>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy od Ełka - Analizy i zapowiedzi bukmacherskie.

elekostrowiec 33

elekostrowiec

Użytkownik
Witam wszystkich bardzo serdecznie w moim temacie. Na wstępie chcę powiedzieć jak to wszystko będzie wyglądało w moim temacie i ogólnie zasady jakie będą w tym temacie panowały.

Co do samych typów typujemy tylko i wyłącznie piłkę nożną. Nie ograniczam się tutaj tylko do kilku lig - staram się z upływem czasu poznawać nowe regiony co według mnie powinno przynosić zamierzone zyski. Typy tutaj grane będą stawką płaską - 100zł na każdy typ. W tym momencie do buka (Oddsring) wpłaciłem 500zł i nie ukrywam że plan jest taki, żeby nie było konieczności dokładania do tego kolejnej kwoty. W większości wypadków postaram się, aby każdy typ który się w temacie pojawił miał do siebie dołączoną analizę. To pozwoli wam wiedzieć czemu gram tak a nie inaczej i macie tą pewność że nie gracie kota w worku.

Wszystkie moje typy pochodzić będą z Oddsring. Temat podsumowywany będzie co 7 dni. Za każdym razem będzie to szczegółowo wszystko wyróżnione w takim sposób, żeby każdy miał jasny podgląd do tego jak idzie granie.

Mam nadzieję że kogoś ten temat zainteresuje. Bardzo proszę nie komentować tego postu. Chcę żeby był on przejrzysty tak bardzo, jak tylko jest to możliwe.

elekostrowiec 33

elekostrowiec

Użytkownik
⚽⚽Rozgrywki : Hiszpania - LaLiga⚽⚽
Spotkanie : Villareal - Sevilla
Typ : Over 2.5 goal
Kurs : 1.93
Stawka : 100zł
Pozostały budżet :400zł
Data rozpoczęcia : 28.08.2016 , 22:15

Typem, który zainauguruje mój temat został zakład, który rozegrany dzisiaj zostanie w ramach drugiej serii spotkań Hiszpańskiej LaLiga. Na godzinę 22:15 niezwykle ciekawie zapowiadające się starcie czekać nas będzie na El Madrigal, gdzie zmierzą się drużyny miejscowego Villareal, które podejmować będzie drużynę Sevilli. Przed pierwszym gwizdkiem z całą pewnością niezwykle trudno wskazać jest tutaj faworyta do zdobycia kompletu punktów i myślę że tego typu zakład to tutaj typowy ,,no bet&#39;&#39;. Ja jednak skierowałem się tutaj w kierunku overa bramkowego, który po takim kursie jest niezwykle atrakcyjnym zakładem. Obie ekipy z całą pewnością mają kim straszyć z przodu i o sytuacje bramkowe nie martwiłbym się tutaj. Oczywiście to dopiero początek sezonu i trzeba pamiętać o tym, że ze skutecznością w poszczególnych drużynach nie zawsze jest tak jakbyśmy tego oczekiwali, jednak mimo wszystko uważam że tutaj zarówno jedna jak i druga ekipa nie powinna mieć problemów z umiejętnym wykreowaniem sobie sytuacji bramkowych. Jak będzie przekonamy się około północy, gdy arbiter zagwiżdże po raz ostatni.

Tak jak wspomniałem już na górze, po obu stronach mamy na tyle mocne zespoły i na tyle dobrych zawodników że o sytuacje bramkowe powinniśmy być spokojni. Pato, Soriano czy Bruno po stronie Villarealu i Vitetto, Vitolo czy N&#39;Zonzi po stronie Sevilli to tylko nieliczni piłkarze, którzy swoimi umiejętnościami mogą na dobrą sprawę w pojedynkę wykreować sytuacje strzeleckie. Również sama specyfika obu drużyn może skłaniać nas w kierunku otwartego meczu. Już od kilku sezonów bowiem zarówno gospodarze jak i goście przyzwyczaili swoich fanów, że zdecydowanie bardziej nastawieni są oni na ofensywną grę. Oczywiście nie można powiedzieć że zapominają oni o defensywie, jednak nacisk na tą formację z całą pewnością nie jest aż tak mocny o czym mogą nawet świadczyć wyniki jakie osiągali na przełomie ostatnich spotkań. Co prawda w meczach tych pierwszych zbyt dużo bramek nie padało bo średnio był to wynik 2.1 bramki na mecz o tyle dużo lepiej wygląda to w grze Sevilli, która ukończyła rozgrywki wynikiem 2.7 bramki na mecz. Dzisiaj z całą pewnością czeka nas wyrównane spotkanie, które można określić mianem hitu tej serii spotkań.

Również sama historia potyczek obu ekip pokazuje, że kreowanie sytuacji i wykańczanie sytuacji bramkowych w większości przypadków stała na bardzo dobrym poziomie. Na przełomie ostatnich 15 spotkań, w których mierzyły się obie ekipy, aż 11 razy mieliśmy wynik overowy. Według mnie nie inaczej będzie w dzisiejszym przypadku i po raz kolejny zobaczymy otwarte spotkanie obfitujące bramkami. Ustawienie Sevilli ku temu preferuje - 4-3-3 na wyjeździe pokazuje że bronić się nie zamierzają, a to jest już połową sukcesu.

Na koniec warto też wspomnieć o nieobecnych w tym spotkaniu. Po obu stronach murawy zabraknie kilku piłkarzy, którzy według mnie mogliby w spokoju walczyć o wyjściową jedenastkę. Bakambu, Bonera, Cheryshev, Soldado i dos Santos po stronie gospodarzy wydają się być wręcz ogromnymi stratami. W tym sezonie kadra Villarealu, aż tak mocno się nie prezentuje i nie jestem w 100% przekonany czy właśnie nieobecność tych piłkarzy nie może okazać się głównym powodem, w którym ich zwycięstwo jest tutaj bardzo problematyczne. Dużo mniej niewiadomych mamy po stronie Sevilli. Tutaj na pewno nie zobaczymy kontuzjowanych Krohn-Deliego i Vitolo, a występ Soriana stoi pod znakiem zapytania. Jakby tak podsumować tą część to delikatna przewaga wydaje się być po stronie gości. Ja jednak mimo wszystko nie ryzykuję na zakład w ich stronę i gram według mnie najciekawszy becik w tym spotkaniu, jakim jest over 2.5 bramki.

elekostrowiec 33

elekostrowiec

Użytkownik
⚽⚽Rozgrywki : Argentyna - Primera Division⚽⚽
Spotkanie : Lanus - Boca Juniors
Typ : Obie drużyny strzelą gola - Tak
Kurs : 2.30
Stawka : 100zł
Pozostały budżet :300zł
Data rozpoczęcia : 29.08.2016 , 01:00

Drugim typem na który się zdecydowałem to pojedynek, który w nocy z niedzieli na poniedziałek rozegrany zostanie w ramach pierwszej serii spotkań Argentyńskiej Primera Division, gdzie dokładniej na Estadio Ciudad de Lanus mierzyć się będą drużyny miejscowego Lanus i przyjezdnych piłkarzy Boca Juniors. Przed pierwszym gwizdkiem minimalnie więcej przemawia za gośćmi i to oni wydają się być minimalnymi faworytami do zdobycia trzech oczek na inaugurację. Mimo mocniejszego zespołu ja jednak nie zdecydowałem się tutaj zaryzykować i zagrać w stronę gości i wybrałem według mnie dużo ciekawszy zakład jakim jest BTTS. Kursy według mnie jakie zaproponowały buki są bardzo zawyżone i szkoda nie spróbować wykorzystać ich błędu.

Z całą pewnością zarówno w jednej jak i drugiej drużynie potencjał do zdobywania bramek jest ogromny, gdy patrzymy tylko i wyłącznie na papier. Mocniej na pewno wyglądają goście za sprawą Carlosa Teveza i Castellaniego, jednak oczywiście zespół gospodarzy również nie jest zlepkiem przypadkowych gracz. To spotkanie myślą że ze spokojem możemy nazwać hitem tej pierwszej kolejki. Obie drużyny na pewno plany na ten sezon mają podobne - skończenie w pierwszej czwórce tabeli. Jak zawsze przy każdym zakładzie jednak jest ryzyko niepowodzenia. Jeśli chodzi o ten wybrany zakład to jedynym elementem, który działa na niekorzyść mojego typu, to fakt że liga Argentyńska samą specyfiką tutaj nie zapowiada najlepiej. Większość spotkań kończy się underowymi wynikami i kibice w tej części świata uczuleni są na to, że zbyt wiele bramek w poszczególnych meczach nie pada. Mimo to w tym dzisiejszym przypadku powinno być inaczej. Oba zespoły wychodzą na ten pojedynek w mocno ofensywnych ustawieniach. 4-2-3-1 po stronie Boci i 4-3-3 po stronie Lanus pokazuje dobitnie, że obie ekipy bardzo mocno nastawiają się na grę do przodu. Oglądając przez kilka lat te rozgrywki wywnioskowałem , że w tych spotkaniach gdzie mierzą się te drużyny z topki ligi z reguły jeśli nie pada over bramkowy to dwie drużyny potrafią po jednej bramce zdobyć.

Patrząc na potencjał jakim dysponują piłkarze Lanusa i Boca Juniors ten BTTS w mojej opinii jest zdecydowanie najbardziej interesującym betem, jaki na to spotkanie można wybrać. Sądzę że będzie to nadwyraz otwarte spotkanie, i kibice nie będą mieli powodów do narzekania. Sam kurs jest tak jak wspomniałem mocno przesadzony i szkoda nie spróbować pograć własnie takiego zakładu.

Sam przewiduje tutaj wynik 1:1 bądź 1:2 w stronę Boca.

Do góry Bottom