>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy od Natana, terapeutyczna próba zmiany podejścia

N 11

natan

Użytkownik
Witam wszystkich. Jak można wywnioskować z tematu mam jak pewien problem, jak sądzę dosyć częsty w obecnym czasach, gdy najbardziej popularne są buki internetowe, problem - potrafię przesiedzieć typując wiele godzin i każde wygrane pieniądze inwestować w kolejne, nie do końca przemyślane typy co w ostatecznym rozrachunku przynosi więcej strat niż zysków. Uwielbiam bukmacherke ale mam świadomość, że granie w ten sposób to droga donikąd, stąd też postanowiłem spróbować przełamać swoją skłonność do stałego obrotu gotówką i bazując na kilku przemyślanych kuponach na dzień zacząć wreszcie czerpać z gry u buka jakiekolwiek zyski prócz rzecz jasna nieporównywalnych do niczego walorów sportowych i emocjonalnych ???? Wątek ten ma więc pełnić dla mnie rolę edukacyjną, w pewnym sensie terapeutyczną, ale mam nadzieję, że i tym którzy skorzystają z moich typów przyniesie jakieś korzyści.
W wątku używać będę znaczka $ jako określenie jednostek, stawka jest stała bowiem idę na łatwiznę i aby obliczało mi się wszystko łatwo będzie nią 100$ na każdy kupon. Raz, może dwa razy dziennie będę podawał kupony, rozliczać postaram się je regularnie, podobnie jak prowadzić statystyki. Jeśli chodzi o analizy typowanych zdarzeń to codziennie jedno z nich będzie opisywane w &#39;Typach Dnia&#39;, zaś do pozostałych pewnie także od czasu do czasu napiszę parę słów. Mile widziane komentarze - w końcu nic bardziej nie utwierdzi mnie w słuszności moich typów jak merytoryczne uargumentowanie ich w rozmowie z kimś kto w je powątpiewa. To chyba wszystko, zaczynamy!

#1 (analiza w Typach Dnia)
⚽ Maccabi Tel Aviv - Besiktas Istanbul ▶ Besiktas ✅
kurs: 2.10
buk: Expekt
✅✅✅
+110$
⚽ Aurora - Real Mamore ▶ Aurora ✅
kurs: 1.20
⚽ Universitario - San Jose ▶ Universitario (+0,5) ⛔
kurs: 1.32
???? Winnus (K) - Woori (K) ▶ Winnus ⛔
kurs: 1.10
łączny kurs: 1.74
buk: bet365
⛔⛔⛔
-100$
:hokej: Charlotte Checkers - Texas Stars ▶ over 4.5 ✅
kurs: 1.40
:hokej: Lake Erie Monsters - Houston Aeros ▶ over 3.5 ⛔
kurs: 1.17
łączny kurs: 1.64
buk: DOXXbet
⛔⛔⛔
-100$

#4 (typ z siatki, dodaje edytując temat żeby nie nabijać postów niepotrzebnie, kolejny post będzie dotyczył typów na jutro)
:siata: Loimu - Isku Volley ▶ Isku ✅
kurs: 1.80
buk: Betsson
✅✅✅
+80$

N 11

natan

Użytkownik
Dzień otwierający mój wątek typersko na pewno do najlepszych nie należał, ale za to kibicowsko był już absolutnie genialny - po nieprawdopodobnym spotkaniu mój ukochany Besiktas wygrał z Maccabi i praktycznie zapewnił sobie awans do dalszej rundy. Co do reszty spotkań to miałem tam sporo pecha i niewiele zabrakło, żeby przynajmniej 3 kuponki spokojnie weszły. Oby piątek był lepszy.
Bilans dnia: ⛔10$
Bilans tematu: ⛔10$
Suma stawek: 400$
Trafione kupony: 2/4
Yield: -2.5%
⚽ Emelec - LDU Quito ▶ Emelec ✅
kurs: 1.57
buk: bwin
✅✅✅
+57$
:hokej: Carolina Huricanes - NY Rangers ▶ NY Rangers (OT included) ✅
kurs: 1.90
:hokej: Vancouver Cannucks - Nashvile Predators ▶ Vancouver (OT included) ⛔
kurs: 1.61

łączny kurs: 3,06
buk: Pinnacle
⛔⛔⛔
-100$
#7 (analiza w Typach Dnia)
Seatle Seahawks - Philadelphia Eagles ▶ Eagles ⛔
kurs: 1.69
⛔⛔⛔
-100$
Newcastle Falcons - Gloucester ▶ Gloucester ⛔
kurs: 1.61
buk: bet365
⛔⛔⛔
-100$
⚽ Heracles - Venlo ▶ Heracles ✅
kurs: 1.29
⚽ Maastricht - Apeldoorn ▶ Maastricht ⛔
kurs: 1.25

łączny kurs: 1,61
⛔⛔⛔
-100$

N 11

natan

Użytkownik
Ależ kiepski był to dzień... Im niższe kursy stawiam tym częściej zdarzają się wpadki, yield spadł do poziomu tragicznego i będzie to trzeba powoli odrabiać. Kupony podam przy następnej edycji posta - za jakąś godzinę. Jako, że rusza hokejowy turniej William Hilla na forum to większość sobotnich typów będzie dotyczyć właśnie wydarzeń z lodowisk, zobaczymy jakie będą tego efekty.
Bilans dnia: ⛔343$
Bilans tematu: ⛔353$
Trafione kupony: 3/9
Yield: -39,2%
Dziś pójdę na łatwiznę i kupony rozpiszę krótko w punktach, postaram się wrócić do starej formy gdy będę miał wieczorami więcej czasu niż dziś... no chyba, że ta zastosowana tej nocy przyniesie szczęście w postaci dnia na plus ????
Tingsryd - Mora IK over 5.5 @ 1.83 Pinnacle ✅✅✅83$
#11 Traktor Chelyabinsk - HC Yugra 1 @ 1.55 Sportingbet ⛔⛔⛔100$
#12 Atlant Moskwa - Vityaz Chekhov 1 @ 1.50 Expekt ✅✅✅50$
#13 Buffalo Sabres - Detroit Red Wings X @ 4.05 Betsafe ⛔⛔⛔100$
#14 St. Louis Blues - Colorado Avalanche Under 5.5 @ 1.67 bwin ✅✅✅67$
#15(analiza w tych dnia) Argentinos Jrs - Arsenal Sarandi X @ 3.10 bet365 ⛔⛔⛔100$
#16 Norfolk Admirals - Adirondack Phantoms over 5.5 @ 1.88 ✅
Gijon - Real Madryt 2 @1.25 ✅
łączny kurs: 2.35 Pinnacle ✅✅✅135$
#17 Lech Poznań - ŁKS 1 @ 1.43 Tobet ✅✅✅43$
Wszystko na teraz, może w trakcie dnia coś dorzucę. Życzcie szczęścia, przyda się jak nigdy.

Do góry Bottom