>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na remis

W 0

warpiee

Użytkownik
Hej,
Czy zna ktoś z Was jakieś serwisy, które udostępniają odpłatnie albo bezpłatnie typy na remis? Chodzi mi tu głownie o serwisy zagraniczne.
Z góry dzięki za odpowiedź. Mam plan ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
To poddaj konstruktywnej krytyce ten plan , podając jego założenia - bo wtedy może okazać się , iż typy nie są Ci już wcale potrzebne... ????

A stron z typami jest w necie całe mnóstwo - wybieraj więc typy wskazujące remisy.

J 31

janek1509

Użytkownik
Dokładnie jak kolega wyżej napisał poddaj go ocenie.Ale z drugiej strony jeżeli zamierzasz grać tylko opierając się na cudzych typach to życzę powodzenia.Sam przez 2 lata grałem progresję na remisy i powiem Ci że na dłuższą metę to szału nie ma wychodzi się prawie na zero_Oczywiście można zarobić ale trzeba wiedzieć kiedy skończyć i zmienić system gry.I najważniejsze jak ustalisz sobie próg np.8 poziomów to trzymaj się tego sztywno!!!

W 0

warpiee

Użytkownik
Dzięki za odpowiedzi, natomiast zupełnie nie o to mi chodziło ????
Ponawiam zatem pytanie - czy zna ktoś (KONKRETNIE) serwisy z typami na ramis? Powiedzmy że konieczne jest mi znaleźć 10 takich serwisów, które udostępniają typy na remis odpłatnie, badź za darmo. I nie chodzi mi tu o to, czy jest to dobre rozwiazanie czy nie, a o samą informację.
Pozdrawiam

W 0

warpiee

Użytkownik
Ktoś? Coś? Kolega edi8 napisał, że takich serwisów jest na necie całe mnóstwo, ale jakoś nie mogę znaleźć ich zbyt wiele, stąd moje pytanie. Może uściślę, że chodzi mi tu o serwisy, które za opłatą bądź za darmo udostepniają swoim użytkownikom typy na remis. Czyli najlepiej byłoby, gdyby udostępniały tylko i wyłącznie takie wyniki, ewentualnie dawały użytkownikom możliwość wyboru rodzaju typów.
Jeżeli nie możecie pisać tutaj nazw serwisów ze względu na regulami, proszę o info na priv.
pozdrawiam

magnetic 0

magnetic

Użytkownik
Słuchaj, nie sugeruj się serwisami. Sam oglądaj, analizuj, czytaj, myśl. !
Dziś w totomixie obstawiłem 12 spotkać tenisowych za stawkę 3 zł. Na 12 weszło mi 11. Nie wszedł mi tylko Tomić vs. Simon. Szkoda, żałuje po 563 zł przeszło mi koło nosa, ale jutro też jest dzień. Widzę że analiza i poświęcony czas nie idzie na marne. Myślę że jeszcze trochę i zacznę wygrywać. Bawię się w bukmacherke 1,5 miesiąca. Powodzenia !

W 0

warpiee

Użytkownik
Dzięki, ale ja naprawdę potrzebuje tylko i wyłącznie informacji o tych serwisach. Żadne porady odnośnie tego jak i co obstawiać nie są dla mnie istotne. Oczywiście cieszę się z twojego sukcesu i życzę powodzenia w przyszłości ????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Napisałem do Ciebie iż &quot; stron z typami jest w necie całe mnóstwo - wybieraj więc typy wskazujące remisy&quot; co jednoznacznie oznacza przecież , iż była tam mowa o stronach i serwisach typujących wyniki 1x2
Bowiem nigdy nie spotkałem żadnego serwisu , który zajmowałby się tak wąskim podejściem jak typowanie tylko remisów w piłce.
Zaś tych ogólnych z typami 1x2 jest naprawdę zatrzęsienie...

.

Do góry Bottom