>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy od Łabuda

labud 0

labud

Użytkownik
Pewniaczki od Łabuda
Cześć. Założyłem specjalnie konto na forum dla tego tematu. Będę go traktować jak swoisty dziennik moich wyników w grze. Zamierzam prowadzić statystyki tak co 7-10 kuponów, z tym że nie zakładam codziennego stawiania, nie będę grać jeśli zwyczajnie nie będzie co ???? . Ma to też związek z moim systemem gry.

Jak będę grać:

Nie wiem, czy dobrze to opisze (brak mi może &quot;fachowego&quot; słownictwa, zatem z góry proszę o wyrozumiałość i ewentualne wyprowadzenie z możliwych błędów ???? ). Zamierzam grać siedmiostopniową progresję przy kursach ~ 2.00. Ma to na celu zminimalizowanie ewentualnej porażki i utratę kapitału ???? . Gram na bet365.com i kursy są podawane z tej strony.

Dobra, to na tyle wstępu, zapraszam do właściwego punktu postu, zatem mój aktualny kupon:

Benzanija Beograd - FK Indija 1dnb 1.25
Partizan Belgrad - Rad Belgrad 1 1.25
Inter Milan - Verona 1 1.33

ako: 2.078

labud 0

labud

Użytkownik
Benzanija Beograd - FK Indija 1dnb 1.25 ✅
Partizan Belgrad - Rad Belgrad 1 1.25 ⛔
Inter Milan - Verona 1 1.33 ✅
Słabo zaczynam, Partizan nie potrafi u siebie wygrać i wtopa.

2 Stopień:

BK Hacken - Atvidabergs FF 1 1.45
Feeyenoord - Zwolle pow. 0.5 bramki w 1. połowie 1.25
Tomas Berdych - Simone Bolelli 1 1.16

ako: 2.1025

labud 0

labud

Użytkownik
BK Hacken - Atvidabergs FF 1 1.45 ✅
Feeyenoord - Zwolle pow. 0.5 bramki w 1. połowie 1.25 ✅
Tomas Berdych - Simone Bolelli 1 1.16 ⛔
Klasyka gatunku. Wszystko wchodzi z wyjątkiem tenisa, który pojawił się tu tylko dla podbicia kursu do ~2... No nic, nie ma co się zrażać, jedziemy dalej.

3. stopień

FC Wacker Innsbruck - FAC Team fur Wien 1 1.40
Sparta Rotterdam - Telstar 1 1.30
Valencia - Granada 1dnb 1.14

ako: 2.08

labud 0

labud

Użytkownik
FC Wacker Innsbruck - FAC Team fur Wien 1 1.40 ⛔
Sparta Rotterdam - Telstar 1 1.30 ✅
Valencia - Granada 1dnb 1.14 ✅
Niespodzianka w Austrii moim pechem. Gramy dalej:

4. stopień

Basel - Lugano 1 1.22
Wolfsburg - Hannover 1 1.40
AS Roma - Carpi Roma pierwsza strzeli gola 1.18

ako: 2.02

labud 0

labud

Użytkownik
Basel - Lugano 1 1.22 ✅
Wolfsburg - Hannover 1 1.40 ⛔
AS Roma - Carpi Roma pierwsza strzeli gola 1.18 ✅

ako: 2.02
Straszny pech. Pierwotnie ten kupon nieco inaczej wyglądał (zwycięsko), ale oczywiście musiałem zmienić Wolfsburg 1dnb na czystą jedynkę i porażka. Nie ma co rozpaczać, jedziemy dalej.

5. stopień

Steaua - Voluntari 1 1.20
Rosenborg - Viking Rosenborg pierwszy strzeli gola 1.33
Legia - Nieciecza Legia pierwsza strzeli gola 1.25

ako: 2.00

labud 0

labud

Użytkownik
Ładne przykłady dajesz kolego że kursy nie grają ???? pozdrawiam
Cóż, przyznam że nie klei ???? . Myśle, że może to być kwestia moich kiepskich analiz, zdecydowanie muszę bardziej się przykładać do poszczególnych meczów. Faktem jest też to, że brakuje mi farta.

Steaua - Voluntari 1 1.20 ✅
Rosenborg - Viking Rosenborg pierwszy strzeli gola 1.33 ✅
Legia - Nieciecza Legia pierwsza strzeli gola 1.25 ⛔
Cóż, pozostaje życzyć wszystkim przeciwnikom Legii, żeby Berg był jak najdłużej ich trenerem. Przyznam, że powoli robi mi się ciepło.

6. stopień

Rio Ave - Academica 1dnb 1.20
IFK Goteborg - GIF Sundsvall 1 1.25
Elfsborg - Atvidabergs FF 1 1.28

ako: 1.92

labud 0

labud

Użytkownik
Rio Ave - Academica 1dnb 1.20 ✅
IFK Goteborg - GIF Sundsvall 1 1.25 ✅
Elfsborg - Atvidabergs FF 1 1.28] ✅
Nareszcie się pofarciło ???? . Wszystko poszło zgodnie z planem, chociaż każdy z tych meczów był bardzo zacięty i zwycięstwa wisiały na włoskach. W każdym razię wracam do I stopnia progresji od zera.

1. stopień
Barcelona - Bayer Leverkusen 1 1.40
Zenit - Gent 1 1.40

ako: 1.95

Liczę na brak niespodzianek w jutrzejszej lidzę mistrzów. Barcelona dobre, drugie miejsce w lidze hiszpańskiej powinna spokojnie u siebie pokonać Bayer, w zasadzie zgodnie z historią. Barcelona to nie tylko Messi i w tym spotkaniu to powinna pokazać. Zenit zaś to drużyna co najmniej o klasę lepsza niż Gent, bogatsi, regularna gra w LM, dużo lepsza kadra. Goście w dobrej formie ligowej, jedyna drużyna bez porażki, ale w lidze nie ma drużyn pokroju Zenita, liga też jest słabsza. + zawsze ciężkie warunki w Rosji

labud 0

labud

Użytkownik
Barcelona - Bayer Leverkusen 1 1.40 ✅
Zenit - Gent 1 1.40 ✅

ako: 1.95

1. stopień

Atletico Madryt - Benfica 1 1.60
Malmo - Real Madryt 2 1.28

ako: 2.05

Benfica słaba na wyjazdach do tej pory, 2 porażki wyjazdowe w lidzę, w Hiszpanii będzie jeszcze trudniej.

labud 0

labud

Użytkownik
Atletico Madryt - Benfica 1 1.60 ⛔
Malmo - Real Madryt 2 1.28 ✅
2. stopień
Basel - Lech 1 1.45
Belenenses - Fiorentina 2dnb 1.28
Monako - Tott padnie przynajmniej 1 bramka 1.083
ako: 2.01

O Leszku niżej. Fiore w gazie, lider w tabeli, zaś gospodarze słabo u siebie, (1-2-0 z mało wymagającymi rywalami). Monako stricte dla podbitki do 2.00.
Zdecydowałem grać też pojedyncze mecze, czy też zapożyczać typy od innych graczy. Będe starać się je rozpisywać i analizować, na tyle ile będę mieć czasu i ochoty ???? (oczywiście wszystkie kursy są przeze mnie wnikliwie analizowane). Będę je osobno podliczać w statystyce (która pojawi się wkrótcę). Zatem:
Basel (-1) - Lech Poznań 1 2.20
Bazylea u siebie wszystkie wygrane, w el. z Lechem też pokazał klasę i teraz nie będzie inaczej. Goście w tym sezonie to chłopcy do bicia, zapowiedzieli że raczej odpuszczą LE, stąd można grać w ciemno gospodarzy.

labud 0

labud

Użytkownik
Basel - Lech 1 1.45 ✅
Belenenses - Fiorentina 2dnb 1.28 ✅
Monako - Tott padnie przynajmniej 1 bramka 1.083 ✅

Basel (-1) - Lech Poznań 1 2.20 ✅
Dzień na plus ???? .

1. stopień

Slovan Bratysława - Złote Morawce1 1.25
Celta Vigo - Getafe 1 1.44
David Ferrer - Mikhail Kukushkin 1 1.25

ako: 2.25

Nic więcej nie gram, bo nie ma co.

labud 0

labud

Użytkownik
Slovan Bratysława - Złote Morawce1 1.25 ✅
Celta Vigo - Getafe 1 1.44 ⛔
David Ferrer - Mikhail Kukushkin 1 1.25 ✅

F. Skugor - Jerzy Janowicz 1 5.00 ⛔
Celta zepsuła wczoraj sporo kuponów. Bet przeciw Janowiczowi był czysto for fun, można było się spodziewać że nie wejdzie, więc żaden zawód.

Zapożyczam typ od SpokojDucha i gram:

Chojniczanka-Zawisza Gość over 1.5 2.25

Chojnice w 3 meczach u siebie 8 straconych bramek, Zawisza na wyjeździe 2 gole na mecz, ogólnie gospodarze tracą 1.8 bramki na mecz, Zawisza zaś strzela 2.3 gola. Typ jest bardzo sensowny i gram go jak pewniaka. Jak już chyba wspominałem to pożyczone typy będę rozliczać osobno, bo byłoby nie uczciwie w statystykach moich kuponów ???? . Zrobię osobną statystykę, bo analiza i granie innych niż swoje typy też jest jakąś selekcją.

labud 0

labud

Użytkownik
Chojniczanka-Zawisza Gość over 1.5 2.25 ✅
Piast Gliwice - Wisła Kraków 1 2.40 ✅
Piast dalej w formie, możliwe że coś zamiesza w lidzę ???? . Zawisza trochę szczęśliwie bo późno druga bramka, ale też na plus ????
1. stopień
Juventus - Bologna 1 1.22
Lazio - Frosignone 1 1.28
FC Porto - Belenenses Gosp over 1.5 1.33
ako: 2.09

Poza tym:
PSG - Marsylia 1 1.33
Bayer Leverkusen - Augsburg 1 1.36
Schalke - FC Koln 1 1.72
IFK Goteborg - Halmstad 1 1.22
ako: 3.83

Tak na szybko. PSG w bardzo dobrej formie, w LM pokonali w Ukrainie Szachtar 3:0, lider francuskiej tabeli, zaledwie 4 stracone gole w 8 meczach i bez porażki. Marsylia cieniuje, ostatnio na wyjeździe remis w Tuluzie i porażka z Guingamp, w Paryżu napewno nie będą faworytem. Augsburg w fatalnej formie ligowej i pucharowej. Goteborg 1 w tabeli, Halmstad walczy do ostatniej kolejki o utrzymanie, ale poziom drużyn jest bardzo znaczny. Gospodarze także potrzebują punktów, ponieważ walczą o mistrzostwo i muszą wygrać. Schalke w świetnej formie, 6 zwycięstw z rzędu. Koln słabe na wyjeździe.

Krótkie podsumowanie:
Ogółem:
Spotkań: 32 24 trafione|8 pudeł|75%
Kuponów: 14 6 trafionych|8 trefnych|42,85%

Na spotkania składały się pożyczone 2, trafione kupony, wielkie dzięki ???? .

labud 0

labud

Użytkownik
1. stopień
Juventus - Bologna 1 1.22 ✅
Lazio - Frosignone 1 1.28 ✅
FC Porto - Belenenses Gosp over 1.5 1.33 ✅
ako: 2.09
Poza tym:
PSG - Marsylia 1 1.33 ✅
Bayer Leverkusen - Augsburg 1 1.36 ⛔
Schalke - FC Koln 1 1.72 ⛔
IFK Goteborg - Halmstad 1 1.22 ⛔
ako: 3.83
Dobrze, że chociaż progresja usiadła, miałem trochę szczęścia, bo pierwotnie chciałem w innych rozstawieniach ułożyć kupony.
1. stopień
Sirius - Frej 1 1.28
Partizan - Cukariczki 1 1.36
Boca Juniors - Crucero Del Norte 1 1.14
ako: 2.00

Obawiam się trochę Partizana, myślę że jak miałoby coś nie wejść to właśnie to, a nie widziałem z piłki żadnego w miarę pewnego spotkania.
e: dodam jeszcze, że pierwszy raz zawiodłem się w tym temacie na lidze szwedzkiej, do tej pory miałem furę szczęścia przy graniu szwedzkiej ligi.

labud 0

labud

Użytkownik
1. stopień

Sirius - Frej 1 1.28 ✅
Partizan - Cukariczki 1 1.36 ⛔
Boca Juniors - Crucero Del Norte 1 1.14 ✅
Partizan 2 przestrzelona karne, gra 11 na 10 i porażka. Brak szczęścia.

Drugi stopień progresji gram typy z tematu Macko18, których nie będę wliczać do statystyk. Chciałem ułożyć jakiś piłkarski typ, ale nie ma z czego.

____

Chciałbym trochę doprecyzować mój sposób gry i wprowadzić stawkę. Gram 7. stopniową progresję, a oprócz tego single, duble, trible, tasiemki, wszystko co uważam że wejdzie. Zapożyczam typy z innych tematów, gdy widze (lub wierzę w statystyki tematu ???? )że są trafne. Z racji, że gram też progresję, która ma 7 stopni (wiem, zysk z czegoś takiego nie jest duży, przy dużych nakładach pieniężnych, jednak chce sobie zapewnić w miarę bezpieczny zysk w jakimś okresie, chociażby na potrzeby gry) to nie mogę sobie pozwolić na grę za dużą stawkę. Obecny budżet wynosi 270.88 zł. Zacząłem od grę od kwoty 250 zł, jednak nie prowadziłem wtedy statystyk z jednostkami. Zatem 1 stopień progresji wynosi 2 zł, co będe umieszczał w postach. Stawka pozostałych typów jest nieco większa. Będę też prowadzić statystyki procentu Zysku, na czym mi najbardziej zależy ???? . Oczywiście Zysk podliczam od 0.

labud 0

labud

Użytkownik
Dzisiejsza progresja na + ???? . Dzisiaj także w progresji postawiłem obce typy, ale za to postawiłem taką małą tasiemkę:

Irlandia Północna - Grecja 1dnb 1.66
Rumunia - Finlandia 1dnb 1.20
Węgry - Wyspy Owcze 1 1.28
Irlandia - Niemcy 2dnb 1.16
Gruzja - Gibraltar tylko Gruzja zdob. gola 1.25

ako: 3.74
stawka: 2.08 zł
ew. wypłata: 7.80 zł

labud 0

labud

Użytkownik
Irlandia Północna - Grecja 1dnb 1.66 ✅
Rumunia - Finlandia 1dnb 1.20 ▶
Węgry - Wyspy Owcze 1 1.28 ✅
Irlandia - Niemcy 2dnb 1.16 ⛔????
Gruzja - Gibraltar tylko Gruzja zdob. gola 1.25 ✅

ako: 3.74
stawka: 2.08 zł
brak wypłaty

Szkocja - Polska BTS 1.90 ✅
Gruzja - Gibraltar 1 1.04 ✅

ako: 1.98
stawka: 4 zł
ew. wypłata 7.94 zł
Słabo, dobrze że progresja na +, ale te Niemcy... Dobrze im.

1. stopień

Słowenia - Litwa 1 1.40
Macedonia - Ukraina 2 1.45

ako: 2.03
stawka: 2 zł
do wyjęcia: 4.06 zł

+ tasiemka:

Hiszpania - Luksemburg Hiszpania do zera 1.22
Liechtenstein - Szwecja Szwecja do zera 1.44
Anglia - Estonia Anglia do zera 1.57
Szwajcaria - San Marino Szwajcaria do zera 1.20
Mołdawia - Rosja 2 1.30