>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy od MKL

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
Na samym wstępie:
1)Doświadczenie: 6 miesięcy
2)Wkład początkowy: 100zł
3)Stawka nie większa niż 10% budżetu
4)Typy głównie z NBA i piłki nożnej ale także okazjonalnie NHL,siatkówka.
5)Ja gram w STSie oraz Fortunie więc ewentualne wygrane będę liczył z podatkiem. Proszę to uszanować a jeżeli ma ktoś z tym problem to niech zostawi to dla siebie ;)
6)Celem jest ✅ na koniec każdego miesiąca.

W razie pytań lub jakiś wątpliwości proszę pisać priv.

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
#1 Koszykówka NBA
Detroit-Golden State 2 @1,35 (113-05) ⛔
Memphis-New York 1 @1,57 (103-95) ✅
@2,12
Stawka: 3zł
Wkład: 2,64zł

Przegrana: 3zł
⛔

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
#2 Piłka nożna
Bordeaux-Lille 1.drużyna strzeli @1,33 (1-0) ✅
GFC Ajaccio-Reims 1.drużyna strzeli @1,26 (2-2) ✅
Troyes-Rennes X2 @1,30 (2-4) ✅
@2,18

Wygrana: 5,76zł
✅

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
#3 Koszykówka NBA
Charlotte-Milwaukee 2(razem z dogrywką) @2,9 (92-105) ✅
Stawka: 2zł
Wkład: 1,76zł

Obie drużyny zdecydowanie nie należą do elity ligi. Hornets od dłuższego czasu są w dużym dołku, wygrali co prawda z Hawks ale i oni grają ostatnio fatalną koszykówkę. Bucks są po dogrywce ale grają tam młodzi zawodnicy dlatego liczę, że o zmęczeniu nie może być mowy. Bardzo fajny kurs zaproponowany przez Fortune i zdecydowanie do zagrania.

Wygrana: 5,10zł
✅

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
#5 Koszykówka NBA
San Antonio(-9.5)-Dallas 2 @2,52 (112-83) ⛔

Najprawdopodobniej Spurs poprawią swój bilans spotkań u siebie na 24-0 jednak Dallas jest na prawdę w nie najgorszej formie i są w stanie mocno powalczyć z gospodarzami. Warto dodać iż w ich pierwszym meczu tego sezonu (26.11.2015) także w San Antonio padł wynik 88-83.
Przegrana: 2zł ⛔
Fatalny mecz Mavs...

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
#6 NHL+NBA
Chicago - Montreal 1 @1,90 (5-2) ✅
Oklahoma - Miami 1(z dogrywką) @1.20 (99-74) ✅
@2,28

Wygrana: 4,01zł ✅

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
#7 Koszykówka NBA
Charlotte - Utah 2 @2,31 (124-119 OT) ⛔

Powód taki jak w kuponie #3 czyli fatalna dyspozycja Hornets. Tym razem tylko kurs mniejszy :?

Przegrana: 3zł
⛔

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
#9 NBA
Miami - Milwaukee 2 (z dogrywką) @2,52 (79-91) ✅
Wygrana: 4,43zł ✅

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
#10 Piłka ręczna + NBA

1połowa -&gt; Francja(-2.5)-Polska 1 @2,05 (12-15) ⛔
Denver - Oklahoma 2(z dogrywką) @1,20
@2,46
Przegrana: 3zł ⛔

Jedyny plus takich betów jest taki, że przynajmniej naszej reprezentacji się powodzi
????

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
#11 Koszykówka

Wielki błąd ze strony Fortuny (pomylony kurs 1,05 z 1,50)
Polecam ;)

Valencia-Limoges 1(z dogrywką) @1,50 (72-92) ⛔

Stawka: 20zł
Wkład: 17,60zł

bez komentarza.... kończę z tym ????

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
Statystyki po 11 kuponach:

Kupony trafione: 6 ✅
Kupony przegrane: 5 ⛔

Wydane: 45zł
Wygrane: 29,36zł

Bilans: - 15,64zł
(Jeżeli ktoś by grał moje typy bez podatku wtedy bilans -10,24 ;) )

Wielka szkoda, byłby całkiem ładny plus gdyby nie fatalnie zainwestowane 20zł w kuponie #11... ????

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
Odnawiam temacik. Znów decyduje się spróbować swoich sił. W między czasie trochę grywałem z różnym skutkiem. Wszystko tak jak w pierwszym poście poza budżetem. Zaczynam od 13zł. Cel główny to zrobić z tego 100zł a cel podstawowy nie przegrać wszystkiego :grin:. Będę grał progresje, kropki jak kto woli nazywać generalnie opierać się to będzie na 2-3 typach na jednym kuponie o kursie na podwojenie wkładu.
Zaczynam nowy rozdział więc zacznę znów od kuponu #1 ;)
#1 RIO 2016 (piłka ręczna + koszykówka)
Francja-Niemcy 1 (zwycięstwo) @1,43 (29-28) ✅
Australia-Serbia 1 (zwycięstwo) @1,60 (mało-dużo) ⛔
Kurs całkowity: @2,29
Do zapłaty: 5zł
Wkład: 4,40zł

Nie jestem ekspertem piłki ręcznej ale orientuje sie na tyle, żeby wiedzieć jaką drużyną są Francuzi oraz wiem, że byli i są faworytami do złota.
Co do koszykówki to liczyłem na większy kurs ale nadal jest przyzwoity. Kangury grając świetną koszykówkę zespołową opartą przede wszystkim na graczach startowych grających w NBA są w stanie ograć każdego (przy odrobinie szczęścia nawet USA ;) ) . Od tygodnia typuje finał Australia-USA i liczę, że to sie sprawdzi.

Przegrana: 5zł
Bez komentarza

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
#2 Piłka nożna ( Holandia + USA)
Excelsior-Den Haag X2 @1,33 (1-2) ✅
San Jose-Houston 1 @1,74 (1-2) ⛔
Kurs całkowity: @2,31
Do zapłaty: 2zł

Przegrana: 2zł
San Jose chyba nie chcą wejść do PO...

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
#3 Piłka nożna ( Holandia )
Excelsior-Den Haag 1i2 drużyna strzelą gola w obu połowach @11,50 (1:1/0:1) ⛔
Kurs całkowity: @11,50
Do zapłaty: 2zł

Typ tylko ze względu na h2h tych drużyn, kurs bardzo fajny warto spróbować ;)

Przegrana: 2zł

Było dość blisko ????

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
Znów odnowie temacik. Nauczony już trochę na własnych błędach. Inne stawki + stała a nie zmienna. Typy tylko solo. W dziale typy dnia udało się zacząć miesiąc 3/3 więc pora kontynuować dobre typy :cool: Typy będą czasem z analizą (typy do działu typy dnia) a czasem nie :razz:

Dyscyplina: Koszykówka - NBA
Godzina: 2:00
Spotkanie: Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies
Typ: Zwycięstwo Memphis
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Udało się zacząć moją przygodę z typami dnia od 3 skutecznych typów i liczę, że jutro rano będzie to już 4/4 Gospodarze są w serii 3 porażek z rzędu. Zwłaszcza to ostatnia z nie najmocniejszą ekipą Chicago Bulls i to różnicą aż 28pkt pokazuję jak dużą stratą dla OKC jest brak Kantera. Od kiedy sam się w głupi sposób uszkodził jego drużyna jest 0-3 bez niego. Ewidentnie brakuje im tych ponad 14pkt i 6 zbiórek z ławki. Memphis są drużyną lepszą na każdej pozycji poza rozgrywającym a i tak Mike Conley nie powinien odstawać od Westbrook&#39;a bardzo mocno. Gośćie mają serię 3 wygranych z rzędu (wszystkie na wyjeździe) co świadczy o ich dobrej fomie. Na ten moment w kadrze Mempgis nie ma nikogo nawet ze statusem Game Time Decision dlatego liczę, że wszyscy gracze zagrają.W wykonaniu OKC będzie to one man show z lekką pomocą Oladipo. Liczę, że wygra koszykówka zespołowa i drużyna lepsza. Jak dla mnie 35/65 dlatego taki kurs trzeba pograć

mkl 180,9K

mkl

Znawca - Formuła 1
Znów odnowie temacik. Nauczony już trochę na własnych błędach. Inne stawki + stała a nie zmienna. Typy tylko solo. W dziale typy dnia udało się zacząć miesiąc 3/3 więc pora kontynuować dobre typy :cool: Typy będą czasem z analizą (typy do działu typy dnia) a czasem nie :razz:

Godzina: 2:00
Spotkanie: Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies
Typ: Zwycięstwo Memphis
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Udało się zacząć moją przygodę z typami dnia od 3 skutecznych typów i liczę, że jutro rano będzie to już 4/4 Gospodarze są w serii 3 porażek z rzędu. Zwłaszcza to ostatnia z nie najmocniejszą ekipą Chicago Bulls i to różnicą aż 28pkt pokazuję jak dużą stratą dla OKC jest brak Kantera. Od kiedy sam się w głupi sposób uszkodził jego drużyna jest 0-3 bez niego. Ewidentnie brakuje im tych ponad 14pkt i 6 zbiórek z ławki. Memphis są drużyną lepszą na każdej pozycji poza rozgrywającym a i tak Mike Conley nie powinien odstawać od Westbrook&#39;a bardzo mocno. Gośćie mają serię 3 wygranych z rzędu (wszystkie na wyjeździe) co świadczy o ich dobrej fomie. Na ten moment w kadrze Mempgis nie ma nikogo nawet ze statusem Game Time Decision dlatego liczę, że wszyscy gracze zagrają.W wykonaniu OKC będzie to one man show z lekką pomocą Oladipo. Liczę, że wygra koszykówka zespołowa i drużyna lepsza. Jak dla mnie 35/65 dlatego taki kurs trzeba pograć
⛔

Godzina: 02:00
Spotkanie: All-Star Weekend Konkurs rzutów za 3
Typ: Klay Thompson
Kurs: 2.65
Bukmacher: Winmasters
Analiza:

Myślałem, że kursy będą niższe ale po 2,50+ jak dla mnie typ warty gry. Klay jest to obrońca tytuł z przed roku. Wsród ośmiu startujacych ma najwyższy wskaźnik skuteczności rzutów za 3 w tym sezonie (42,2%). Najgrożniejsi rywale to C.J. McCollum (41,1%), Kyle Lowry (41,7%) i Kyrie Irving (38,9%). Reszcie osobiście nie daje za wielkich szans by nie powiedzieć, ze żadnych. Wiadomo, że jest w tym trochę loterii i zawodnicy nie podchodzą do tego na takim spięciu jak np w meczach finałowych NBA. Klay jednak uważa się za najlepszego strzelca zza łuku i na pewno będzie chciał to znów udowodnić. W zeszłym roku wygał zdecywanie zdobywając 27/34pkt. Nie sądze by ktoś był w stanie tyle zdobyć a on na pewno może to powtórzyć. Główną jego przewagą jest to iż specjalizuje się on w rzutach z miejsca. Reszta jego rywali rzuca i lub rzucać off the dribble on natomiast jest typowym spot shooterem czyli idealnym do tego contestu.
Poza konkursem jak ktoś ma konto na sts polecam:
Lowry-Irving @1,80
Young-McCollum @1,95

Do góry Bottom