>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy od Marcusa

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Witajcie, w tym temacie będę dzielił się swoimi typami przedmeczowymi oraz także live. Jako, że do typy live mają to do siebie, że niekiedy na podjęcie decyzji ma się sekundy, a podanie tego później na forum również wymaga czasu będą rozliczane osobno.
Typy będą podawane według stawek odpowiednio według zasady:
1/5 (2,5% budżetu)
aż do
5/5 (5% budżetu)
Dla przykładu: Przy budżecie 300 zł stawka 1/5 będzie oznaczać 10 zł, a 5/5 20 zł.
Przy postach typy będą czasami pojawiać się analizy,a rozliczane będą według zasady, np:
kurs 1,85 = +0,85
1. Millwauke Bucks - Chicago Bulls [NBA]
Typ: under 207,5 1,83
1/5
2. Nj Devils - St Blues [NHL]
Typ: St Blues FT 1,76
3/5
3. New Orleans Pelicans - Indiana Pacerc
Typ: 1 kwarta - under 53,5 - 1,83
1/5

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
1. Millwauke Bucks - Chicago Bulls [NBA]
Typ: under 207,5 1,83
1/5
2. Nj Devils - St Blues [NHL]
Typ: St Blues FT 1,76
3/5
3. New Orleans Pelicans - Indiana Pacerc
Typ: 1 kwarta - under 53,5 - 1,83
1/5
3/3 ✅✅✅

Do wieczora, jak coś fajnego znajdę, to zapodam.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
LIVE
4. Belogorie Belgorot wygra mecz : 2,05
5. Over 7,5 frameów O&#39;Sullivan - Higgins - 1,80
6. Shandong + 15,5 - Koszykówka (Chiny) 1,86
7. Sichuan +3,5 1,80 - Koszykówka (Chiny)
Po południowy live 1/4
4. Szkoda przegranego drugiego seta do 23, gdyby nie to byłaby duża szansa na wejście typu.
5. Zastanawiałem się nad typem na zwycięstwo Higginsa po znacznie lepszym kursie, jednak zabrakło odwagi. Jak sie okazało, niepotrzebnie ???? Poza tym framy były wyrównane, a spotkanie zacięte.
6. Dużo więcej spodziewałem się po Shandong, ale handi pokryte.
7. Sichuan mnie rozczarowało, końcówka ostatniej kwarty mocno przegrana.
W grze mam jeszcze jeden dubel z live, który prawdopododbnie wejdzie ako ponad 3, under z piłki ręcznej i handi z hokeja, ale tego nie zdążyłem wrzucić, więc i oczywiście nie będzie rozliczany.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Trochę już późno na granie undera w meczu Niemcy - Rumunia, ale linia 47,5 nie powinna zostać przekroczona. Dla ostrożniejszych proponuję na poczekanie na wyższą linię, minimum 49,5 lub 50,5 i wtedy zagranie. Inaczej no bet.
8. Niemcy - RUmunia under 47,5 - 1,80. (Po pierwszej połowie 11-11).

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik

8. Niemcy - RUmunia under 47,5 - 1,80. (Po pierwszej połowie 11-11).
10. Niemcy - Rumunia Under 50,5 - 1.80. Poprawione grubiej.
✅ ✅ Oba undery na plusie i to z dużym zapasem. Undery w piłce ręcznej to żyła złota, jeśli dobierze się odpowiednie spotkania i wyczuje odpowiedni moment na live, bo w przedmeczowych zakładach nie jest już tak łatwo.
Poprzedni typ z csa równieżnie był nieprzypadkowy. Ktoś może powiedzieć, że pistoletówki to loteria, ale oglądałem ten mecz i Renegandes prowadziło po pierwszej połówce z CLG 10:5 na mapie Dust, a drugą połowę rozpoczynali na mapie ct. Nie wierzyłem w to, że CLG jest zatrzymać po stronie ct szarże terro, bo to wymaga sporego aimu, którego w ich grze nie widziałem. Rodzaj mapy też wpłynął na moją decyzję. Losy spotkania o dziwo później się odmieniły i mimo przegranej pistoletówki CLG udało się zaliczyć come backa i doprowadzić do dogrywki 15:15 ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Live:
11. Holandia - Dania +2,5, 1 połowa - 2,10
✅✅ (13:13)
Więc tak, w trakcie meczu założyłem sobie, że najmniejszym handicapem dodatnim, który mogę zagrać na Danię w pierwszej połowie jest +2.5. Czekałem na niego do okolic 11. minuty, kiedy Dunki otrzymały karę, przegrywały dwoma bramkami i miały piłkę. Na dodatek udało się to złapać po wyższym kursie niż standardowe.
Taki handicap widniał tylko przez chwilę i przez całą pierwszą połowę już się nie pojawił, a na zagranie go miałem około kilkudziesięciu sekund (decyzja była błaskawiczna i z góry założona).
Oczywiście ten handicap nie dawał nam żadnej gwarancji sukcesu (w 3 lub więcej bramek przewagi Holenderek osobiście nie wierzyłem), ale pojawił się i z niego skorzystaliśmy.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Live:
Delikatnie trebel:
Dania; +4,5 1.85
Polska - Ukraina (Hokej) 1 1.25
Union Berlin strzeli 1. Gola 1.57
AKO: ~ponad 3
Dunki po przerwie muszą się w końcu obudzić. Polacy mega faworyci, typ OT. Niemcy dominują i zagrażają bramce rywali, w drugiej połowie powinni dopiąć swego.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Live:
Delikatnie trebel:
Dania; +4,5 1.85
Polska - Ukraina (Hokej) 1 1.25
Union Berlin strzeli 1. Gola 1.57

AKO: ~ponad 3
✅
Dunki 9 bramek po przerwie, fatalna ich postawa, Holenderki odjechały od początku drugiej połowy i utrzymały prowadzenie. Handicap udało nam się pokryć, ale spokojnie można było jeszcze chwilę później pobrać +5,5. Polska prowadzi w drugiej tercji 4:0, wiec nie sadze, aby mogła stracić to zwycięstwo. Union bramka po stałym fragmencie gry w 65. minucie spotkania.
Furth Lub remis 1.80
Vaasan Sport +1,5 1,62 (Hokej - Finlandia)
Ako: 2,9
To jest właśnie to ryzyko w hokeju i przy takim wyniku. Rywale - TPS prowadzili 2:1 i Vaasan postawiło wszystko na jedną kartę zapewne tracąc bramkę bez bramkarza.
Furth straciło gola, zobaczymy czy uda im się odrobić.

Do góry Bottom