>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Soltysiao part II

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
W pierwszym poscie opisze jak wygladała moja gra dotychczas
Przede wszystkim zarobek polega na pomyłkach w naziemnych bukach i wyszukiwaniu surebetow ;). Nie wierze ze mozna byc na plusie w uczciwym graniu ale sprobuje moze cos sie zmieni. Wszyscy biora typy od pewnych panow z charakterystycznymi ksywkami, ja tez przez 2 tyg bralem i niestety nie wyszedlem na tym zbytnio na + mimo ze oni podaja zyski... Nie wiem jak to mozliwe ale nie wnikam. Tak wiec zamierzam tutaj dzielic sie UCZCIWYMI typami, natomiast surebety i pomyłki zachowam dla siebie.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Nr 1
Zvonareva-Radwanska 1 1,44 ⛔
Jovanovski-Parra 1 1,25 ✅
ako 1,80
stawka 5/10

Vera zdecydowana faworytka i nie ma co tego podważac. Isia to dla mnie taka tenisistka jak Kubica kierowca. Zawsze w czołowce ale wygrac czegos konkretnego nie daje rady. Isia jak na ranking ktory posiada byla tylko 6 razy w finale i wygrywala 4 krotnie ale nie byly to powalajace nazwiska ( Dementieva i Petrova to nie ta sama klasa co Vera). Vera to Vera i nie widze innej opcji jak wygrana Rosjanki.
Jovanovski ostatnio w formie, Parra jak to Hiszpanka nie daje rady sobie na hardzie i nie widze rowniez innej opcji jak wygrana Serbki.
Na poczatek mała stawka zeby nie bylo niemilego falstartu.

patol 29

patol

Użytkownik
W pierwszym poscie opisze jak wygladała moja gra dotychczas
Przede wszystkim zarobek polega na pomyłkach w naziemnych bukach i wyszukiwaniu surebetow ;). Nie wierze ze mozna byc na plusie w uczciwym graniu ale sprobuje moze cos sie zmieni. Wszyscy biora typy od pewnych panow z charakterystycznymi ksywkami, ja tez przez 2 tyg bralem i niestety nie wyszedlem na tym zbytnio na + mimo ze oni podaja zyski... Nie wiem jak to mozliwe ale nie wnikam. Tak wiec zamierzam tutaj dzielic sie UCZCIWYMI typami, natomiast surebety i pomyłki zachowam dla siebie.
sorki ze sie wtracam do tematu, ale kluczem jest umiejetne dobieranie stawek.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Nr 2
Zvonareva-Radwanska 1 1,40 ????
Japonia-Egipt 1 1,25✅
ako 1,75
stawka 4/10
O Wierze pisalem, natomiast co do Japonii to jest poprostu mocniejsza niz Egipt. Japonia byla w stanie pokonac Brazylijczykow a Egipt dostawal baty od slabszych niz oni druzyn.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
No niestety Isia zrobila niemiłą niespodzianke ;( i jak to zwykle bywa glowny typ wtopiony a dodatki wchodza...
Poniedzialek zaczynam z nadzieja na odrobienie tego co zabrala rodaczka i od rana juz w oczy rzucil mi sie ciekawy typ.
Bilans : -9j

Knowles/Petzschner-Djoko/Tipsa 1 2,00 ⛔
stawka 4/10
bet365
Knowles to zdecydowanie deblista, w przeszlosci wygrywal szlemy co mowi samo za siebie. W Bhupathim osiagali wielkie wyniki. Ostatnio rewelacyjny turniej z Malisse i wygrana w LA. Petzschner juz takich osiagniec nie ma ( 1 Wimbledon) natomiast jakos sobie radzil z Melzerem i w tym roku rowniez wygral Rotterdam i Stuttgart. Ze soba nie grali i to chyba najwiekszy problem ale sadze ze sobie z tym poradza. Po drugiej stronie najgoretsze nazwisko tego sezonu i dlatego kurs jest jaki jest. Nole kompletnie w deblu sobie nie radzi, 1 rundy w szlemach, bez osiagniec w innych turniejach ATP (1) wiec nie wiem dlaczego taki kurs. Tipsa w 2010 roku 2 razy przegrywal final w Madras i Moskwie grajac najpeirw z Lu potem z Kunitsynem.
Jak dla mnie typ na pewno warty sprawdzenia, sadze ze buki specjalnie chca zlapac &quot;frajerow&quot; na nazwisko Djokovic i dlatego Serbowie sa faworytami ;).

mega pech ????

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
I jak to zwykle u mnie bywa poniedzialkowa tasma
Korona-Ruch X2 - 1,67
Anderson-Andujar 1 1,23
Gulbis-Ferrero 1 1,44
Lopez/Nadal-Berdych/Mayer
Del Potro-Nieminen 1 1,17
Jaziri-Recouderc 1 1,47
Ciric-Ignatik 1 1,58
ako 10,69
stawka 1,5/10
Korona z problemami, Ruch byl w stanie pokonac Belchatow ktory wydaje sie mocny dlatego czuje wyrownane spotkanie i X2 po takim kursie to perełka.
Anderson serwisant, twarda nawierzchnia z ktora Andujar kompletnie sobie nie radzi, dorzutka rewelka
Gulbis po wygraniu turnieju troche odpoczal i mysle ze pokusi sie o kolejne sukcesy i nie odpadnie w 1 rundzie z Hiszpanem ktory rowniez na hardzie.
Nadal jak juz gra z kims debla to wygrywa wszystko co mozliwe dlatego Berdych z Mayerem ktorzy deblistami nie sa na dodatek sa bez szans.
Ciric zdecydowanie lepsza forma, Ignatik slaby.
Jaziriego opisze pozniej bo to typ na jutrzejszy poranek. Bede gral 2-0 zapewne w solowce bo zawodnikow dzieli przepasc.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Nr 4
Hougaard-Nermark+1 - 2,00 ✅
stawka : 4/10
Zapewne buki nie wiedza ze Barker nie pojedzie w mial byc w parze z Nermarkiem co na pewno sprawiloby wiekszy klopot Szwedowi. Nermark jednak jedzie ze Screenem ktory jest dosc anonimowy i juz na nim powinien zdobywac punkty. Hougaard kompletnie bez formy, w parze z Harrisem powinien tracic. Do tego dostajemy jeszcze+1 w razie remisu ;).
Nr 5
Sereda-1,5 - Szocs 1 2,00✅
stawka 4/10
Szocs przegral z jakims kelnerem jak bylo na niego 1,18. Sereda ostatnio doszedl do finalu wiec cud musialby sie wydarzyc. Oby wynik potwierdzil statystyki.

Do góry Bottom