1-4cytat z dnia 5 października 2019 13:44 przez vernoKHL 14:00 Dynamo Moskwa 3 przegrane z rzędu ale oglądałem te ich mecze i byli lepsi a przegrywali brakiem skuteczności lub głupim błędem, niewątpliwie dzisiaj trudny mecz ale ja właśnie tutaj poszukam value, wiadomo mogą przegrać gładko i tyle ale po tych 3 przegranych gdzie tak naprawdę grali dobrze liczę że dziś wszystko z sobą zagra i odpalą konkretnie. Czas na duże kursy
Jekatierinburg - Dyn. Moskwa
Dyn. Moskwa win 60'
@3.80
Jekatierinburg - Dyn. Moskwa
Dyn. Moskwa win 60' + over 5.5
@11.75
GLGL
6-1 było kilka okazji, mieli setke, sam na sam, 5v3 ale cóż to Ryga..cytat z dnia 5 października 2019 15:43 przez verno Czuję dzisiaj niespodziankę więc spróbuję za groszaki czemu nie dodatkowo Ryga 3 mecze z rzędu bez gola i nie wierzę że dzisiaj się to powtórzy a kurs na over 1.5 wygląda ładnie.
KHL 16:00
CSKA Moscow - Dinamo Ryga
over 4.5 w meczu @1.85
Dinamo Ryga over 0.5 @1.65
Dinamo Ryga over 1.5 @3.10
Dinamo Ryga win 60' @17
KHL 16:30
SKA St Petersburg - Tr. Chelyabinsk
Traktor win OT @4.65
Benteke wiedział po co wchodzicytat z dnia 5 października 2019 18:01 przez mlk West Ham - Crystal Palace
over 4.5 ŻK @2.76
Na dzisiejsze londyńskie derby czuję ból w kościach, który sugeruje mi kartki. Sędziuje Oliver, dobry sędzia ale lubi mieć wszystko pod kontrolą. Młoty bez Fabiana w bramce, gra jego zmiennik Jimenez, który nie powąchał wielce murawy. Uważam, że to przełoży się na nerwowość gospodarzy. Obydwie drużyny jak dla mnie będą grały otwarcie i bez kompleksów, będzie sporo kontaktu i tu liczę po prostu na kartki. Także koniec końców gram po prostu na czutkę, pięć kartek to nie jest mało ale to derby, więc czemu nie.
cytat z dnia 5 października 2019 18:01 przez mlk West Ham - Crystal Palace
over 4.5 ŻK @2.76
Na dzisiejsze londyńskie derby czuję ból w kościach, który sugeruje mi kartki. Sędziuje Oliver, dobry sędzia ale lubi mieć wszystko pod kontrolą. Młoty bez Fabiana w bramce, gra jego zmiennik Jimenez, który nie powąchał wielce murawy. Uważam, że to przełoży się na nerwowość gospodarzy. Obydwie drużyny jak dla mnie będą grały otwarcie i bez kompleksów, będzie sporo kontaktu i tu liczę po prostu na kartki. Także koniec końców gram po prostu na czutkę, pięć kartek to nie jest mało ale to derby, więc czemu nie.
Spokojnie wracają do grycytat z dnia 5 października 2019 22:37 przez verno
to żeś trafił czasowo 5v3