>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy wkmch

wkmch 49

wkmch

Użytkownik
A.Zverev - D.Thiem over 36.5g ✅✅✅

@1.847 Pinnacle

Mecz dwóch młodych tenisistów w którym faworytem raczej słusznym jest Thiem, obydwaj juz od pewnego czasu graja na bardzo wysokim poziomie, jednak to Austriak jest raczej w lepszej dyspozycji a jego gra na cegle jest rewelacyjna. Kurs na zwyciestwo Thiema wynosi 1.25 to jest moim zdaniem jednak troche mało, zdecydowanie za mało zeby to ruszać, Zverev to zawodnik który potrafi powalczyć a umiejętności ma bardzo wysokie. Natomiast bardzo ciekawie wyglada typ na over gemowy, do tej pory grali w tym roku 2 razy ( 2x 2:1 Thiem ). Myślę że raczej nie skończy się 3:0 w którąś ze stron, są to młodzi zawodnicy często potrafią jeszcze w pewnym momencie tracić koncentracje, przykładem jest ostatni ich mecz gdy Thiem przy 6:4 2:0 gdzie tak na prawde wszystko wskazywało że skończy się na 2:0 daję się przełamać 3 razy i przegrywa tego seta. Uważam że linia O 36.5 gema jest spokojnie do pokrycia. Już przy rozegraniu 4 setów szansa jest całkiem spora.

wkmch 49

wkmch

Użytkownik
P.Cuevas +2.5 seta @ 1.265 ✅
Coric +2.5 seta @ 1.436 ⛔
Goffin +2.5 seta @ 1.097 ✅

AKO : 2.0 Pinnacle
⛔

Uważam że każdy z tych zawodników ma szanse na wygranie swojego meczu, ale bardzo smacznie wyglądaja typy iż zawodnicy Ci wygrają co najmniej seta. Jeżeli chodzi o Gofffina i Cuevasa nie mam najmniejszych wątpliwości, zastanawiałem się troche dłużej nad Coriciem ale uznałem że jeden set spokojnie jest w jego zasięgu.

wkmch 49

wkmch

Użytkownik
Unics Kazań - Zenit over 168 ⛔⛔⛔

@ 1.884 Pinnacle

W dotychczasowych 4 meczach linia ta została pokryta 3 razy, w meczach w Kazaniu nawet z dużą nawiązką, były to szybkie mecze. Myślę że ten typ ma sens i za nie wielka stawkę warto coś pograć w stronę overa.

Niestety przegrana. Ostatni mecz serii, playoff w najwazniejszych momentach wygrywa się jednak często obroną , nauczka na przyszłość

wkmch 49

wkmch

Użytkownik
Russell Westbrook over 27.5 pkt @ 1.80 ✅✅✅
Golden State - Oklahoma City over 219 @ 1.826 ⛔⛔⛔

Pinnacle

wkmch 49

wkmch

Użytkownik
Siatkówka Kwalifikacje Olimpijskie:

Francja - Polska over 3.5 seta @1.502 ✅✅✅

Pinnacle

Już wrzuciłem ze typ nie trafiony , a tutaj jednak Polacy wyciągneli tego 3 seta jeszcze broniąc chyba 4 piłki meczowe. Troche szczęscia ;)

wkmch 49

wkmch

Użytkownik
J. Isner - A. Murray : Murray -5.5 gema ✅✅✅

@1.512 Pinnacle

Murray niezbyt dobrze wszedł w turniej, męczył okropnie pierwsze dwa mecze natomiast w trzecim juz było lepiej chociaz to raczej Karlovic zagrał przede wszystkim słabo , Isner natomiast gra nadspodziewanie dobrze jak na jego umiejętności gry na clayu , już w meczu z Gaba powinien odpaść ale jeszcze sie uratował. Co ciekawe stracił w nim 2 sety do 2 i 4 i tutaj własnie upatruje szanse na ten typ. Każdy wie jaką bronia Murraya jest return, jeżeli tylko serwis Amerykanina za szwankuje a Andy wykorzysta to w którymś z setów to sprawa tego typu może byc załatwiona po 1-2 setach. Bo nie widzę tutaj najmniejszych szans dla Isnera to nie jego bajka, osiąga bardzo średnie wyniki na cegle w sezonie a Murray bedzie jego pierwszym przeciwnikiem z TOP 10 z którym zagra na tej nawierzchni i to będzie dla niego test który niestety obleje.

Dorzucam bez analizy :

Tutaj dziś nie będzie żadnej niespodzianki

Murray @ 1.08 ✅
Wawrinka @ 1.123 ✅
Raonic @ 1.206 ⛔

AKO @ 1.462 Pinnacle
⛔

wkmch 49

wkmch

Użytkownik
Siatkówka Kwalifikacje Olimpijskie:

Japonia - Chiny over 3.5 seta @ 1.425 ⛔⛔⛔

Pinnacle

Podobnie jak w meczu Francuzów z Polakami, mało prawdopodobne aby mecz rozstrzygną się w 3 setach, tutaj będzie duża walka. Chiny w swoim pierwszym meczu urwały seta Francji, natomiast Japonia straciła seta z Wenezuelą.

Do góry Bottom