>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

typy siennika

S 0

siennik

Użytkownik
Po tym jak wygrałem 100 zł w weekend uznałem, że trzeba grać dalej ???? gram bardzo ostrożnie, bo czekam na większy budżet (mam nadzieję, że takowy przyjdzie), oprócz tego większą kasę pakuję zawsze na weekendy.
Na LM obstawiłem dwa kupony:
1.
- AS Roma - CFR Cluj - typ: 1, kurs: 1.40
- Rubin Kazań - Barcelona - typ: 2, kurs: 1.60
- Glasgow Rangers - Bursaspor - typ: 1, kurs: 1.90
- Auxerre - Real - typ: 2, kurs: 1.60
- Partizan - Arsenal - typ: 2, kurs: 1.60

stawka 2 zł, łączny kurs 11, do wygrania 19 zł.
2.
- Inter - Werder - typ: 1, kurs: 1.65
- Tottenham - Twente - typ:1, kurs: 1.70

- Schalke - Benfika - typ: 2, kurs: 3.00
- Hapoel Tel Awiw - Lyon - typ: 1X, kurs: 1.55
- Valencia - Manchester United - typ: X, kurs 3.15

stawka 2 zł, łączny kurs 41, do wygrania 72 zł.

Ad. 1: Jak zapewne widać w tym kuponie, to tak zwane &quot;pewniaki&quot;, które z reguły nie wchodzą, ale nie potrafię nie zrealizować takiego zakładu ???? Najbardziej niepokoją mnie obie hiszpańskie drużyny. Jak wiadomo Barcelona rok temu nie popisała się w meczach z Rubinem, a Real, to bardzo chimeryczna drużyna.
Miejmy nadzieję, że Arsenal również nie zawiedzie.
Ad. 2: Teraz żałuję, że nie postawiłem w meczu Valencia - ManU &quot;1X&quot;, ale cóż miejmy nadzieję, że się powiedzie. Przed meczem nie daję szans angielskiej drużynie na wywiezienie 3 punktów ze stadionu aktualnego lidera Premiera Division. Pomimo sprzedaży swoich czołowych piłkarzy grają skutecznie.
Jeśli chodzi o mecz drużyny z Izraela, to nie sądzę, aby Lyon mógł rozegrać wielkie zawody. Nie radzą sobie w swojej lidze, nie myślę, aby teraz zaczęli błyszczeć, a czas pokaże, czy się myliłem, czy nie.
Zaskoczeniem był dla mnie kurs w meczu Schalke - Benfika. 3 zł na mistrza Portugalii, to oferta której nie mogłem odrzucić.

Do góry Bottom