>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na każdą kieszeń

Status
Zamknięty.
elano07 1K

elano07

Użytkownik
Witam wszystkich, mam nadzieje że nie będę już wprowadzał tutaj takich skrajnych emocji jak wcześniej, a moje typy i analizy będą trafne, teraz postaram się poświęcać więcej czasu w napisaniu czegoś tutaj, mam nadzieje że docenicie. Stan początkowy to 200 PLN.
KUPON #1

Ferrer D. -Simon G. 2 3,4 bet365 30=72 PLN⛔ 2-0
Oglądałem kiedyś Francuza i zaimponowała mi jego waleczność, dzisiaj ma bardzo trudne zadanie bo zmierzy się z Hiszpanem Dawidem Ferrerem który w ostatnim czasie dotarł aż do dwóch finałów z cyklu ATP. Wydaje mi się że trochę tego dużo jak na Hiszpana I dzisiaj może przyjść zadyszka. Z tego co się orientuje to mecz w poprzedniej rundzie z Czechem Rosolem został wygrany przez Hiszpana ale jego gra nie była jakaś imponująca. Ferrer w prawdzie wygrał ten turniej w zeszłym roku ale, w trakcie tamtego turnieju było bardzo dużo niespodzianek, i droga Hiszpana do finału była zdecydowanie łatwiejsza. Simon ostatnio troszeczkę pod forma ostatnio, ale coś czuje że dzisiaj mega się zmobilizuje przed własna publicznością i pokaże na co go stać, w tamtym roku potrafił tutaj zajść do półfinału. Reasumując Francuz na pewno łatwo się nie podda dzisiaj, ma za sobą swoja publiczność, i lubi grac na kortach krytych, wydaje mi się że szanse na zwycięstwo w tym meczu obu panów są bardzo wyrównane, a decydującym czynnikiem może być dyspozycja dnia.
STAN KONTA:170 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +5
elano07 1K

elano07

Użytkownik

KUPON #2
Khachanov K. - Fabbiano T. 1 1,83 40=33,2 PLN William Hill 2-1
Khachanov jest to młody utalentowany Rosyjski tenisista, w Petersburgu był w stanie pokonać 2:0 Hanescu, ostatnio w Moskwie potrafił pokonać Tripse i Ramosa, którzy byli wyżej notowani w rankingu. Rosjanin dzisiaj będzie musiał się wykazać poza granicami swojego państwa i coś czuje że ta sztuka mu się uda, ponieważ wyniki ma bardzo obiecujące, kursy spadają wiec też cos o tym świadczy. Jeśli coś miałbym powiedzieć o Włochu to chyba wystarczy zobaczyć jego poczynania z 5 ostatnich turniejów gdzie nie potrafił wygrać nawet seta.

STAN KONTA:130 PLN

elano07 1K

elano07

Użytkownik
KUPON #3 Esbjerg K-Skive K 2 AH+4,5 1,9 40=36 Bet365 35-40 ✅ Jeśli popatrzmy na historie spotkać tych zespołów to oba mecze był bardzo wyrównane, a nawet Skive w tamtym roku potrafiło wygrać. Z tego co udało mi się znalesc, to gospodynie zagrają dzisiaj bez najlepszej piłkarki Estavany Polman, która leczy kontuzje kolana , ponadto gra Rikke Zaccariassen jest wątpliwa, to także jest ważna zawodniczka gospodyń. Patrząc na table i H2H tych zespołów a także uwzględniając dość poważne osłabienia Esbjerg można spróbować coś w stronę gości z Skive.​
STAN KONTA:90 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +10
elano07 1K

elano07

Użytkownik
KUPON #4
Budivelnik-Partizan 1 AH-4 1,9 50=45 bet365 74-69✅
A skusze się na jeszcze jeden typ. Na początku wahałem się czy nie postawic na Zaliris, ale jednak zdecydowałem się na opcje ukraińską, pójdę za głosem ludu. ;)
STAN KONTA:40 PLN

elano07 1K

elano07

Użytkownik

KUPON#5
Los Angeles Clippers-Golden State Warriors 2 AH+6,5 1,9 40=36 bet365 126-115 ⛔
Na nockę, pójdę w stronę gości. ;)
KUPON#6
WS Wanderers -Adelaide 1 AH-1 1,79 50=39,5 Pinnacle 2-1
Przenosimy się do Australii, gdzie zauważyłem ciekawy mecz. Wanderers ma silny zespół, pokazali to pokonując Sydney w tamtym tygodniu 2:0. W tym meczu po kontuzjach do składu gospodarzy wracają dwa ważne ogniwa czyli Perkatis i Barresi. Jeśli chodzi o gości to jest to zespół który powalczy o play-offy ale o mistrzostwo już raczej będzie ciężko, ponadto z przodu zabraknie Djite i Carrusca, a w formacji obronnej Bowles nadal jest kontuzjowany. W tamtym roku gospodarze u siebie rozgromili zespół Adelaide aż 6-1. Wydaje mi się ze w tym roku będzie podobnie, na papierze zespół z Wanderers prezentuje się znacznie lepiej.
STAN KONTA:244,2 PLN

elano07 1K

elano07

Użytkownik

KUPON#7
Norwegia-Chorwacja 2 AH-2,5 2,0 20=20 bet365 26-28 ⛔
W tym meczu dla mnie faworytem są Chorwaci, zespół lepiej poukładany i kadrowo lepszy od Norwegów. Jeśli przyjrzymy się H2H obu zespołów to ostanie mecze pokazują że Chorwaci są lepszym zespołem.Ale dlatego że jest to mecz towarzyski to stawka jest niższa.

KUPON#8

Dania-Francja over 55,5 1,75 30=22,5 bet365 33-29 ✅
Obie świetne drużyny, Duńczycy jest to bardzo silny zespół, ale dzisiaj zagra bez swojego najlepszego bramkarza Landina.Francuzi nadal maja dobry zespół pomimo faktu że ich ostatni występ na MŚ okazał się wielką klapą, tutaj także możemy doszukać się poważnego osłabienia w bramce nie zagra czołowy bramkarz reprezentacji czyli Dinarte. Podsumowując zespoły zagrają bez swoich najlepszych bramkarzy, co na pewno zwiastuje dużo bramek, jest to także mecz towarzyski wiec obie drużyny będą popełniały dużo błędów w celu przećwiczenia kilku elementów gry.

KUPON #9
Federer R. (Sui)-Del Potro J.M. (Arg) 1 1,98 20=19,6 Sportingbet 2-1
Wiele osób dzisiaj wierze w Szwajcara, ja również.
STAN KONTA:174,2 PLN

Otrzymane punkty reputacji: +3
elano07 1K

elano07

Użytkownik

KUPON#10
Cesena -Ternana over 2,5 2,42 30=42,6 Pinnacle 1-1
Wahałem się co do tego meczu, ale jednak postawie to zdarzenie, ponieważ kurs jest bardzo zachęcający.Cesena trzecia w tabeli, w tym sezonie jak na razie straciła 5 goli na własnym boisku. Trener Bicoli ma problemy w obronie nie zagra podstawowy bramkarz Campagnolo i obrońcy Consolini (10 +1) i Volta (10 +1 1g) są kontuzjowani.Nieobecny również będzie pomocnik pierwszego składu Cascione (6 +3 1g), gospodarze jak na razie tylko 3 mecze bez straty gola.Jeśli chodzi o Ternane to jest zespół którego na pewno stać na jakaś bramkę tutaj, w ostatnich meczach wyjazdowych ta sztuka udała się we wszystkich meczach oprócz meczu z Avellino. Goście tez tracą dużo goli jak na razie nie tylko w jednym meczu nie stracili gola. Biorąc pod uwagę te czynniki zdecyduje się na over bramkowy.
STAN KONTA:144,2 PLN

elano07 1K

elano07

Użytkownik

KUPON #11
Dordrecht - Den Bosch 1 1,57 80=45,6 William Hill 5-0
W dziale widziałem, i zdecydowanie popieram,gospodarze na fali wznoszącej, a osłabienia u Den Bosch zdecydowanie zbyt duże żeby myśleć choćby o punkcie.

STAN KONTA:281,9PLN

elano07 1K

elano07

Użytkownik

KUPON#12
Copenhagen K - Sonderjyske K under 47,5 1,85 30=25,5 bwin 27-21 jedna bramka..
Tutaj mamy bardzo ważny mecz dla obu drużyn ponieważ obie drużyny potrzebują punktów jak tlenu. Copenhagen Handball ma obecnie jedną z najsilniejszych defensyw w lidze i zarazem najsłabsza ofensywę. Z tego co udało mi się wyszukać drużyna gości jest najwolniejszą drużyną w całej lidze konstruująca atak na bramkę przeciwnika. Ponadto w składzie z SønderjyskE nadal brakuje ważnych zawodniczek a mianowicie Ganderup i Olphen. KBH zagra także bez kluczowej skrzydłowej czyli Pedersen, która potrafi strzelać dużo bramek. Obie drużyny mają także bardzo niski współczynnik bramkowy co potwierdza słuszność mojego typu że mecz będzie underowy.

KUPON#13
Chorwacja-Dania 1 2,55 30=46,5 Unibet 28-29

W tym meczu idę w stronę Chorwacji, która może nie pokonała jakoś przekonywająco Norwegów(28-26), ale ich gra wyglądała bardzo pewnie i praktycznie kontrolowali cały czas mecz. Duńczycy z Francuzami mieli całkiem dwie różne połowy, w pierwszej Polowie fenomenalnie bronił bramkarz francuski, a w drugiej wielki talent pokazał Mikkel Hansen który poprowadził Danie do zwycięstwa. Dla mnie Chorwacja jest tutaj faworytem a kurs jest naprawdę bardzo kuszący.

KUPON#14
Halep S. (Rou)-Ivanovic A. (Srb) 1 1,49 50=24,5 Pinnacle 2-1

Rumunka dla mnie jest tutaj zdecydowanie faworytem, przez ten turniej jak na razie bez straty seta.
KUPON#15
Värnamo-Orgryte 1 2,1 40=44 Bet365 0-0
Gospodarze muszą wygrać jeśli myślą o uniknięciu degradacji, z tego co wyczytałem to goście grają ostatnio niezłą padake. ;)

KUPON#16
Hyde-Nuneaton 1 3,53 10=25,3 Pinnacle 2-2
Tutaj celuje w przełamanie gospodarzy zespół jak na razie nie wygrał żadnego meczu.
KUPON#17
Pandurii – Vaslui 1 1,95 Willam Hill 1-2 Pandurii jest jednym z najlepszych zespołów grających u siebie, z kolei Vaslui nie radzi sobie na wyjazdach.​

elano07 1K

elano07

Użytkownik

KUPON#18 Erciyesspor - Kasimpasa 2 2,25 50=62,5 William Hill 0-3
Gospodarze w słabej formie, a ponadto w drużynie jest jakiś konflikt, kilku zawodników zostało zawieszonych? Goście zdecydowanie w formie 3 miejsce w tabeli i 3 zwycięstwa z rzędu.
STAN KONTA:238,9PLN

elano07 1K

elano07

Użytkownik

KUPON#19
Anorthosis-Paralimni 1 AH-2 2,02 50=51 Bet365 3-2
W tym meczu upatruje szanse gospodarzy na pokrycie handi. Zespół jest po prostu lepszy, a dzisiaj w składzie gości zabraknie aż 6 podstawowych graczy Kolanis pomocnik ( 3/0), pomocnik Tolimira (2/0) , obrońca Catchana (6/0) , Koumasis (0/0) , pomocnik William ( 7/0) oraz obrońca Cantero (4/0) .Gospodarze zagrają tylko bez Jorge(6/0) obrońca. Z tego co udało mi się wyszukać goście graja przede wszystkim młodzieżą i widmo degradacji jest w ich przypadku prawie pewne. Anorthosis w poprzedniej kolejce uległ APOEL-owi, jeśli dzisiaj gospodarze polgnął albo strąca jakieś punkty to walka o tytuł morze się znacznie oddalić.

KUPON#20
Norwegia-Dania 1 +3,5 1,93 30=27,9 Bet365 32-26
Stawiam na gospodarzy, zespół gra u siebie i naprawdę prezentują się bardzo dobrze. Norwegowie w ostatnim meczu praktycznie nie odstawali byłym mistrzom Świata Francuzom, dzisiaj spodziewam się też wyrównanego meczu.

KUPON#21
Francja -Chorwacja 2 1,9 30=27 Bet365 i over 55,5 2,12 20=22,4 Bet365 29-24
Dla mnie Chorwacja gra bardzo dobrze w tym turnieju, wydaje mi się że tym razem powinni przejąć kontrole w meczu i nie oddadzą tak frajersko zwycięstwa jak z Danią. Pojdę w tym meczu także w over bramkowy, ponieważ bramkarz francuski gra momentami bardzo niepewnie.

KUPON#22 Buhl-Moerser 2 AH+17,5ptk. 1,75 40=30 Bet365 3-2(25-18,20-25,27-25,21-25,15-7)

elano07 1K

elano07

Użytkownik

KUPON#22
Start-Lilleström 1 1,96 60=57,6 Pinnacle 1-0

Gospodarze grają bardzo ważny mecz dzisiaj, muszą zdobyć 3 ptk. żeby do Molde jechać ze spokojna głowa,goście już spokojni nie są zagrożeni spadkiem.Wydaje mi się że będzie tutaj mega motywacja po stronie gospodarzy żeby wygrać ten mecz.​

elano07 1K

elano07

Użytkownik

KUPON#24
River Plate - Estudiantes 2DNB 2,2 20=24 Bet365 1-2
Gospodarze dzisiaj zagrają trochę przetasowanym składem.

KUPON #25
Guadalajara-U.N.A.M. under 1,6 40=24 bet365 1-0
Na nockę proponuj typ z Meksyku.Obie drużyny bardzo mało goli strzelają i bardzo mało goli tracą. Chivas dzisiaj zagra bez De Nigrisa, Sabaha i Marqueza co znacznie osłabi formacje ofensywną zespołu. Jeśli popatrzymy na H2H obu zespołów to over 2,5 był ostatni raz w 2008 roku.Pumas ma najgorszy sezon od lat, zdobyli jak na razie tylko 6 goli w 15 meczach co świadczy o ich słabości.

KUPON#26
Melbourne – Wellington 1 AH-1 1,93 50=46,5 bet365 3-2
A z rana przenosimy się do Australii. Zainteresował mnie mecz pomiędzy Melbourne a Wellington. Melbourne zaczęli trochę słabo sezon ale tak czy siak maja najlepsza drużynę w lidze, dla mnie różnica w jakości obu tych zespołów jest bardzo duża.
STAN KONTA:272,4PLN

elano07 1K

elano07

Użytkownik

KUPON #27 Helmond - Jong Ajax 1 AH-1 2,33 50=66,5 Pinnacle 3-2
Helmond jest dzisiaj faworytem zespół mierzy się z rezerwami Ajaxu które dzisiaj będą osłabione ponieważ zespół Ajaxu gra ważny mecz w środku tygodnia w LM trener pierwszego zespołu nie chce ryzykować i na mecz z Helmond praktycznie nie odesłał żadnego piłkarza z pierwszego składu. Goście dzisiaj zagrają bez najlepszego strzelca, czterech podstawowych obrońców. Forma jaką ostatnio prezentuje Jong Ajax jest także delikatnie mówiąc nie satysfakcjonująca.​

elano07 1K

elano07

Użytkownik

KUPON #28
Bologna-Chievo over 2,5 2,36 30=40,8 Pinnacle 0-0 uuu..
Dla mnie kurs dość wyskoki jak na over w takim meczu, oba zespoły mają bardzo dobrych napastników Théréau , Paloschi lub Pellissier w Chievo a w Bolonii Acquafresca, Cristaldo czy Bianchi.
STAN KONTA:232,4PLN

elano07 1K

elano07

Użytkownik
KUPON #30
Radnik Bijeljina -Siroki Brijeg 1 2,1 30=33 Bet365 0-1
Ekhm, po bardzo owocnej nocy z NHL… przenosimy się dzisiaj do Bośni dokładnie na stadion Radnika Bijeljina. W pierwszym meczu zdecydowanie lepszym zespołem okazali się goście gdzie wygrali z Radnikiem aż 4-1. Idę w tym meczu na przełamanie gospodarzy ponieważ forma jaka na razie tragiczna( 5 porażek z rzędu). Na pewno różnica poziomów zespołu nie jest duża , ponieważ w tabeli zespoły nie dzieli jakaś ogromna różnica punktów, a dzisiaj gospodarze zrobią wszystko aby zniwelować straty. Znalazłem jeszcze kilka ciekawy informacji które zachęciły mnie do zagrania tego typu, ale nie jestem w stanie ich zacytować. ;)

elano07 1K

elano07

Użytkownik

KUPON#32 Beira Mar-Academico Viseu 1 1,7 40=28 William Hill 1-0 Obie drużyny dzisiaj mają arcy ważny mecz w walce o utrzymanie. Goscie dzisiaj zagrają bez dwóch podstawowych obrońców Pereiry (5) i Claudio (8), także goście będą mieli dość duże braki w ofensywie gdzie zabraknie Cafu (2g) i Joao Alves a( 6+3 1g)gospodarze są tylko bez podstawowego gracza ale również zmiennik już zagrał dwa mecze w pierwszej drużynie wiec nie powinien czuć dzisiaj jakieś nadzwyczajnej presji. Wydaje mi się że gospodarze są dzisiaj faworytem tego spotkania.
KUPON #33
Wetzlar-Flensburg-H. 2 AH-2,5 2,2 30=36 Bwin 24-29
Dla mnie lepszym zespołem jest zespół z Flensburga, zdecydowanie są zespołem bardziej stabilniejszym, jeśli popatrzymy na H2H to jest miażdżące dla gospodarzy od 2001 roku nie wygrali z Flensburgiem.​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom