>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy typu "1x" - co sądzicie?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Jak wszystkim wiadomo, remisy w piłce nożnej dla typera to pięta Achillesowa, w ostatni weekend mieliśmy tego doskonały przykład, gdzie drużyny z pierwszej półki typu Chelsea, Inter odniosły remisy.
Czy warto grać typy typu &quot;1x&quot; albo &quot;2x&quot; po kursach w granicach 1.1-1,25.
Niby to zwiększa naszą pewność na typ do 66,6% w 3 opcjach, lecz kurs jest dość druzgocący. Co sądzicie o tego typu zakładach? Czy warto bawić się?

bukmachertsw 437

bukmachertsw

Użytkownik
Heh ogolnie wole postawic 2 spotkania po kursach powyzej 1.70 np niz 5 po 1.20.
Jednak ostatnie tygodnie bardzo dobrzy wychodzilem na graniu z podpórkami ligi polskiej czesto sa to niezle kursy jak na podpórke typu 1.40 . Na Polonie ze Śląskiem ostatnio x2 było 1.70 sam sie skusilem jednak bramka w ostatnich minutach.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
1X zazwyczaj sie gra gdy jest stawka typu

1 - 4.2
X - 3.2
2 - 1.7
1X - 1.65
X2 - 1.20

Tak więc 1X oplaca sie grac w takich przypadkach.... gdy kurs jest powyzej 1.35

nonda 0

nonda

Użytkownik
Jak wszystkim wiadomo, remisy w piłce nożnej dla typera to pięta Achillesowa, w ostatni weekend mieliśmy tego doskonały przykład, gdzie drużyny z pierwszej półki typu Chelsea, Inter odniosły remisy.

Czy warto grać typy typu &quot;1x&quot; albo &quot;2x&quot; po kursach w granicach 1.1-1,25.
Niby to zwiększa naszą pewność na typ do 66,6% w 3 opcjach, lecz kurs jest dość druzgocący. Co sądzicie o tego typu zakładach? Czy warto bawić się?

jak chcesz mieć wieksze ryzyko trafienia to nie obracaj pieniędzmi w takich dyscyplinach jak piłka, raz że jest mocno skorumpowana na całym świecie, czego przykłady mieliśmy niedawno, a dwa- granie po kursach 1.1 czy 1.20 na podpórki nie ma najmniejszego sensu. Wybieraj takie dyscypliny w których masz 50 % szans trafienia tj. tenis,siatkówka, ewentualnie kosz z dogrywką.

M 28

mitch

Użytkownik
jak chcesz mieć wieksze ryzyko trafienia to nie obracaj pieniędzmi w takich dyscyplinach jak piłka, raz że jest mocno skorumpowana na całym świecie, czego przykłady mieliśmy niedawno, a dwa- granie po kursach 1.1 czy 1.20 na podpórki nie ma najmniejszego sensu. Wybieraj takie dyscypliny w których masz 50 % szans trafienia tj. tenis,siatkówka, ewentualnie kosz z dogrywką.
Moja dyscyplina to tez tenis, ale gram Pilke Nozna tez. Najczesciej zaklady DRAW NO BET. Robi sie de facto 50-50%.

fioletowy1 0

fioletowy1

Użytkownik
Musisz pamiętać że piłka nożna to najbardziej popularna dyscyplina w Polsce, więc każdy ma największą wiedzę na jej temat. Połowa użytkowników tego forum(w tym ja, przyznaje się) zna tylko pierwszą dziesiątkę, piętnastkę światowego tenisu. Obstawianie czegoś takich imprez jak nie dawno była w Londynie to bez sens, każdy może wygrać z każdym więc przy obstawianiu tej dyscypliny możemy ufać tylko userom, którzy mają tenisistę w awatarze.(Prasa, Gusto itd.) Siatkówka narodowym sportem w Polsce? Takie okrzyki słychać w mediach, na śmiesznych forach typu onet, wp. Większość tych co piszą znają pierwszą piątkę reprezentacji Polski i tutaj kończy się ich wiedza na temat najbardziej popularnego i znanego w Polsce sportu. Tu jest Polska, tu nie mamy pięknych kortów, których jest więcej niż boisk piłkarskich.

Odnośnie piłki skorumpowanej
Czy myślisz, że co drugi mecz jest kupowany, sprzedawany, ustawiany? Tam też trzeba biegać walczyć i nieraz liczy się większa chęć zwycięstwa, chęć do gry. Gdy faworyt przegrywa od razu słychać na forum, że to wałek.

esio-police 0

esio-police

Użytkownik

1 - 4.2
X - 3.2
2 - 1.7
1X - 1.65
X2 - 1.20

Akurat w tym przypadku lepiej puścić 2 kupony(jeden na 1 a drugi na X) bo zysk będzie większy. Wyjdzie kurs około 1,8

kosa248 456

kosa248

Użytkownik
A jak chcesz grać na 1x przy kursie na jedynke ~1,3 to lepiej zagraj na jednobramkowe zwycięstwo faworyta na jednym kuponie i parzystą liczbe bramek, wychodzi kurs dużo większy, prawie jak na zwycięstwo, a przegrywasz tylko wtedy, gdy bedzie 3-0, 5-0, 7-0, 9-0... Oczywiście musisz też odpowiednio dobrać stawki.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik

1 - 4.2
X - 3.2
2 - 1.7
1X - 1.65
X2 - 1.20

Akurat w tym przypadku lepiej puścić 2 kupony(jeden na 1 a drugi na X) bo zysk będzie większy. Wyjdzie kurs około 1,8
Coś mi się nie widzi w tym przykładzie, bo zazwyczaj, jeżeli kurs na gości jest 1,7, to 1X będzie około 1,9. Wielu bukmacherów ma MINIMALNIE kursy na zdarzenia 12
1,80-1,80

zatem proporcjonalnie jeżeli na 1X byłoby 1,65 to na 2 powinno być ok. 2,20

a tak
1X-2
1,65-1,70 ?

wątpię, nie wiem co to za bukmacher...

twein 12

twein

Użytkownik
A jak chcesz grać na 1x przy kursie na jedynke ~1,3 to lepiej zagraj na jednobramkowe zwycięstwo faworyta na jednym kuponie i parzystą liczbe bramek, wychodzi kurs dużo większy, prawie jak na zwycięstwo, a przegrywasz tylko wtedy, gdy bedzie 3-0, 5-0, 7-0, 9-0... Oczywiście musisz też odpowiednio dobrać stawki.
Możesz to bardziej wytłumaczyć? Na jakimś przykładzie? Dzięki!

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Coś mi się nie widzi w tym przykładzie, bo zazwyczaj, jeżeli kurs na gości jest 1,7, to 1X będzie około 1,9. Wielu bukmacherów ma MINIMALNIE kursy na zdarzenia 12
1,80-1,80

zatem proporcjonalnie jeżeli na 1X byłoby 1,65 to na 2 powinno być ok. 2,20

a tak
1X-2
1,65-1,70 ?

wątpię, nie wiem co to za bukmacher...
W sumie to nawet nie patrzałem na to czy takie &quot;ustawienie&quot; kursów jest możliwe. Po prostu policzyłem, że w tej sytuacji lepiej będzie wysłać 2 kupony niż jeden, a czy takie kursy są możliwe... no sorry nie zwracałem uwagi:;/:

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
W sumie to nawet nie patrzałem na to czy takie &quot;ustawienie&quot; kursów jest możliwe. Po prostu policzyłem, że w tej sytuacji lepiej będzie wysłać 2 kupony niż jeden, a czy takie kursy są możliwe... no sorry nie zwracałem uwagi:;/:
Spoko, każdemu może zdarzyć się pomyłka, poza tym w zasadzie Ty nic złego nie zrobiłeś ;)

M 0

maloy

Użytkownik
Ja osobiście polecam opcje 12 w większości spotkania kończą się wygrana. Grajac na faworyta opcja DNB zawsze lepiej mieć zwrot niż stracić.

Do góry Bottom