Znów odnowie temacik. Nauczony już trochę na własnych błędach. Inne stawki + stała a nie zmienna. Typy tylko solo. W dziale typy dnia udało się zacząć miesiąc 3/3 więc pora kontynuować dobre typy Typy będą czasem z analizą (typy do działu typy dnia) a czasem nie :razz:
Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 2:00
Spotkanie: Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies
Typ: Zwycięstwo Memphis
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Udało się zacząć moją przygodę z typami dnia od 3 skutecznych typów i liczę, że jutro rano będzie to już 4/4 Gospodarze są w serii 3 porażek z rzędu. Zwłaszcza to ostatnia z nie najmocniejszą ekipą Chicago Bulls i to różnicą aż 28pkt pokazuję jak dużą stratą dla OKC jest brak Kantera. Od kiedy sam się w głupi sposób uszkodził jego drużyna jest 0-3 bez niego. Ewidentnie brakuje im tych ponad 14pkt i 6 zbiórek z ławki. Memphis są drużyną lepszą na każdej pozycji poza rozgrywającym a i tak Mike Conley nie powinien odstawać od Westbrook'a bardzo mocno. Gośćie mają serię 3 wygranych z rzędu (wszystkie na wyjeździe) co świadczy o ich dobrej fomie. Na ten moment w kadrze Mempgis nie ma nikogo nawet ze statusem Game Time Decision dlatego liczę, że wszyscy gracze zagrają.W wykonaniu OKC będzie to one man show z lekką pomocą Oladipo. Liczę, że wygra koszykówka zespołowa i drużyna lepsza. Jak dla mnie 35/65 dlatego taki kurs trzeba pograć
Dyscyplina:
Koszykówka - NBA
Godzina: 02:00
Spotkanie: All-Star Weekend
Konkurs rzutów za 3
Typ: Klay Thompson
Kurs: 2.65
Bukmacher: Winmasters
Analiza:
Myślałem, że kursy będą niższe ale po 2,50+ jak dla mnie typ warty gry. Klay jest to obrońca tytuł z przed roku. Wsród ośmiu startujacych ma najwyższy wskaźnik skuteczności rzutów za 3 w tym sezonie (42,2%). Najgrożniejsi rywale to C.J. McCollum (41,1%), Kyle Lowry (41,7%) i Kyrie Irving (38,9%). Reszcie osobiście nie daje za wielkich szans by nie powiedzieć, ze żadnych. Wiadomo, że jest w tym trochę loterii i zawodnicy nie podchodzą do tego na takim spięciu jak np w meczach finałowych NBA. Klay jednak uważa się za najlepszego strzelca zza łuku i na pewno będzie chciał to znów udowodnić. W zeszłym roku wygał zdecywanie zdobywając 27/34pkt. Nie sądze by ktoś był w stanie tyle zdobyć a on na pewno może to powtórzyć. Główną jego przewagą jest to iż specjalizuje się on w rzutach z miejsca. Reszta jego rywali rzuca i lub rzucać off the dribble on natomiast jest typowym spot shooterem czyli idealnym do tego contestu.
Poza konkursem jak ktoś ma konto na sts polecam:
Lowry-
Irving @1,80
Young-
McCollum @1,95