Witam wszystkich. Jak można wywnioskować z tematu mam jak pewien problem, jak sądzę dosyć częsty w obecnym czasach, gdy najbardziej popularne są buki internetowe, problem - potrafię przesiedzieć typując wiele godzin i każde wygrane pieniądze inwestować w kolejne, nie do końca przemyślane typy co w ostatecznym rozrachunku przynosi więcej strat niż zysków. Uwielbiam bukmacherke ale mam świadomość, że granie w ten sposób to droga donikąd, stąd też postanowiłem spróbować przełamać swoją skłonność do stałego obrotu gotówką i bazując na kilku przemyślanych kuponach na dzień zacząć wreszcie czerpać z gry u buka jakiekolwiek zyski prócz rzecz jasna nieporównywalnych do niczego walorów sportowych i emocjonalnych ???? Wątek ten ma więc pełnić dla mnie rolę edukacyjną, w pewnym sensie terapeutyczną, ale mam nadzieję, że i tym którzy skorzystają z moich typów przyniesie jakieś korzyści.
W wątku używać będę znaczka $ jako określenie jednostek, stawka jest stała bowiem idę na łatwiznę i aby obliczało mi się wszystko łatwo będzie nią 100$ na każdy kupon. Raz, może dwa razy dziennie będę podawał kupony, rozliczać postaram się je regularnie, podobnie jak prowadzić statystyki. Jeśli chodzi o analizy typowanych zdarzeń to codziennie jedno z nich będzie opisywane w 'Typach Dnia', zaś do pozostałych pewnie także od czasu do czasu napiszę parę słów. Mile widziane komentarze - w końcu nic bardziej nie utwierdzi mnie w słuszności moich typów jak merytoryczne uargumentowanie ich w rozmowie z kimś kto w je powątpiewa. To chyba wszystko, zaczynamy!
#1 (analiza w Typach Dnia)
Maccabi Tel Aviv - Besiktas Istanbul Besiktas
kurs: 2.10
buk: Expekt
+110$
Aurora - Real Mamore Aurora
kurs: 1.20
Universitario - San Jose Universitario (+0,5)
kurs: 1.32
???? Winnus (K) - Woori (K) Winnus
kurs: 1.10
łączny kurs: 1.74
buk: bet365
-100$
:hokej: Charlotte Checkers - Texas Stars over 4.5
kurs: 1.40
:hokej: Lake Erie Monsters - Houston Aeros over 3.5
kurs: 1.17
łączny kurs: 1.64
buk: DOXXbet
-100$
#4 (typ z siatki, dodaje edytując temat żeby nie nabijać postów niepotrzebnie, kolejny post będzie dotyczył typów na jutro)
:siata: Loimu - Isku Volley Isku
kurs: 1.80
buk: Betsson
+80$
W wątku używać będę znaczka $ jako określenie jednostek, stawka jest stała bowiem idę na łatwiznę i aby obliczało mi się wszystko łatwo będzie nią 100$ na każdy kupon. Raz, może dwa razy dziennie będę podawał kupony, rozliczać postaram się je regularnie, podobnie jak prowadzić statystyki. Jeśli chodzi o analizy typowanych zdarzeń to codziennie jedno z nich będzie opisywane w 'Typach Dnia', zaś do pozostałych pewnie także od czasu do czasu napiszę parę słów. Mile widziane komentarze - w końcu nic bardziej nie utwierdzi mnie w słuszności moich typów jak merytoryczne uargumentowanie ich w rozmowie z kimś kto w je powątpiewa. To chyba wszystko, zaczynamy!
#1 (analiza w Typach Dnia)
Maccabi Tel Aviv - Besiktas Istanbul Besiktas
kurs: 2.10
buk: Expekt
+110$
Aurora - Real Mamore Aurora
kurs: 1.20
Universitario - San Jose Universitario (+0,5)
kurs: 1.32
???? Winnus (K) - Woori (K) Winnus
kurs: 1.10
łączny kurs: 1.74
buk: bet365
-100$
:hokej: Charlotte Checkers - Texas Stars over 4.5
kurs: 1.40
:hokej: Lake Erie Monsters - Houston Aeros over 3.5
kurs: 1.17
łączny kurs: 1.64
buk: DOXXbet
-100$
#4 (typ z siatki, dodaje edytując temat żeby nie nabijać postów niepotrzebnie, kolejny post będzie dotyczył typów na jutro)
:siata: Loimu - Isku Volley Isku
kurs: 1.80
buk: Betsson
+80$