>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy NBA - BoskiKuba93

boskikuba93 16

boskikuba93

Użytkownik
Witam serdecznie,

Będę tutaj zamieszczał swoje typy dotyczące NBA.
Gram u bukmachera ForBet.
Zaczynam z 50.40 zł

06.01.2017

Denver Nuggets - San Antonio Spurs typ 2 99 : 127 ✅
Kurs: 1.30

Toronto Raptors - Utah Jazz typ 1 101 : 93 ✅
Kurs: 1.50

AKO: 1.95
Stawka: 10.40 zł
Wygrana: 20,28 zł ✅

Budżet: 60,28 zł

boskikuba93 16

boskikuba93

Użytkownik
07.01.2017

Orlando Magic - Houston Rockets typ 2 93 : 100 ✅
Kurs: 1.45

Los Angeles Lakers - Miami Heat typ 2 127 : 100 ⛔
Kurs: 2.20

AKO: 3.19
Stawka: 10 zł
Wygrana: 31.90 zł ⛔

Budżet: 50,28 zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
nazgull 24

nazgull

Użytkownik
Pograłem za kolegą i ...szkoda tych Miami-nawet nie było kiedy ich zamykać na live.
Ale i tak daję reputkę,tym bardziej że jesteśmy chyba ziomalami :grin::grin::grin:
Jak masz pojęcie o NBA i robisz analizy to dawaj te &quot;conocne&quot; typy-we dwóch zawsze raźniej.
pozdro

boskikuba93 16

boskikuba93

Użytkownik
Dzięki za miłe słowa.
Miami mocno nie przemyślane z mojej strony, składy nie były znane, a nie miałem już czasu czekać. Postanowiłem zaryzykować i tym razem się nie opłaciło. Tym razem wydaje mi się że pewniej.
Od teraz będę dodawał krótką analizę do swoich meczy.
08.01.2017
Minnesota Timberwolves - Utah Jazz typ 2 92 : 94 ✅
Kurs: 1.60
Minesota back to back po wyjazdowym meczu z Wizards. Wilki to przyszłościowa drużyna, w tym sezonie nawet nie myślą o PO. Za to Utah świetnie sobie radzi, co prawda dwa ostatnie mecze przegrane, ale za to z silnymi drużynami, więc teraz mam nadzieję że będą mieli motywacje żeby wygrać mecz ze słabymi wilkami. Jedyny minus brak Hilla, ale nie powinno to stanąć na przeszkodzie w wygranej.
Dallas Mavericks - Atlanta Hawks typ 2 82 : 97 ✅
kurs: 1.80
Według mnie duże value. Dallas bardzo słabo w tym sezonie, roster bardzo okrojony, Dirk to już nie ten sam Dirk co wcześniej. Atlanta stoi klasę wyżej jeżeli chodzi o skład. Co prawda sprzedali Korver&#39;a co wydaje się dziwnym posunięciem bo to ewidentne osłabienie drużyny, ale mimo to przepaść jest duża. Żadnych poważniejszych osłabień jeśli chodzi o obie drużyny.
AKO: 2.88
Wygrana: 28.80 zł ✅
Budżet: 69.08 zł

boskikuba93 16

boskikuba93

Użytkownik
Wczoraj się udało, jest delikatnie na plusie, więc postanowiłem dzisiaj trochę ostrzej zagrać, tym bardziej że jest co grać.

09.01.2017

Milwaukee Bucks - Washington Wizards typ 2 101 : 107 ✅
Kurs: 2.0

Normalnie bym tego meczu nie ruszał gdyby nie fakt że Giannis nie będzie grał. Wizards są w dobrej formie, ostatnio u siebie wygrali z Milwaukee i mam nadzieję że dzisiaj się to powtórzy. Nie wiem co jeszcze napisać, tak jak na wstępie brak największej gwiazdy Giannisa Antetokounmpo jest tu dla mnie kluczowy i dlatego za taki kurs warto zagrać.

Memphis Grizzlies - Utah Jazz typ 1 88 : 79 ✅
Kurs: 1.7

Jazz back to back po wyrównanym meczu z wilkami. Grizzlies grają u siebie i są w dobrej formie o czym niech świadczy wygrany ostatnio mecz z Warriors. Jak pisałem wczoraj Jazz to dobra drużyna, ale zmęczenie po meczu, lot samolotem i kolejny wyjazdowy mecz i to z twardymi Grizzlies odciśnie swoje piętno. Obie drużyny bez większych osłabień.

Phoenix Suns - Cleveland Cavaliers typ 2 116 : 120 ✅
Kurs: 1.22

Tutaj nie będę się długo rozpisywał, według mnie spacerek dla Kawalerzystów. Gra James, Irving i Love, Suns drużyna w rozbiórce nie myśląca nawet o PO. Można byłoby pograć jakieś handi, ale przypuszczam że Suns zostaną zdominowani i w czwartej kwarcie wejdzie rezerwa Cleveland, żeby gwiazdy mogły odpocząć i przewaga trochę stopnieje.

AKO: 4.148
Wygrana: 41.48 zł ✅

Budżet: 100.56 zł

boskikuba93 16

boskikuba93

Użytkownik
Ponowne dzięki, mam nadzieję że dobra passa się utrzyma ;)

Dzisiaj robię sobie odpoczynek, żeby nie wyczerpać szczęścia i dlatego że nie ma co grać, ale jeden mecz mi się podoba do gry, więc może komuś się przyda.

10.01.2017

Minnesota Timberwolves - Dallas Mavericks typ 1 101 : 92 ✅
Kurs: 1.55

Pojedynek dołu tabeli z tą różnicą że drużyna z Minnesoty ma przed sobą przyszłość, a Mavericks nadają się tylko do totalnej przebudowy. Grałbym to ponieważ Timberwolves grają u siebie, mają więcej talentu i są młodzi, zabiegają dziadków z Dallas. Jak drużyna wilków ma wygrywać to u siebie właśnie z takimi drużynami jak Mavericks. Ostatnio postawili się Utah Jazz 92 : 94, pewnie są głodni wygranej szczególnie przed swoją publicznością, lepszej okazji w najbliższym czasie mieć nie będą.

Otrzymane punkty reputacji: +12
boskikuba93 16

boskikuba93

Użytkownik
11.01.2017

Los Angeles Lakers - Portland Trail Blazers typ 2 87 : 108 ✅
Kurs: 1.80

Obie drużyny grały ze sobą nie dawno, 118 : 109 dla drużyny z Portland. Ponownie skłaniam się ku gościom ponieważ w poprzednim meczu Lilard dopiero co wrócił po kontuzji, więc nie był w rytmie meczowym, a mimo to zagrał na wysokim % krojąc defensywę Lakers, która nie oszukujmy się nie jest za mocna. Obstawiam że dzisiaj zagra jeszcze lepszy mecz i pociągnie zespół do wygranej. Mecz to będzie strzelanina, a decydującym czynnikiem będzie że Lilard jest prawdziwym liderem zespołu, a takiej osoby w Los Angeles brakuje.

Brooklyn Nets - Atlanta Hawks typ 2 97 : 117 ✅
Kurs: 1.30

Zdziwiony jestem tak wysokim kursem na Hawks, idealny mecz na podbicie. Nets oddają sezon, wystawili Lopeza na sprzedaż czyli jedyny jasny punkt w ich zespole. Morale przypuszczam że w związku z tym są niskie. Hawks za to w gazie, ostatnie mecze wygrane i to nie tylko ze słabymi drużynami. Przepaść ogromna między drużynami jeśli chodzi o roster, różnica klas. Brak większych osłabień jeżeli chodzi o obie drużyny.

AKO: 2.34
Stawka: 10.56 zł
Wygrana: 24.71 zł ✅

Budżet: 114.71 zł

boskikuba93 16

boskikuba93

Użytkownik
12.01.2017

Minnesota Timberwolves - Houston Rockets typ 2 119 : 105 ⛔

Zadziwiająco wysoki kurs na drużynę rakiet. Przypuszczam że jest to spowodowane tym że grają back to back i na wyjeździe, lepiej dla nas. Rockets drużyna klasę wyżej i w niesamowitym gazie. Wątpię by wilki mogły się postawić dzisiejszej nocy. Prawdopodobnie nie zagra Lavine, spore osłabienie szczególnie jeżeli chodzi o rzuty za łuku, Gordon w Houston nie gra od paru kolejek a mimo to drużyna radzi sobie świetnie, więc nie liczę. Dodatkowym plusem na mój typ jest to że Minesota nie ma stopera, który mógłby zatrzymać Hardena, w ogóle kiepsko sobie radzą w defensywie, więc myślę że nawet jeśli wynik będzie wyrównany to Harden pociągnie zespół do zwycięstwa.

Portland Trail Blazers - Cleveland Cavaliers typ 2 102 : 86 ⛔
Kurs: 1.50

Dwie drużyny co grają back to back. Cavaliers mistrzowie i obecni liderzy konferencji wschodniej ulegli na wyjeździe dobrze broniącym Jazz, a Portland wedle moich przewidywań gładko ograło drużynę Lakers. Czemu stawiam na Cavaliers to fakt że raczej nie zdarza im się przegrywać dwa razy z rzędu, patrząc na skład są lepsi niż ich rywale i nie mówię tu tylko o gwiazdach James, Love i Irving, ale o dziurze, którą drużyna z Portland ma pod koszę, Irving będzie często wjeżdżał pod kosz i zbiórkowo będą wypadać blado. James odpuszcza regular season, ale myślę że nie tym razem.

AKO: 2.4
Stawka: 10.71 zł
Wygrana: 25.70 zł ⛔

Budżet: 104 zł

P.S Nie mam jeszcze 10 postów, więc nie mogę odpisywać na PW. Odpowiem wyjątkowo tutaj.

Co do meczu OKC : Grizzlies po kurse, który jest obecnie szedłbym zdecydowanie w stronę miśków. West ostatnio tragicznie zagrał przeciwko drużynie z Memphis, ma bardzo gorącą głowę i ponownie psychicznie może nie wytrzymać. Miśki za to bardzo dobrze sobie radzą ostatnio i ogólnie z drużynami nastawionymi na ofensywę. Jak ktoś chcę ruszać ten mecz polecam właśnie Miśki.

Mecz Celtics - Wizards. Zdecydowanie Celtics, lepsza drużyna i grają u siebie. Obie drużyny back to back. Jedynie nie ruszałbym przez ten kurs, Houston dla mnie pewniejsze i po wyższym kursie.

boskikuba93 16

boskikuba93

Użytkownik
Wczoraj to była jakaś tragedia, masa niespodzianek. Zobaczymy czy dzisiaj będzie lepiej.

13.01.2017

Denver Nuggets - Indiana Pacers typ 2 140 : 112 ⛔

Stawiam dzisiaj na Pacers, drużyna jest w gazie, w dobrej formie. Nuggets mocno osłabione, co prawda sporo zawodników dzisiaj wraca, jednak nie wszyscy i dalej rotacja będzie bardzo wąska. Pacers bez większych osłabień. Drużyny grają na neutralnym boisku, więc żadna z drużyn w tej kwestii nie będzie miała przewagi. Nie widzę argumentów po stronie Nuggets, Pacers to lepsza drużyna, w formie, bez osłabień i nie ma czynników które wpływają na ich niekorzyść jak gra na wyjeździe lub zmęczenie ( obie drużyny 4 dni wolnego )

New York Knicks - Chicago Bulls typ 1 104 : 89 ✅
Kurs: 1.70

Ten mecz dużo bardziej ryzykowny moim zdaniem. Knicks ewidentnie bez formy, grają back to back po przegranym meczu z Sixers. Jednak stawiam na nich ponieważ przeważają talentem nad osłabioną mocno drużyną Chicago ( nie zagra Butler, Wade i Mirotic ) i jeśli mają wygrać i się przełamać to lepszej okazji mieć nie będą. Grają u siebie to też dodaje skrzydeł i mają cały roster do dyspozycji. Po tym kursie warto spróbować.

AKO: 2.72
Stawka: 14 zł
Wygrana: 38.08 zł ⛔

Budżet: 90 zł

boskikuba93 16

boskikuba93

Użytkownik
Następna niespodzianka, typ razem zawiodło Pacers.

14.01.2017

Portland Trail Blazers - Orlando Magic typ 1 109 : 115 ⛔
Kurs: 1.35

Mecz na podbicie. Portland ostatnio pozytywnie zaskoczyło grając bardzo ładny mecz przeciwko Cleveland. Po absencji Lilarda widać że chcą nadgonić do czołówki i mieć pewne miejsce w Play Off. Obecnie 8 miejsce. Magic ostatnio bez formy, 4 ostatnie mecze przegrane. Stawiam na Portland, grają u siebie, mają pełny skład i są po prostu lepszą drużyną. Ostatnimi dniami było wiele niespodzianek, ale nie widzę argumentów żeby Magic mogło to ugrać.

Houston Rockets - Memphis Grizzlies typ 2 105 : 110 ✅
Kurs: 3.65

Mecz według mnie na styku. Gram ze względu na kurs. Grizzlies już nie raz pokazało że potrafi sprawić niespodziankę i wygrać z wyżej ustawioną drużyną. Dodatkowo Rockets ostatnio bardzo mnie zawiodło, zagrali bardzo słaby mecz przeciwko wilkom i dzisiaj przeciwko dobrej obronie Grizzlies trójki znów mogą nie wpadać. Minusem tego typu jest to że wraca Gordon i że Memphis gra na wyjeździe, ale obok tego kursu nie mogłem przejść obojętnie, według mnie bardzo duże value.

AKO: 4.928
Wygrana: 49.28 zł ⛔

Budżet: 80 zł

boskikuba93 16

boskikuba93

Użytkownik
Ostatnio idzie fatalnie.. Gram dzisiaj, jeśli przegram, robię przerwę 2-3 dni.

15.01.2017

Los Angeles Clippers - Los Angeles Lakers typ 2
Kurs: 6.0

Typ wydaje się ryzykowny i taki jest. Gram na to bo widzę duże value na ten mecz. Clippers jest lepszą drużyną, chociaż bez Grifina już tak dużej różnicy nie ma. Lakers za to potrafią pozytywnie zaskoczyć i wygrać z wyżej notowaną drużyną. Są to derby Los Angeles a to zawsze wiąże się z wyższym skupieniem i motywacją. Obie drużyny będą chciały to wygrać, więc myślę że mecz będzie na styku, dlatego asekuracyjnie można zagrać handi.

Wygrana: 60 zł

Budżet: 70 zł

Do góry Bottom