12.01.2017
Minnesota Timberwolves - Houston Rockets
typ 2 119 : 105 ![No entry :no_entry: ⛔](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/26d4.png)
Kurs:
1.60
Zadziwiająco wysoki kurs na drużynę rakiet. Przypuszczam że jest to spowodowane tym że grają back to back i na wyjeździe, lepiej dla nas. Rockets drużyna klasę wyżej i w niesamowitym gazie. Wątpię by wilki mogły się postawić dzisiejszej nocy. Prawdopodobnie nie zagra Lavine, spore osłabienie szczególnie jeżeli chodzi o rzuty za łuku, Gordon w Houston nie gra od paru kolejek a mimo to drużyna radzi sobie świetnie, więc nie liczę. Dodatkowym plusem na mój typ jest to że Minesota nie ma stopera, który mógłby zatrzymać Hardena, w ogóle kiepsko sobie radzą w defensywie, więc myślę że nawet jeśli wynik będzie wyrównany to Harden pociągnie zespół do zwycięstwa.
Portland Trail Blazers - Cleveland Cavaliers
typ 2 102 : 86 ![No entry :no_entry: ⛔](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/26d4.png)
Kurs:
1.50
Dwie drużyny co grają back to back. Cavaliers mistrzowie i obecni liderzy konferencji wschodniej ulegli na wyjeździe dobrze broniącym Jazz, a Portland wedle moich przewidywań gładko ograło drużynę Lakers. Czemu stawiam na Cavaliers to fakt że raczej nie zdarza im się przegrywać dwa razy z rzędu, patrząc na skład są lepsi niż ich rywale i nie mówię tu tylko o gwiazdach James, Love i Irving, ale o dziurze, którą drużyna z Portland ma pod koszę, Irving będzie często wjeżdżał pod
kosz i zbiórkowo będą wypadać blado. James odpuszcza regular season, ale myślę że nie tym razem.
AKO:
2.4
Stawka:
10.71 zł
Wygrana:
25.70 zł
Budżet:
104 zł
P.S Nie mam jeszcze 10 postów, więc nie mogę odpisywać na PW. Odpowiem wyjątkowo tutaj.
Co do meczu OKC : Grizzlies po kurse, który jest obecnie szedłbym zdecydowanie w stronę miśków. West ostatnio tragicznie zagrał przeciwko drużynie z Memphis, ma bardzo gorącą głowę i ponownie psychicznie może nie wytrzymać. Miśki za to bardzo dobrze sobie radzą ostatnio i ogólnie z drużynami nastawionymi na ofensywę. Jak ktoś chcę ruszać ten mecz polecam właśnie Miśki.
Mecz Celtics - Wizards. Zdecydowanie Celtics, lepsza drużyna i grają u siebie. Obie drużyny back to back. Jedynie nie ruszałbym przez ten kurs, Houston dla mnie pewniejsze i po wyższym kursie.