>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [88]

Status
Zamknięty.
erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Robin nie irytuj się. Szacunek, że mocno udzielasz się na forum. Może i zdarza się że niektórzy kopiują czyjeś typy ale czasami będąc tylko z doskoku na forum nie da się przeczytać wszystkich wcześniejszych postów. 

Otrzymane punkty reputacji: +34
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
cytat z dnia 25 maja 2019 19:05 przez robin.on.Peru
Sporting Cristal - FBC Melgar, Btts w drugiej polowie, @4.00, 1:1 w przerwie

Dziś: postawione: 36j, wygrane: 50.6j, bilans: + 14.6j (6/5)
2:2 w 85 minucie

Otrzymane punkty reputacji: +12
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
cytat z dnia 25 maja 2019 19:58 przez erni1Robin nie irytuj się. Szacunek, że mocno udzielasz się na forum. Może i zdarza się że niektórzy kopiują czyjeś typy ale czasami będąc tylko z doskoku na forum nie da się przeczytać wszystkich wcześniejszych postów. 
Erni nie wtracaj sie prosze... są jakies granice... mowimy o poscie z tej samej strony (ostatniej strony) w dodatku wstawionym kilkanascie minut wczesniej... nie kilka godzin temu... czy kilka stron temu... jak ktos nie chce to nie widzi - proste jak budowa cepa. Nie pierwszy raz. Nie ma tematu. Mnie byloby wstyd wstawic po kims ten sam typ... no ale...

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
cytat z dnia 25 maja 2019 20:06 przez robin.on.

Erni nie wtracaj sie prosze... są jakies granice... mowimy o poscie z tej samej strony (ostatniej strony) w dodatku wstawionym kilkanascie minut wczesniej... nie kilka godzin temu... czy kilka stron temu... jak ktos nie chce to nie widzi - proste jak budowa cepa. Nie pierwszy raz. Nie ma tematu. Mnie byloby wstyd wstawic po kims ten sam typ... no ale...
Czasami ludzie wchodzą tu wstawić swój typ a nie przeglądać to co ktoś wyżej pisał.

Otrzymane punkty reputacji: +56
U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
A ja zachęcam do powtarzania typów, o ile są ku temu podstawy, bo jeśli 2-3 dobrych typerów poda ten sam typ w krótkim odstępie czasu to może świadczyć tylko o tym, że warto w niego wejść!
Lipsk + BTTS @9
za klepaka

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
cytat z dnia 25 maja 2019 19:44 przez qowalsky6Sporting vs Porto live 1-1, a może remis zostanie? za drobne po @ 2,0 GL
Edit
Jak grają Porto, Benfa, Sporting to często x pomiędzy nimi właśnie pada...
I 1-1 więc mały   , a tobie robin o co chodzi, podałem swój typ, wybacz, że twój był wcześniej, ale był na 1-1, a mój na remis, trochę chyba inaczej? Poza tym nie czytałem go, od lat daję remisy w spotkaniach portugalskich potentatów Porto, Benfa, Sporting więc wiesz... Odezwałem się, bo widzę, że masz do mnie zarzut, że skopiowałem? ....

uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
cytat z dnia 25 maja 2019 20:29 przez egregBrak goli a remis to dwa różne typy...
Kolumb nastepny...
Przy wyniku 1:1 mamy remis (X) - inaczej nie wychodzi.
Typ brak goli w dalszej czesci meczu oznacza...? X... 
Inaczej....
Under 2.5 goli a brak goli to tez dwa rozne typy... ale wychodzi jedno...
Nie ma tematu. 

@qowalsky6 nie no nic juz wszystko jasne wyjasnilem z pozostałymi temat powielania typów. 
Juz jest ok u mnie. Nara

edit
@egreg daj spokoj, ty zbyt duzo nie ogarniasz tutaj - łopatologicznie nie bede ci tlumaczył. ostatnio staralem sie cierpliwie wytlumaczyc jak pytales co oznaczaja w typie meczu pilkarskiego oznaczenia: 1 i 2... nie ma tematu - ciebie najmniej to tyczy. nara

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
cytat z dnia 25 maja 2019 20:34 przez robin.on.

Kolumb nastepny...
Inaczej....
Under 2.5 goli a brak goli to tez dwa rozne typy... ale wychodzi jedno...
Nie ma tematu. 

@qowalsky6 nie no nic juz wszystko jasne wyjasnilem z pozostałymi temat powielania typów. 
Juz jest ok u mnie. Nara
To fajnie, że wszystko gra, bo debili dziś na forum bez liku, dlatego też "stara gwardia" olewa FB, a i ja coraz rzadziej, na bieżąco nie jestem, wszystkiego i wszystkich nie czytam... Pzdr...

egreg 942

egreg

Użytkownik
cytat z dnia 25 maja 2019 20:34 przez robin.on.

Kolumb nastepny...

A co jeśli by było 2:2 ?

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Dla fanów tenisa. Forbet proponuje zakład bez ryzyka na RG. Trzeba zagrać kupon ako na zwycięstwa Hurkacza i Świątek. Nie znam się na tenisie ale w czwartek Forbet proponował zakład bez ryzyka na na zwycięstwo Polski U20 z Kolumbią. Ja nie wierzę bukom ;)

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Od momentu jak Bayern strzelil bramke to Lipsk kompletnie stracil koncepcje gry i jakby ochote tez.podciela im skrzydla strasznie ta bramka lewego 

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom