tyksiol
Użytkownik
A Ty nudne masz życie ze się ciągle do kogoś przypierdalasz ?cytat z dnia 25 maja 2019 19:48 przez robin.on.@qowalsky6 odkrywca roku? 3 posty wyzej...
A Ty nudne masz życie ze się ciągle do kogoś przypierdalasz ?cytat z dnia 25 maja 2019 19:48 przez robin.on.@qowalsky6 odkrywca roku? 3 posty wyzej...
Nie. Aby do tych co powtarzaja typy...cytat z dnia 25 maja 2019 19:51 przez tyksiol
A Ty nudne masz życie ze się ciągle do kogoś przypierdalasz ?
cytat z dnia 25 maja 2019 19:05 przez robin.on.Peru
Sporting Cristal - FBC Melgar, Btts w drugiej polowie, @4.00, 1:1 w przerwie
Erni nie wtracaj sie prosze... są jakies granice... mowimy o poscie z tej samej strony (ostatniej strony) w dodatku wstawionym kilkanascie minut wczesniej... nie kilka godzin temu... czy kilka stron temu... jak ktos nie chce to nie widzi - proste jak budowa cepa. Nie pierwszy raz. Nie ma tematu. Mnie byloby wstyd wstawic po kims ten sam typ... no ale...cytat z dnia 25 maja 2019 19:58 przez erni1Robin nie irytuj się. Szacunek, że mocno udzielasz się na forum. Może i zdarza się że niektórzy kopiują czyjeś typy ale czasami będąc tylko z doskoku na forum nie da się przeczytać wszystkich wcześniejszych postów.
cytat z dnia 25 maja 2019 19:13 przez robin.on.Portugalia
Sporting - Porto, brak goli w drugiej polowie, @3.50, 1:1 w przerwie
Czasami ludzie wchodzą tu wstawić swój typ a nie przeglądać to co ktoś wyżej pisał.cytat z dnia 25 maja 2019 20:06 przez robin.on.
Erni nie wtracaj sie prosze... są jakies granice... mowimy o poscie z tej samej strony (ostatniej strony) w dodatku wstawionym kilkanascie minut wczesniej... nie kilka godzin temu... czy kilka stron temu... jak ktos nie chce to nie widzi - proste jak budowa cepa. Nie pierwszy raz. Nie ma tematu. Mnie byloby wstyd wstawic po kims ten sam typ... no ale...
I 1-1 więc mały , a tobie robin o co chodzi, podałem swój typ, wybacz, że twój był wcześniej, ale był na 1-1, a mój na remis, trochę chyba inaczej? Poza tym nie czytałem go, od lat daję remisy w spotkaniach portugalskich potentatów Porto, Benfa, Sporting więc wiesz... Odezwałem się, bo widzę, że masz do mnie zarzut, że skopiowałem? ....cytat z dnia 25 maja 2019 19:44 przez qowalsky6Sporting vs Porto live 1-1, a może remis zostanie? za drobne po @ 2,0 GL
Edit
Jak grają Porto, Benfa, Sporting to często x pomiędzy nimi właśnie pada...
Kolumb nastepny...cytat z dnia 25 maja 2019 20:29 przez egregBrak goli a remis to dwa różne typy...
To fajnie, że wszystko gra, bo debili dziś na forum bez liku, dlatego też "stara gwardia" olewa FB, a i ja coraz rzadziej, na bieżąco nie jestem, wszystkiego i wszystkich nie czytam... Pzdr...cytat z dnia 25 maja 2019 20:34 przez robin.on.
Kolumb nastepny...
Przy wyniku 1:1 mamy remis (X) - inaczej nie wychodzi.
Typ brak goli w dalszej czesci meczu oznacza...? X...
Inaczej....
Under 2.5 goli a brak goli to tez dwa rozne typy... ale wychodzi jedno...
Nie ma tematu.
@qowalsky6 nie no nic juz wszystko jasne wyjasnilem z pozostałymi temat powielania typów.
Juz jest ok u mnie. Nara
cytat z dnia 25 maja 2019 20:34 przez robin.on.
Kolumb nastepny...
Przy wyniku 1:1 mamy remis (X) - inaczej nie wychodzi.
Typ brak goli w dalszej czesci meczu oznacza...? X...