>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy od Sławka - krykiet

S 19

slawus109

Użytkownik
Od parenastu miesięcy przypatruje się bardzo mało popularnej dyscyplinie sportu w naszym kraju jaką jest krykiet. Wbrew pozorom i obiegowej opinii, że jest nuda bo np mecz może trwać dni.. jest naprawdę ciekawa, a co najważneijsze moznana niej zarobić. Typy na nia zawsze stawiam u bet365, gdzie często można cos pograć live albo nawet caly mecz obejrzeć ????
W tym temacie będe podawał swoje typyprzedewszystkim z tej dyscypliny wyjątkowo z czegoś innego.
Dobra jedziemy pierwszy typ oby pewny:

Indie - Pakistan typ 1 zwycięstwo Indii ✅

Mecz z serii Twenty20 (dla niewtajemniczonych mecz taki składa się z dwudzestu overów w których standardowo jest po 6 piłek). Jest to drugi mecz z serii pierwszy bardzo szczęśliwie wygrał Pakistan. Dlaczego Indie?Drużyna w której każdy zawodnik może być gwiazdą wystarczy, że jeden dwóch zawodników będzie miało dobry dzień to o wynik jestem spokojny ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
S 19

slawus109

Użytkownik
Pierwsze koty za płoty ????
Na jutro wybrałem mecz z serii Big Bash League pomiędzy Perth Scorchers v Melbourne Renegades. Zespół gościjeszcze w tej serii nei doznał porażki ale skłaniam się do zdania, ze jutro ta &quot;sztuka&quot; się im uda.
Gospodarze w kratkę 2 zwycięstwa 2 porażki. Mimo wszystko mająoni bardziej zbilansowany zespół, może bez gwiazd ale każdy w druzynie coś wnosi stąd najutro typ:
Perth Scorchers v Melbourne Renegades 1 kurs.2.10

S 19

slawus109

Użytkownik
Pierwsze koty za płoty ????
Na jutro wybrałem mecz z serii Big Bash League pomiędzy Perth Scorchers v Melbourne Renegades. Zespół gościjeszcze w tej serii nei doznał porażki ale skłaniam się do zdania, ze jutro ta &quot;sztuka&quot; się im uda.
Gospodarze w kratkę 2 zwycięstwa 2 porażki. Mimo wszystko mająoni bardziej zbilansowany zespół, może bez gwiazd ale każdy w druzynie coś wnosi stąd najutro typ:

Perth Scorchers v Melbourne Renegades 1 kurs.2.10
✅

2 typ też na plus... ale dzisiaj mecz przebiegał od początku do końca pod dyktando gospodarzy;)
Zwycięsto 51 runami robi wrażenie...

S 19

slawus109

Użytkownik
Na jutro dwa typy:
Indie - Pakistan
Cięzko wskazać zdecydowanego faworyta. Dlatego według mnie warto pograć na typ czy którys z zawodniów w czasie meczu zdobedzie 100 punktów lub wiecej. Według mnie nie widze w obu drużynach takeigo zawodnika. Szczególnie w zespole Indii prędzej spodziewam sie paru 50tek niz setki.
Dlatego :
Czy zostanie zdobyta setka w meczu? NIE kurs:1.53

S 19

slawus109

Użytkownik
Drugi typ:
Sydney Thunder v Sydney Sixers Długo czekałem na te derby. Obie drużyny poniżej oczekiwań...
Szczególnie gospodarze, którzy jeszcze meczu nie byli w stanie wygrać.
Jutro nadarzy się ku temu znakomita okazja. Obie drużyny osłabione brakiem podstawowych zawodników powołanych do kadry Australii ale jutro Gayle i Prior poprowadzą w końcu swoją drużyne do zwycięstwa.
Typ:
Sydney Thunder v Sydney Sixers 1 kurs:2.20

Jeszcze podaje link do bardzo fajnej i dość przejrzystej stroni na ktorej na bierząco można śledzić mecze:http://www.espncricinfo.com/ci/engine/match/scores/live.html

S 19

slawus109

Użytkownik
Na jutro dwa typy:
Indie - Pakistan
Cięzko wskazać zdecydowanego faworyta. Dlatego według mnie warto pograć na typ czy którys z zawodniów w czasie meczu zdobedzie 100 punktów lub wiecej. Według mnie nie widze w obu drużynach takeigo zawodnika. Szczególnie w zespole Indii prędzej spodziewam sie paru 50tek niz setki.
Dlatego :
Czy zostanie zdobyta setka w meczu? NIE kurs:1.53
⛔

Indie to co zrobiły... to masakra...i oczywiście kapitan Dhoni musiał ratować sytuacje, zeby neiskończyło się kompromitacją..;/

S 19

slawus109

Użytkownik
Drugi typ:
Sydney Thunder v Sydney Sixers Długo czekałem na te derby. Obie drużyny poniżej oczekiwań...
Szczególnie gospodarze, którzy jeszcze meczu nie byli w stanie wygrać.
Jutro nadarzy się ku temu znakomita okazja. Obie drużyny osłabione brakiem podstawowych zawodników powołanych do kadry Australii ale jutro Gayle i Prior poprowadzą w końcu swoją drużyne do zwycięstwa.
Typ:
Sydney Thunder v Sydney Sixers 1 kurs:2.20 ⛔

Jeszcze podaje link do bardzo fajnej i dość przejrzystej stroni na ktorej na bierząco można śledzić mecze:http://www.espncricinfo.com/ci/engine/match/scores/live.html
Kojelnymecz i kolejny raz dobrze rzucająca drużyna Thunder ale jeśli chodzi o zdobywanie punktów...to koszmar.. oglądaelm cały mecz i wystarczyło zarać odrobinę spokojniej zdobyć te 10 punktów wiecej i zanotowli by pierwsze zwyciestwo.. a tak to.. porażka kolejna;/

S 19

slawus109

Użytkownik
Na szybko dwa typy:
RPA - Nowa Zelandia 1 kurs:1.22
Po prostu nei wyobrażam sobie innego wyniku..
Melbourne Renegades v Adelaide Strikers 1 kurs: 1.80
Po ostatniej kompromitacji może być tylko lepiej.. ????

S 19

slawus109

Użytkownik
Na szybko dwa typy:
RPA - Nowa Zelandia 1 kurs:1.22 ✅
Po prostu nei wyobrażam sobie innego wyniku..
Melbourne Renegades v Adelaide Strikers 1 kurs: 1.80 ✅
Po ostatniej kompromitacji może być tylko lepiej.. ????
I było lepiej.:cool:
Co do RPA to właściwie mecz już wygrany... bo nie wiem jak można było by rozgromić taką przewagę.. ????
I RPA dało radę.

S 19

slawus109

Użytkownik
Australia v Sri Lanka 1 kurs:1.28 ✅
Dobry skład Australli jak na ten mecz testowy... chłopaki dadza rade.

Brisbane Heat - Melbourne Stars 2 kurs:1.66 ⛔
Według mnie najlepsza drużyna w obecnym sezonie to właśne Gwiazdy z Melbourne. Malinga i McKay w rzucaniu, a Hussey i Quiney w odbijaniu powinny jutro spokojnie doprowadzić do zwycięstwa.

Do góry Bottom