2 kupon:
Molde - Legia 2 [2.55]
Ludogorets Razgad - Partizan Belgrad 1 [1.84]
Całkowity kurs: [4.69]
Włożona suma: 5 zł
Ewentualna wygrana: 20,64 zł
Ludogorets to ubiegłoroczny mistrz Bułgarii. W tym sezonie również spisuje się dobrze. W lidze zanotowali oni zwycięstwo oraz porażkę. Bardziej zaciekawiła mnie, jednak poprzednia runda eliminacji z udziałem Bułgarów. Wyeliminowali oni całkiem przyzwoity Slovan Bratysława, wygrywając u siebie aż 3:0. Jak widać u siebie są, więc mocni. Partizan nie rozpoczął jeszcze natomiast rozgrywek ligowych. Słabo zaprezentowali się natomiast w II rundzie eliminacji, gdzie wyeliminowali Armeński Shirak, jedynie różnicą bramek strzelonych na wyjeździe. Bułgarzy zaczęli już ligę, Serbowie nie. Bułgarzy wydają się w dobrej formie, Serbowie natomiast nie są jeszcze w rytmie meczowym. Ponadto Ludogerets gra u siebie. Powinien zwyciężyć nad Partizanem.
Legia rzeczywiście bardzo dobrze weszła w sezon. Posiada również szeroką kadrę i personalnie prezentuje się lepiej od Norwegów. Martwi mnie, jednak trochę minimalizm trenera Urbana, które twierdzi, że z remisu będzie zadowolony. Boję się więc, że Legia na ten remis zagra. Oczywiście, jednak kurs jest wysoki i myślę, że za niezbyt wysoko można pograć.