, to wydaje mi się, że dzisiaj będzie ten czwarty. Dzisiejsze zwycięstwo przybliży również gości do opuszczenia strefy spadkowej. Jeśli uda im się zdobyć 3 punkty, to będą tracić już tylko dwa oczka do Gangwonua tylko cztery do dzisiejszego przeciwnika. Oczywiście bezpieczniejszym i rozsądniejszym typem będzie Daejeon/X. Ja idę na żywioł i stawiam przeciwko faworyzowanym Gospodarzom.
EDIT: Było bardzo blisko. Tak jak mówiłem, rozsądne będzie zagranie Daejeon/X. Gdybym grał ten mecz za większą stawkę, to tak też bym właśnie zrobił.

Bilans ogólny (zysk/strata): -13,7j - 4j = -17,7j

W 3

wotalke

Użytkownik
Na wieczorną Ligę Mistrzów skupiam się raczej na meczach gigantów ze średniakami, którzy jednak, znając realia, narobią wiele kłopotów faworytom.

CSKA Moskwa – Bayern Monachium

TYP: Bayern Monachium
KURS: 1,44
STAWKA: 7/10

Bayern Monachium, mający już pewny awans do fazy pucharowej Ligi Mistrzów zagra przeciwko CSKA Moskwa. Monachijczycy do tej pory wygrali wszystkie cztery spotkania w grupie D i mają dziewięć oczek przewagi nad dzisiejszymi gospodarzami, któremu pozostała już tylko walka o 3 miejsce i fazę grupową Ligi Europejskiej. Bawarczycy są zmotywowania i pragną kontynuować swój rekord zwycięstw w Lidze Mistrzów. Jeśli dzisiaj im się to, będzie to już 10 raz. Nieobecni w Moskwie są z powodu kontuzji Frank Ribery, Bastian Schweinsteiger, Xherdan Shaqiri, Claudio Pizarro i Holger Badstuber. Natomiast wraca Thiago Alcantara i Mario Gotze, którzy już w meczu z Borussią Dortmund dali świetne zmiany swojej drużynie. Obie drużyny spotykają się ze sobą dopiero po raz drugi w historii. Pierwszy mecz wygrali Bawarczycy 3:0 na Allianz Arena. Stawiam w tym meczu na Bayern. Mimo dalekiego wyjazdu podchodzą do meczu poważnie i chcą wygrać aby ślubować swój rekord i zapewnić sobie pierwsze miejsce w grupie D przed Manchesterem City.

Manchester City – Viktoria Plzno

TYP: Manchester City -1
KURS: 1,50
BUKMACHER: STS

W kolejnym meczu grupy D staną naprzeciwko siebie Manchester City i Viktoria Plzno. Gospodarze są praktycznie pewni awansu. Żeby jednak przypieczętować swój sukces, powinni wygrać dzisiaj z gośćmi, którzy do tej pory zebrali na swoim koncie 0 punktów z bilansem bramkowym 2:12. Manchester City jest na fali, rozpędzony miażdży swoich kolejnych przeciwników. Ostatnio pokonali CSKA na Etihad Stadium 5:2. Prawdopodobnie do bramki wróci Joe Hart, który ostatnio dostała mniej szans od Pellegriniego. Mimo wielu kontuzji i brakom takich zawodników jak Kompany czy Silva, Obywatele pokazali w meczu z Kogutami, że są w formie. Dzisiejszy mecz powinien być dla nich spacerkiem. Nie ukrywam, że liczę na kolejne popisy Jesusa Navasa i Kuna Aguero. Dlatego też mój typ wędruję na City przy handicapie -1, który pokrywają ostatnio bardzo często.
Bilans ogólny (zysk/strata): -11,75j + 6,58j = -5,17j

W 3

wotalke

Użytkownik
Szybkie typy na godzinę 14.
Leverkusen U-21 - Manchester United U-21
TYP: Leverkusen DNB
KURS: 1,85
BUKMACHER: eFortuna

Szachtar Donieck U-19 - Real Sociedad U-19
TYP: Real Sociedad DNB
BUKMACHER: eFortuna
STAWKA: 5/10

Bilans ogólny (zysk/strata): -17,7j
+ 5,95j = -11,75j

W 3

wotalke

Użytkownik
W 3

wotalke

Użytkownik
NBA na szybko. Wielu specjalistów wypowiedziało się w dziale NBA na forum. Ja postanowiłem zagrać coś takiego.

Charlotte Bobcats - Indiana Pacers

TYP: Indiana Pacers -3
KURS: 1,49
BUKMACHER: Marathonbet

Washington Wizards - Milwaukee Bucks TYP:
Wizards OT
KURS: 1,70

Bilans ogólny (zysk/strata): -3,07j + 2,45j + 3,50j = +2,88

W 3

wotalke

Użytkownik
Na dzisiejszy dzień zarzucam kilka typów. Nie poprę ich niestety analizą, nie pozwala mi na to czas. Po stawce będziecie mogli zobaczyć, który jest moim zdaniem warty &quot;grubszego grania&quot;, a który nie.

Marsylia - Montepiller
TYP: Marsylia

Tutaj bardziej poszedłbym w Marsylia/X. Niestety kurs, to tylko 1,20 co po prostu mi się nie opłaca.

Villareal - Malaga
TYP: Villareal

Pogoń Szczecin - Zawisza Bydgoszcz
TYP: Zawisza/X

Bilans ogólny (zysk/strata): +2,88j - 6j + 2,2j + 4,25j = 3,33j

W 3

wotalke

Użytkownik
Cardiff - Arsenal Londyn
TYP: Arsenal Londyn
Elche - Atletico Madryt
TYP: Atletico
KURS: 1,5
Bilans ogólny (zysk/strata): 3,33j + 3,72j + 3j = 10,05j

W 3

wotalke

Użytkownik
A na jutrzejszy, wczesny poranek proponuję coś takiego ????

Jeonbuk - Seoul
TYP: Seoul/X
KURS: 1,60

Ulsan Hyundai - Pohang
TYP: over 1,5 bramki
KURS: 1,26

Bilans ogólny (zysk/strata): 10,05j + 3j - 6j= 7,05j

Do góry Bottom