>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy roberto18

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
Witam zakładam temat przede wszystkim po to żeby się sprawdzić i nauczyć trochę regularności zwłaszcza w prowadzeniu statystyk itp.
Będzie grana piłka nożna i hokej, raczej nie przewiduje nic z innych dyscyplin, bo tylko w tych dwóch czuję się w miarę kompetentny. Mam nadzieję, że uda się komuś skorzystać i wygramy razem trochę pieniążków ????
Zaczynam od 100j i zobaczymy co uda się z tego zrobić
Pozdrawiam
1.
NHL : Colorado Avalanche - Las Vegas Knights - typ: 1 (2,4 na forBecie) ⛔⛔ niestety wygrana dopiero po karnych
KHL: Jokerit - CSKA - typ: over 4,5 bramki z dogrywką (2,1 na forBecie) ✅✅✅ na luzie już na początku drugiej tercji, bo wynik 2-2 to już bet na plus ????
AKO : 5,04
Stawka: 5j
Wklejam analizę meczu NHL:
Witam ja dziś idę w Lawiny ???? ostatni ich mecz zakończył się wprawdzie bolesną porażką z Los Angeles Kings aż 1-7 na własnej tafli. Jednak ich ogólna forma w tym sezonie (zwłaszcza na Pepsi Center) jest bardzo zadowalająca. Są w dobrej sytuacji jeśli chodzi o walkę o play-off, na swoim lodzie wygrali 25 z 37 meczów i trzeba też napisać o niesamowitej formie Nathana MacKinnona. Ten zawodnik kontynuuje serię 14 meczów ze zdobytym punktem, a ogólnie w tym sezonie ma już ich 92 ( 38G, 54A) co sprawia że jest na 3 miejscu wśród najskuteczniejszych graczy. Dzielnie wtóruje mu partner z ataku Mikko Rantanen, który ma serię 8 meczów z punktami.
Dodatkowo Knights mają problemy z obsadą bramki, bo kontuzji doznał Marc- Andre Fleury, były znakomity bramkarz Penguins, który przed tym sezonem przeniósł się do nowego projektu z Las Vegas. To dodatkowo przekonuje mnie żeby zagrać na Avalanche.
Mecz o 20 polskiego czasu więc jest okazja oglądnąć trochę świetnego hokeja bez zarywania nocki ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
roberto18 452

roberto18

Użytkownik
2. NHL : Edmonton - Anaheim - 2 (2,2) ⛔ wygrana dopiero po dogrywce...
NHL: Dallas - Vancouver - 1 (1,61) ⛔
AKO: 3,54 (Fortuna)
Dzisiaj atakuję Kaczory. Przede wszystkim dlatego, że są w trakcie zażartej walki o play-offy, ich przeciwnicy nie mają już na co liczyć. Po drugie ostatnie 5 meczów to 4 zwycięstwa Anaheim więc są w niezłej formie. Jedyna porażka zdarzyła się w ostatnim meczu przeciwko znakomicie grającej ekipie Jets. Edmonton ma 3 zwycięstwa z rzędu i myślę, że to wystarczy, NHL nie lubi długich serii, zwłaszcza jeśli chodzi o drużynę grającą już w końcówce sezonu o pietruszkę. Dodatkowo Oilers są po bardzo trudnym meczu z LA Kings, który odbył się poprzedniej nocy. Poza tym play-offy bez Kaczorów? Ostatni raz miało to miejsce w 2012 roku, życzę ekipie Getzlafa (on akurat jest niepewny gry dzisiaj z powodu choroby) i Perry&#39;ego, żeby to tego nie dopuścili.

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
3.
PHL: Katowice - Tychy - 1x(2,06) ✅✅✅
Liiga: Assat - Karpat - końcowy zwycięzca Karpat (1,7) ✅✅✅
AKO: 3,43 (Fortuna)
Stawka: 7,5j
Wygrana 22,64j
Dzisiaj spróbuję coś z najlepszej ligi świata ???? Trwa finał między dwoma śląskimi klubami. Na razie jest bardzo jednostronny, Tyszanie u siebie nie dali żadnych szans Katowicom wygrywając 5-0 i 6-0. Wczoraj mecz był bardziej wyrównany ale też wygrali go zeszłoroczni finaliści 4-3. Prowadzą 3-0 w rywalizacji i prawdopodobnie nic im nie odbierze mistrzostwa Polski AD 2018. Dlaczego więc dzisiaj gram w stronę Katowic? Po pierwsze obserwowałem uważnie ich dotychczasowe mecze m.in. w półfinale z Cracovią i widziałem, że potrafią grać w hokeja. Przewagi i osłabienia na wysokim (jak na PHL) poziomie. Oczywiście mistrz Polski był w fatalnej formie i przeciwko GKS Tychy już tak różowo nie jest. Spodziewam się lekkiego rozluźnienia po stronie Tyszan oraz być może chęci na zakończenie serii przed własnymi kibicami. Oni czują, że są dużo mocniejsi i nie muszą dzisiaj kłaść wszystkiego na szalę. Po meczach w Tychach, gdzie istniała tylko jedna drużyna, wczoraj Katowiczanie zobaczyli, że da się pokonać Murraya. Dzisiaj widzę zwycięstwo Katowic i koniec serii w piątym meczu i mistrzowską fetę w Tychach za parę dni.

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
5.
NHL: Calgary - Columbus - końcowy zwycięzca 1 - 2,49 (Fortuna) ⛔⛔⛔
Rozumiem, że faworytem tego meczu jest Columbus, są w niezłej formie, znajdują się w strefie play-off. Flames przeciwnie mocno osłabieni, 6 porażek z rzędu i już bez szans na post season. Ale spojrzałem na to z innej strony. Blue Jackets są już raczej pewni gry w play-off, za bardzo do góry podskoczyć też nie mogą, najwyżej 1-2 miejsca, a to wielkiej różnicy nie robi. Flames grają przed własną publicznością i meczu na pewno nie odpuszczą. I jeszcze jedna ważna kwestia. Każdy kto obserwuje NHL na pewno zauważył, że ta liga nie lubi długich serii. A tu mamy : Calgary 6 porażek z rzędu, Columbus 5 wygranych na wyjeździe z rzędu. Liga ostatnio obfituje w niespodzianki, wystarczy spojrzeć na to co robią Coyotes ????

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
6. Budżet: 93,14j
KHL : Kazań - Traktor - over 4,5 z dogrywką - 1,9 ⛔⛔⛔
Słowacja: Nitra - Banska Bystrzyca - over 4,5 - 1,6 ✅✅✅
AKO: 3,04 (forBet)
Dzisiaj pierwszy mecz finału wschodniej konferencji KHL. Kursy na over bardzo wysokie z wiadomego powodu: gra Traktor Czelabińsk. W sezonie zasadniczym ta drużyna zaliczyła 46 meczów z underem 5,5 na 56 możliwych. Dzisiaj jednak grają z Barsem Kazań, który gra całkiem widowiskowy hokej, stąd wydaje mi się, że linia wystawiona przez bukmacherów jest lekko przesadzona. Oczywiście nie oczekuję podobnej strzelaniny co wczoraj w Petersburgu, ale wystarczy remis 2-2 po trzech tercjach i mój over wchodzi. W ostatnich czterech meczach między tymi drużynami ta linia została przekroczona. Jeśli spojrzymy na tegoroczne play-offy to Kazań przekraczał tę linię 6-krotnie na 10 meczów, a Traktor 8/12.

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
Niewiele było typów od założenia tematu, ale żeby był porządek to podsumuję.
Ilość podanych typów: 11
Ilość trafionych typów: 4 ( 36%)
Ilość kuponów: 6
Ilość trafionych: 1(17%)
Bilans: -12,36j
Bardzo nieudany początek tematu, zwłaszcza jestem rozczarowany formą z NHL, bo zawsze nieźle mi to szło i czułem się mocny w tym temacie. Ale te 6 kuponów to bardzo mała próbka więc nie ma mowy o zniechęceniu tylko gramy dalej ????

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
1. Budżet: 87,64j
NHL: Tampa - Nashville - 1 - 2,05 ⛔⛔⛔
NHL: Montreal - New Jersey - końcowe zwycięstwo 2 - 1,6 ✅✅✅
AKO: 3,28
Dzisiaj gram na NJD. Wciąż niepewni, ale z dużymi szansami na awans do post season. Dobra forma w ostatnim miesiącu, 10 poprzednich meczów to 7 zwycięstw Diabłów. Dobrze sobie radzą na wyjazdach - 4 miejsce pod tym względem w konferencji wschodniej. Świetna dyspozycja gwiazdy zespołu Taylora Halla, ostatnie 5 meczów w jego wykonaniu to 10 pkt( 4G, 6A).
Canadiens zaliczają słabiutki sezon, nie grają już o nic, w dodatku podchodzą do dzisiejszego meczu mocno osłabieni, m. in. nie gra jeden z lepszych hokeistów tej drużyny Pacioretty.
Grali ze sobą 2 razy w tym sezonie, Montreal wygrał u siebie 2:1 po dogrywce na początku sezonu, drugi mecz stosunkowo niedawno po 7 marca wygrało New Jersey 6:4

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
2. Budżet: 82,64j
DEL: Berlin - Nurnberg - under 6,5 - 1,4 ✅✅✅
DEL: Munchen - Mannheim - 1 - 1,65 ⛔⛔⛔
AKO: 2,31
Dzisiaj przybliżę trochę sytuację w DELu, niemieckiej lidze hokeja. Moim zdaniem liga ta zalicza spory postęp jeśli chodzi o poziom gry. W mojej ocenie jest już on całkiem zbliżony do ligi czeskiej. Do Szwecji i Finlandii jeszcze trochę brakuje, ale wygląda to nieźle. Miałem okazję na początku tego sezonu dwukrotnie obserwować na żywo mistrza tej ligi Red Bull Monachium. Były to oba mecze z Comarch Cracovią w Lidze Mistrzów. Wyniki sugerują, że Niemcy się bardzo męczyli zwłaszcza w Krakowie (trochę tak było, mecz był grany na Siedleckiego, dość specyficzne lodowisko i to był wielki atut gospodarzy), ale widać było b.dużą jakość u nich. Ale przejdźmy do typów.
Jeśli chodzi w wyżej wymienioną drużynę to wygrali ligę w ostatnich dwóch latach. Mają największy budżet w całej lidze i ponownie są faworytem, zajęli pierwsze miejsce w sezonie zasadniczym. W tych play-offach zdarzyła im się wpadka w pierwszym meczu z Bremerhaven, ale później już poszło w miarę gładko. W półfinale trafili na Adler Mannheim, po dwóch meczach mamy 1-1. Dzisiaj nie widzę opcji, żeby to przegrali, świetny atak Jaffray - Hager - Wolf powinien załatwić sprawę.
Co do drugiego meczu to tylko krótko napiszę, że Nurnberg to najrzadziej notująca overy 5,5 drużyna w lidze, Eisbaren także w tej klasyfikacji są niziutko. A to przecież play-offy więc każda bramka może być na wagę złota, trenerzy mocno zwracają uwagę na defensywę. Dla bezpieczeństwa dałem under 6,5.
Pozdro

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
4. Budżet: 70,14j
LM: Liverpool - City - over 2,5 - 1,6 ✅✅✅
Ligue1: Rennes - Monaco - Monaco over 1,5 - 1,9 ⛔⛔⛔
AKO: 3,04
stawka: 10j
Wiem, że przed ekipą Monaco ciężki mecz. Rennes notuje ostatnio dobre wyniki i w ogóle niezły sezon, powalczą o Ligę Europy. Ale ciężko mi przejść obok takiego kursu na 2 bramki gości. Monaco jest poza PSG najskuteczniejszą drużyną Ligue1, średnia zdobytych przez nich goli to niemal 2,5. Dzisiaj wprawdzie brak Balde i Mouthinho, ale tego pierwszego z powodzeniem może zastąpić Jovetic i wcale nie osłabi to bardzo ofensywy. Ostatni ligowy mecz, w którym Monaco nie zdobyło 2 goli odbył się 13 stycznia kiedy bezbramkowo zremisowali z Montpellier. Na ostatnie 5 bezpośrednich meczów pomiędzy tymi drużynami w 4 Monaco ogarnęło ten over. Bardzo dobra propozycja na dziś

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
6. Budżet: 73,43j
Serie A: Benevento - Juventus over 2,5 - 1,75 ✅✅✅
Ekstraklasa: Lech - Górnik - 1 i under 3,5 - 2,1 ⛔⛔⛔ ehh gol na 3-1 w 94 minucie...
AKO: 3,23 (forBet)
Skupię się dzisiaj na pierwszym meczu tej kolejki Serie A, Benevento - Juventus. Faworyt jest jasny i raczej tutaj nie przewiduję niespodzianek, zastanawiałem się na handicapem w tą stronę, ale ostatecznie zdecydowałem się na over bramkowy. Benevento jest mocno overową drużyną, głównie ze względu na ilość straconych bramek ???? Juventus z kolei jest na drugim miejscu w lidze jeśli chodzi o strzelone gole, wyprzedza ich tylko Lazio. Myślę, że ten over spokojnie może być pokryty przez samych mistrzów Włoch. Wiadomo są po ciężkim nokaucie w Lidze Mistrzów z Realem, sprawa awansu jest już rozstrzygnięta. Może to też siedzi im w głowach i gospodarze to wykorzystają strzelając jedną bramkę. U siebie ostatnio prezentują się całkiem nieźle, oczywiście szanse na utrzymanie są tylko matematyczne. Przewiduję coś w okolicy 1-3, 0-3 dla Juve.

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
7. Budżet: 65,93j
DEL: Nurnberg - Berlin - x2 - 1,65 ✅✅✅
KHL: CSKA Moskwa - SKA St. Petersburg - over 4,5 gola z dogrywką i karnymi - 1,85 ✅✅✅
La Liga: Levante - Las Palmas - 1 - 1,8 ✅✅✅
AKO: 5,49 (forBet)
Wygrana: 24,16j

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
8. Budżet: 85,09j
Bundesliga: Lipsk - Leverkusen - BTS &amp; over 2,5 - 1,75 ✅✅✅
Liiga: Helsinki - Karpat - x2 - 1,65 ⛔⛔⛔
AKO: 2,54
Stawka: 10j
Półfinał fińskich play-offów, starcie zwycięzcy sezonu zasadniczego z ekipa ze stolicy. Stan rywalizacji to 2-1 dla Karpata. W pierwszym mecz Helsinki totalnie zaskoczyły rywali i wygrali 4-1, w dwóch kolejnych już faworyt nie zawodził i odniósł zwycięstwa. Wysokie kursy na Karpat są naprawdę zachęcające, jeśli prześledzimy te 3 dotychczasowe mecze to w każdym z nich mieli przewagę w ilości oddanych strzałów. Nawet w tym pierwszym przegranym meczu. Z dużą przewagą wygrali ligę i są faworytem do triumfu również w play-offach. W sezonie zasadniczym 4 razy wygrali z Helsinkami, 2 razy przegrali. Co prawda wciąż nie może odpalić najlepszy strzelec w meczach ligowych Bertrand (32 gole w 51 meczach), ale kto wie, może właśnie dzisiaj wreszcie strzeli?
Moim zdaniem Karpat wygra, ale zabezpieczam się podpórką na remis bo kursy naprawdę zadowalające.

roberto18 452

roberto18

Użytkownik
10. Budżet: 73,09j
Serie A: Inter - Cagliari - over 35 pkt za kartki (10 za żółtą, 25 za czerwoną) - 1,7
PL: Brighton - Tottenham - Tottenham/over 1,5 goli w meczu - 1,7
DFB Pokal: Leverkusen - Bayern - 2 - 1,6
AKO: 4,62
Stawka: 15j
Inter - Cagliari
Typ: kartki powyżej 35pkt (10 za żółtą, 25 za czerwoną) - 1,7 na forBet
Ja dzisiaj idę w kartki, mecz bardzo ważny dla Interu, walka o LM z dwoma rzymskimi klubami trwa w najlepsze. Wydawało się, że czarno-niebiescy złapali właściwy rytm, przekonujące zwycięstwa z Sampdorią i Hellasem, pechowy remis z Milanem, w którym Icardi zmarnował dwie sytuacje na pustą bramkę. Niestety ostatnie dwa mecze to zaledwie 1 punkt i 0 strzelonych bramek. Na ich szczęscie Roma i Lazio też potracili punkty i sytuacja jest wciąż nierozstrzygnięta. Cagliari nadal nie jest pewne utrzymania, są w niezłej pozycji by to osiągnąć ale jeszcze kilka punktów na pewno trzeba będzie zdobyć.
Inter będzie atakować, a Cagliari będzie faulowało. Ekipa z Sardynii gra dość ostro, wśród pierwszej 15 najczęściej kartkowanych graczy Serie A jest 3 zawodników z drużyny dzisiejszych gości ( dwóch z nich, Barella i Cigarini, dzisiaj będą pauzować z tego powodu). Szybki Cancelo czy po drugiej stronie Perisic nie raz ucieknie obrońcom.
Z kolei gospodarze prawdopodobnie pierwszy raz zagrają dzisiaj trójką w defensywie. Nowe ustawienie, które na pewno trenowali, zawsze może spowodować trochę zamieszania w środku pola. Brozovic, Galgiardini, Miranda to dla mnie kandydaci na zółtko w drużynie Interu.
Sędziuje pan Pasqua, który w tym sezonie prowadził 12 meczów, dał 40 zółtych kartek (3,33 na mecz) i jedną czerwoną. Tą czerwoną dał Miangue, zawodnikowi... Cagliari w meczu z Atalantą.

Do góry Bottom