Witam ???? korzystalem z tego forum juz chwile, niestety nie posiadając konta, ten temat w którym własnie pisze zawsze ciekawił mnie najbardziej, a więc sam postanowiłem się sprawdzić. Jak to mniej wiecej bedzie wyglądało w moim przypadku ? A więc głownie typy z tenisa, piłki, hokeja, kosza, gram tez troche na live, nawet nie troche gdy mam czas, więc statystyki z live tez bede wrzucał.
Moj cel to skromne 1000 zł na 30 dni. Jak wyglada moja metoda? Prosto, i jest jedną z pewniejszych. 1000/30 = 33,(3). A więc musimy ugrac jedynie 33 zł dniowo. Duzo ? Dla ludzi ktorzy graja stawkami 10-200 zł to malutko, a ja taka osobą jestem. Więc czego nam potrzeba zeby zyskac? szczęścia i konsekwencji, czekam az otworzą bank o 9:30, lece wplacic pieniazki na konto i kolo 10 powinny pojawić się pierwsze typy. Na tą chwile moge wam podać jedynie stan mojego konta który będzie wynosił:
Stan konta: 250,28 + Doplacone 150 dnia 21-03-2013
Moj cel to skromne 1000 zł na 30 dni. Jak wyglada moja metoda? Prosto, i jest jedną z pewniejszych. 1000/30 = 33,(3). A więc musimy ugrac jedynie 33 zł dniowo. Duzo ? Dla ludzi ktorzy graja stawkami 10-200 zł to malutko, a ja taka osobą jestem. Więc czego nam potrzeba zeby zyskac? szczęścia i konsekwencji, czekam az otworzą bank o 9:30, lece wplacic pieniazki na konto i kolo 10 powinny pojawić się pierwsze typy. Na tą chwile moge wam podać jedynie stan mojego konta który będzie wynosił:
Stan konta: 250,28 + Doplacone 150 dnia 21-03-2013