No już myślałem, że przypajacuja i w trzecim secie, gdzie wygrywali 20:17 i nagle zrobiło się 20:22. Na szczęście wygrali i może ogarną się teraz i ten win wyciągną.
cytat z dnia 18 lutego 2020 12:41 przez anosevenMożecie się zalogować na Unibet ? Zniknął mi przycisk do logowania. Sprawdzałem na dwóch przeglądarkach.
Niech mi ktoś powie czy Eczacibaszki mają już pewny awans z pierwszego miejsca? Bo jeśli tak to wydaje mi się dobrym rozwiązaniem zagrać na Budowlane handi setowe +2,5 a nawet za drobne na wygraną.
cytat z dnia 18 lutego 2020 14:57 przez kropson1988Niech mi ktoś powie czy Eczacibaszki mają już pewny awans z pierwszego miejsca? Bo jeśli tak to wydaje mi się dobrym rozwiązaniem zagrać na Budowlane handi setowe +2,5 a nawet za drobne na wygraną.
Cos pieknego ! 2:0 dla Budowlanych i juz jest pieknie , a jesli wygraja to bedzie kosmicznie . Dawno takie kursy mi nie weszly szczegolnie ten 8 , a jak wejdzie win to bedzie moj bukmacherski rekord hehe .
cytat z dnia 18 lutego 2020 16:00 przez kropson1988Cos pieknego ! 2:0 dla Budowlanych i juz jest pieknie , a jesli wygraja to bedzie kosmicznie . Dawno takie kursy mi nie weszly szczegolnie ten 8 , a jak wejdzie win to bedzie moj bukmacherski rekord hehe .