>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy u Jurka

maly1203 1K

maly1203

Użytkownik
Cześć ;)
Pomyślałem że mogę dzielić się swoimi kuponami bo ostatnio jestem parę złotych na plusie. Nie jestem jakimiś zawodowym typerem ale stawiam już dłuższy czas. Będę dzielił się z wami swoimi spostrzeżeniami i przeczuciami które często się sprawdzają ale nigdy nie mam psychy ich obstawić ???? Miejmy nadzieje że nagle nie spadnie mi skuteczność ;)

1 Dzień

Na dzisiaj proponuję Ligę Europejską i 3 mecze:

Club Brugge - Dnipro | 1 ????
Sevilla - Zenit | 1 ✅
Wolfsburg - Napoli | 1 ???? ???? ????

Stawka: 80zł ⛔
Kurs: 5.9 (Totolotek)
Możliwa wygrana: 415.36 (po odjęciu podatku)

Trochę boję się w którymś z meczu remisu ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana ????

maly1203 1K

maly1203

Użytkownik
Liga Europejska dużo uczy - nigdy na nią nie stawiaj...
Typy nie były jakoś bardzo wyselekcjonowane ale myślałem że wszystko gładko powinno pójść. Bałem się tylko Club Brugge ale że Wolfsburg dostał 4-1 to dla mnie ogromne zaskoczenie. Dzisiaj mam trochę różnorodnych typów ????
2 Dzień
Aberystwyth - Bala Town | Over 2.5
St. Liege - Gent | 1 DNB
Norwich - Middlesbrough | 1
Midtyjland - Silkeborg | 1
Stawka: 100zł
Kurs: 5.7
Możliwa wygrana: 500zł

maly1203 1K

maly1203

Użytkownik
Musiałem chwile odpocząć od stawiania ???? Na dzisiaj proponuje:
Dnipro - Club Brugge | Over 1,5 bramki Dnipro
Kuopio - Vaasa | 1
Kurs: 4.15
Możliwa wygrana: 365zł
Powodzenia ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
maly1203 1K

maly1203

Użytkownik
Kurcze, jestem troszke poirytowany bo ostatecznie zagralem troszkęinaczej niz tu podalem i na nieszczęście (szczęście dla mnie) typy ktore zagralem u bukmahera mi weszły a tutaj Dnipro zepsuło. Ostatecznie właśnie mialem bardzo malo czasu i pojechałem nie przygotowany i zeby bylo szybciej dostawilem Nipro na czysto a nie over i mi wszedl. Niby sie ciesze ale jest troszke nie smak ze na forum znowu mam wtope. Jutro postaram sie na spokojnie przemyśleć typy i je dopiero wtedy dodam ????

maly1203 1K

maly1203

Użytkownik
Na dzisiaj mam do zaproponowania 2 mecze:
Mainz - Schalke | Over 2.5
Ruch Chorzów - Legia Warszawa | BTS
Kurs: 2.9
Możliwa wygrana: 250zł
Dzisiaj jest średni dzień jeśli chodzi o obstawianie więc jeśli ktoś w ogóle czyta moje posty to radziłbym uważać ze stawką i jeśli chce inwestować większe pieniądze to byłbym zdania żeby wstrzymać się do jutra ????

maly1203 1K

maly1203

Użytkownik
Wracam po długiej przerwie. Będę wrzucał po kilka singli dziennie w zależności od oferty. Jeśli ktoś będzie obserwował to może dać znać w jakiś sposób żebym wiedział że nie robię tego tylko dla siebie ????

Otrzymane punkty reputacji: +57
maly1203 1K

maly1203

Użytkownik
Na dzisiaj proponuję:

Malaga - Sociedad | BTS | 1.8 ⛔ Miałem takie myśli że Sociedad może to wygrać ale nie spodziewałem się takiej bezsilności ze strony Malagi.

Troszkę bezpieczniej niż w typach dnia. Zaczniemy na początku delikatnie żeby z biegiem czasu coraz bardziej się rozkręcić ????

maly1203 1K

maly1203

Użytkownik
Ostatnio nie pykło więc próbujemy dalej:

Fleetwood - Bristol City | over 2,5 | 1.85 ⛔
Wimbledon - Sutton | over 2.5 | 1.8 ✅

Powodzenia ????

maly1203 1K

maly1203

Użytkownik
Jest przełamanie, przynajmniej jeden siadł. Teraz będzie tylko lepiej ????
Na dzisiaj proponuje:

Nantes - Caen | 1 | 2.00 ✅
DVTK - Budaorsi | Over 2.5 | 1.75 ⛔
Young Boys - Wurzburger Kickers | 1 | 2.40 ✅ Dzisiaj już jest progres. Teraz przewidywania muszą iść tylko w góre ????

Powodzenia ????

maly1203 1K

maly1203

Użytkownik
Wczoraj nawet ładny dzień, szkoda tego over&#39;a no ale nie mogło być zbyt pięknie ???? Na dzisiaj proponuje:

Real Sociedad - Barcelona | 1X | 2.60 ⛔
Melbourne City - Central Coast Mariners | Over 3.5 | 1.91 ⛔ 1 połowa - 2:1 i gra z przewagą jednego zawodnika...
Algieria - Tunezja | 1 | 2.25 ⛔

Powodzenia ????

maly1203 1K

maly1203

Użytkownik
No wczoraj to naprawdę słabo wyszło. A że nie wszedł ten over to naprawdę brak słów. Na dzisiaj próbujemy:

WKS - Kongo | over 2.5 | 2.5 ✅
Maroko - Togo | 1 | 1.95 ✅
Freiburg - Bayern | BTS | 2.1 ✅ Dzisiaj całkiem przyjemnie ????

Powodzenia ????

maly1203 1K

maly1203

Użytkownik
Wczoraj wszystko pięknie weszło i to jakie ładne kursy. Dzisiaj spróbujemy tak i oby było tak dobrze jak wczoraj:

Real Madryt - Malaga | BTS | 1.9 ✅
Villarreal - Valencia | BTS | 1.8 ⛔
West Brom - Sunderland | Over 2.5 | 2.0 ⛔

Powodzenia ????

maly1203 1K

maly1203

Użytkownik
Brak słów na to co się stało w obu meczach które nie weszły... West Brom który po strzeleniu dwóch bramek nagle odpuścił i oddał inicjatywę nie skutecznemu Sunderlandowi i Villarreal który przeważając większą część spotkania przegrywa 2:0. No nic, trzeba lecieć dalej, na dzisiaj będzie troszkę więcej typów bo jeszcze pobawię się w typowanie skoków. Moje propozycje na dziś:

Żyła - Freitag | 1 | 1.72 (unibet)
Schlierenzauer - Forfang | 1 | 1.85 (unibet)
Descombes - Stjernen | 1 | 1.75 (unibet)
Genoa - Crotone | over 2.5 | 1.95
Monaco - Lorient | Monaco over 2.5 | 1.9
Betis - Gijon | BTS | 2.16

Powodzenia ????

Do góry Bottom