>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy poparte analizą

janek-bambo 136

janek-bambo

Użytkownik
Witam w tym nowym roku i życze powodzenia !

W tym temacie będe umieszał swoje przemyślenia i typy głównie z piłki nożnej oraz koszykówki. O ile typy piłkarskie będe starał się analizować o tyle typy koszykarskie będe podował wyłącznie na podstawie statystyk i własnej intuicji.
Nie ukrywam, że nie jestem ekspertem z dziedziny koszykówki, ale orientuje się na tyle, aby zarobić troche grosza. Czasem im za dużo wiesz tym bardziej kombinujesz jak &quot;eksperci&quot; basketa na tym forum ???? .

Starał się będe prowadzić statysyki do których będe wliczał tylko typy, które gram. Podawał będe też &quot;luźne&quot; typy, które wydają mi się prawdopodobne. Jasno będą rozróżnione typy, które sam gra.

janek-bambo 136

janek-bambo

Użytkownik
Na dzisiaj typy, które gram :

Totomix

KUPON 1
Newcastle - Everton - DW 2:2 Kurs 12,5 Stawka 25 zł Wygrana 330 zł

KUPON 2

Newcastle - Everton powyżej 2,5 bramki Kurs 1,7
Chelsea -1 Kurs 1,55
Houston Rockets - 7,5 Kurs 1,65

AKO 4,34 Stawka 100 zł Wygrana 434 zł

Chelsea - QPR

Zacznijmy od przypuszczanych ustawień drużyn.

Chelsea: Turnbull - Cole, Ivanovic, Cahill, Azpilicueta - Luiz, Ramires - Hazard, Mata, Oscar - Torres

QPR: Cesar - Traore, Hill, Nelsen, Onuoha - Mbia, Granero - Wright-Phillips, Taarabt, Mackie - Cisse

Każdy zapewne, który się orientuje w PL inny scenariusz zakładał do QPR przed sezonem. Naprawde persolanie ta drużyna powinna być w okolicach 10 miejsca. Pare fajnych nazwisk. QPR troche mi Wisłe przypomina ze względu na fakt, że u nich motywacja zawodzi bo jak innaczej można wytłumaczyć tak słabe wyniki tej drużyny. Po przyjściu Redknappa był widoczny progres jednak po paru dobrych meczach powrót to dawnego słabego stylu i braku walki. W poprzedniej kolejce QPR na własnym boisku uległ himerycznemu Liverpoolowi aż 0-3. Nasuwa mi się wnoisek czy QPR jest wstanie nawiązać walkę na SB jeśli u siebie dostają lanie.

Chelsea notuje tendencje zwyżkową i jak sami zawodnicy mówią drużyna jest jeszcze w stanie wywalczyć mistrzostwo. Zawodnicy nie mogą sobie pozowlić na strate pkt w takim meczu na własnym boisku. I wszelkie znaki na ziemi i niebie mówią o pewnym zwycięstwie The Blues. Gospodarze nie stracili pkt od 4 kolejek odnoszą 4 zywcięsta co buduję morale w zespole.

Inne typy w tym meczu :
Chelsea wygra pierwszą połowe Kurs 1,56
QPR nie strzeli Kurs 1,95
Torres Strzeli Kurs 1,8
DW 4-0 Kurs 8,0
Chelsea wygra do zera Kurs 1,75

Newcastle - Everton

Trzecia poraża z rzędu Newcastle ? Na własnym stadionie ? Nie widzi mi się ???? . Obie ekpiy lubią postrzelać, a przedewszystkim ma kto strzelać w tych druzynach. Wystarczy spojrzeć na składy to over się nasuwa jak złoto. Newcastle lubi iść na wymianie ciosów co potwierdziły ostatnie 2 mecze, a szczególnie ten z Arsenalem gdzie ulegli 7-3.

Newcastle United: Krul - Santon, Coloccini, Williamson, Simspon - Obertan, Tiote, Bigirimana, Marveaux - Cisse, Ba

Everton: Howard - Jagielka, Heitinga, Distin, Baines - Naismith, Osman, Hitzlsperger, Pienaar - Fellaini, Jealvić

Everton pechowo przegrał z Chelsea 2-1 i odnieśli tym samym pierwszą porażke u siebie. Zasłużyli w tym meczu przynajmniej na remis. To będzie świetny mecz coś czuje.

Inne typy w tym meczu:
DW wynik 2:2 Kurs 12,5
Newcastle wygra pierwszą połowe Kurs 3,25
Over 3,5 Kurs 2,8
Jelavic strzeli Kurs 2,55

Do góry Bottom