>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Pablo zapraszam do dyskusji

P 3

pablodeath

Użytkownik
Witam na wstępie napisze że nie gram żadnych typów po 1.1 do 1,5 bo nie widzę w tym sensu

Gram od dłuższego czasu z różnymi rezultatami
Inter Mediolan -2 bramki @ 8.00Handicap meczowyOtwarty
Bayern Monachium -2 bramki @ 2.15Handicap meczowyOtwarty
Poniżej 2.5 @ 1.67Suma bramek w meczu - Powyżej/PoniżejOtwarty

Stawka: £25.00Przewidywana wygrana: £716.66

Szybka i krótka analiza Inter -2 bardzo ryzykowny typ ale marsylia gra kupę ostatnio Inter też w lekkim dołku ale przed własną publicznością powinni wygrać spokojnie

Bayern ostatni mecz w lidze pokazał siłę ognia tej drużyny Basel gra dobrze ale na tym etapie ich przygoda powinna się zakończyć ????

Ostatni mecz to czysta statystyka wystarczy zerknąć na mecze obydwóch drużyn .

P 3

pablodeath

Użytkownik
dziś albo jutro podam typy na środę co do stawki to zależy jak dzisiejsze kupony wejdą dzisiejsze zdarzenia czyli inter puściłem jako singiel bo stawka ładna i warta ryzyka

P 3

pablodeath

Użytkownik
Szybka analiza wczorajszego meczu Bayern pewnie w ładnym stylu co mało ludzi wierzyło w jakieś handi a tym bardziej wysokie
Inter nic nie grali dla mnie tu się zawiodłem
co do overu liv-everton gol w doliczonym czasie gry i niesamowite spotkanie gerrarda
ale wypadki zdarzają się
na dziś gram dubel
DubelUkryj szczegóły
Chelsea FC -2 bramki @ 6.00Handicap meczowyOtwarty

Real Madryt -4 bramki @ 4.75Handicap meczowyOtwarty

Stawka: £28.20Przewidywana wygrana: £803.70

szybka analiza co do pierwszego meczu myślę że jest spora szansa Chelsea nie straciła jeszcze gola w LM u siebie mimo że są w lekkim dołku to wraca kapitan, Drogba w formie na Toressa nie liczę ale warte ryzyka
Real jestem fanem ale starałem się się ocenić logicznie szanse na handi i wydaje mi się że lekko 5 do 0 powinni wygrać lepszym drużynom potrafili przyłożyć 3 czy 4 gole boisko przygotowane pogoda o niebo lepsza niż w Rosji własny stadion fantastyczna atmosfera gra na luzie o ligę się nie martwią z taką przewagą punktową
Zapraszam do dyskusji

Do góry Bottom