H2h dla Ramosa. Po prostu może mu leży ten patafian Casper?....cytat z dnia 2 sierpnia 2019 14:34 przez mrbrightsideNo nie mogę po prostu i nie wierze co robi Ruud. To są jaja znowu. W każdym meczu ludzie teraz grają przeciwko Ramosowi a on gladko po 2:0 wygrywa. Ruud doszedl na 5:2 i stanął w miejscu jak zaczarowany
Ale Ruud wygladal duzo lepiej do 5:2 czyli jakos potrafi z nim grać..albo ma psychike laski z wta albo to jest mega wał bo nikt w tym meczu by nie gral na ramosa wszyscy cos w Ruuda jak juz. A mysle ze przy 5 :2 jak norwego wrocil z deficyu przelamania na początku to poszly miliony na na Ruuda i pewnie duzo hajsu na 2:0. I buki teraz siedzą i liczą gtuby hajscytat z dnia 2 sierpnia 2019 15:14 przez zderzok
H2h dla Ramosa. Po prostu może mu leży ten patafian Casper?....
Piekny waleczekcytat z dnia 2 sierpnia 2019 13:50 przez mrbrightsideCasper van ruud mecz 2.1 bardzo grubo
Ja dla przykładu grałem Ramosa i patrzyłem na ten mecz całkiem inaczej niż Ty.cytat z dnia 2 sierpnia 2019 15:24 przez mrbrightside
Ale Ruud wygladal duzo lepiej do 5:2 czyli jakos potrafi z nim grać..albo ma psychike laski z wta albo to jest mega wał bo nikt w tym meczu by nie gral na ramosa wszyscy cos w Ruuda jak juz. A mysle ze przy 5 :2 jak norwego wrocil z deficyu przelamania na początku to poszly miliony na na Ruuda i pewnie duzo hajsu na 2:0. I buki teraz siedzą i liczą gtuby hajs