>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [87]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
cytat z dnia 9 maja 2019 13:07 przez quick.
cytat z dnia 9 maja 2019 13:02 przez tyksiol
cytat z dnia 9 maja 2019 12:49 przez tomcioomen666

Godzina 13:00

Soccer. Women. Friendly Internationals U19.

LATVIA W U19 - FAROE ISLANDS W U19 2 2.40

LATVIA W U19 - FAROE ISLANDS W U19 over 1,5 1.30

LATVIA W U19 - FAROE ISLANDS W U19 over 2,5 1.80

Takie coś mnie skusilo

Fardasco dał ładnie zarobić wczoraj na singlu ciekawe ile po 1 secie na live było na niego ,nie śledzilem tego meczu tylko wynik w telefonie widziałem ,bo musiałem bardzo rano wstać wcześnie przed 5 ,Nawet ajaxu nie oglądałem 

Miłego dnia życzę i wysokich wygranych 

Powodzenia dla Wszystkich na Forum!!!!

gdzie ten screen grubasa na Hurkacza ? :&gt; czemu udajesz ze nie widzisz postow

Naprawdę? Raz, że to nie ma.sensu, dwa, że to troll raczej, trzy mało ważne czy zagrał czy nie zagrał.

A skad wiesz że wszyscy co podają to grają ,niemasz pewności więc nie oczerniaj innych ,jak nieznasz nikogo a co do postów to nie bede tu śmiecił na pv pisałem ,bo tu nie ma sensu pisać ,a co wszyscy tacy ciekawi co kto gra ,jego sprawa i za ile ,czy ja się pytam czy ktoś gra i za ile co napisze ,jak by patrzyć co kto pisze co podaje to wszystko wtopa jest i co nikt nie ma pretensi ,tylko jak ktoś napisze że gra to się czepiają tylko ,moja sprawa co gram czy ja coś pisze kto gra i za ile ,mnie to nie obchodzi i nie czepiam sie innych jak to inni robią ,Wczoraj Vardasco miał przegrać ,sporo osób mi to mowiło i co przegrał ,ja nic nie mówię tylko pisze jak jest że każdy z każdym ,moż ewygrać we wszystkim ,i niema nic pewnego ,już się przekonałem ostatnio na Niemiaszku u siebie miał wygrać i wtopił z dużo gorszym od niego zawodnikiem ,więc regóły nie ma kto z kim gra ,nie ma pewniaków ,jakby było to każdy by wygrywał i tak nikt się nie przyznaje ż ejest na minusie ,Raz wejdzie ,wiecej razy nie i niema takiego co by wygrywał cały czas 

Pytałem się o podpowiedż to wszyscy cicho siedzieli ,nikt nie podpowiedział ,a tylko widze pretensje innych co kto gra ,a żeby ktoś coś odpowiedział to nikt chętny 

Tacy są znawce na forum ,tylko oczerniaja innych i mają pretensje i tylko obgadują kogoś ,jak nie mają pojęcia kto co gra 

pewnie większosc niegra nic z tąd co każdy podaje tylko swoje mecze ,nie będe wnikał nie interesuje mnie to ,tylko ż ektoś sie coś pyta ciężko odpowiedzieć i podpowiedzieć a nie tylko pisać na kogoś kto co zagrał i za ile ,czy to ważne ,co kto gra ,jak pisze to chyba gra ,Najlepiej grac na Nadala po nie całe 1.10 to napewno wygra jak taki mały kurs 

Nie ma sensu pisać bo i tak nikt nie odpisze co się pytam ,tacy znawce są sami mistzrowie a jak coś to nikt nie odpisuje ,to widać jak sie inni znają ,grają moz esie uda na live ,albo nie 

Dziękuję nie wiedziałem ,że są tacy Ludzie tutaj bez żadnej pomocy jak ktoś się pyta ,to cicho siedzą ,kazdy zajety liczeniem kasy ile wygrał czy mu starczy ,czy jeszcze wygrać więcej ,a moż esię uda trafić coś fajnego na live z dużym kursem

Powodzenia i już nic sie nie pytam nikogo bo i tak bedzie zero odpowiedzi 

to poco wogóle jest forum żeby sobie pomagać a nie oczerniać innych a skad mam mieć pewność co każdy podaje to gra wiec poco takie pytanie jak ktoś piszee to gra ,raz wejdzie raz nie ,niema doskonałych Ludzi ,tylko zaistni widze ,Oczerniać innych brak pomocy ,to widać jacy są ludzie i tak jest na prawde nie tylko na w internecie  a i na całym świecie są tacy co by wszystkich zabili a pomóc to poco nie ma sensu ,od czasu ktoś odpisze ale to rzadkość ,wiecej jest takich co sie śmieje i oczernia innych 

lepsi użytkownicy co kiedyś byli znikneli dlaczego ,bo nikt nie pomaga tylko każdy zajęty sobą 

Powodzenia i miłego Popoludnia 

Odpisuje na pv a nie tu zeby nie śmiecić ,bo tu tylko same mecze sie podaje bez zadnego zapytania

Sorka 

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis

Uwielbiam jak jedna piłka w tenisie decyduje o losie seta. Bencić 3:4 i 30;15. Prosty błąd po.dobrej akcji, df i brejk. Osaka 7-1 ostatnie piłki i 6:3 B)

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 9 maja 2019 15:12 przez qowalsky6

Narkotyki i forum, to raczej niezbyt dobra konfiguracja :)

@tomcioomen666 

dobry chlopak jest, nie ma złych intencji a to wazne.

3m się Tomcio, ja nie odpowiadam jak nie wiem, na tenisie to ja się ch...znam, taki ze mnie znaffca jak z koziej dupy trombka :D

Otrzymane punkty reputacji: +32
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
cytat z dnia 9 maja 2019 12:23 przez tyksiol
cytat z dnia 9 maja 2019 12:16 przez tomcioomen666

Psychol pograj sobie debelki i większe kursy z teniska ,Osake po 1.90 mam i debli też mam sporo 

i Może na ryyzko Polaka Zagrać jak bonus to ok 

Ja POLAKA dam za jakas fajną kwotke kurs fajny

Pozdrawiam

pokaz screena na kupon Polaka

hej, po co Ci to ?

Ciebie nikt nie pyta o kupony :)

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik

Stephens @1.84 

Spoko kurs i powinna sobie poradzić, Martić psim swędem w tym ćwierćfinale. 

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik

Słabo wczoraj już wyglądała z Vekić jakby nie te problemy z biodrem to by moogła poleciec, nie będzie miała w nieskonczonosć takiego god runu. Stephens ma pare i powinna to ogarnać nawet nad 2:0 się zastanawiałem.

grabi83 283

grabi83

Użytkownik

Ja tez mysle, ze Stephens..Martic lubie, ale wczoraj nie zachwycila, a czarnulka ma pare w lapie i moze ja pogonic

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis

A tak w ogóle oglądaliście Stephens w tym roku na clayu? Czym Was przekonała?

Swoją drogą piszecie o tym meczu w taki sposób, jakby kursy były 2,50 - 1,50 Sloane - Petra. To powinno Wam dać do myślenia, że value nie ma żadnego.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom