>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [86]

Status
Zamknięty.
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
W jednym i w drugim meczu goście wygrali 3-2. Nie liczy się małych punktów, więc grali złoty set. Taka jakby dogrywka z piłki nożnej.
dzięki
ale uważacie, że Zenit specjalnie to ustawił pod przegrana 3-2 ? bo i tak wiedział, ze ich pyknie w &quot;dogrywce&quot;? ja tylko chwile ogladałem

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
dzięki
ale uważacie, że Zenit specjalnie to ustawił pod przegrana 3-2 ? bo i tak wiedział, ze ich pyknie w &quot;dogrywce&quot;? ja tylko chwile ogladałem
Nie bardzo, nasi mieli w górze piłkę meczową na 3-1, ale zmarnowali. Gdyby wygrali, to Zenit by odpadł. Ogólnie Trefl zagrał bardzo fajny mecz, ale czegoś zabrakło w tych kluczowych momentach.

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
AD Berazategui – Rezerwy -7.5 @1.85⛔
lekko, goście w 10ciu
St Polten II remis @1.75 ✅
80 minuta, jest remis 3-3
lekko

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
Jeeest mrbrightside is come back. Czekałem. Szukamy wałów i handlu w biały dzień. Wyroków kilka dziennie murowanych ;)

kriksus 6,2K

kriksus

Użytkownik
qikert 6, fitch 5 fragów w 23 rundy, ładnie się bawią chłopaki, ciekawe co na duscie będzie ????
Ja zagrałem na Avangar, ale tak bardziej na wiarę :p Staty na duscie przemawiają za nimi, Mirage staty mają obie drużyny dobre 50/50.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
o 23:10 mecz piłki nożnej
UNION ESPANOLA - MUSHUC RUNA jak myślicie over będzie bo kurs 2.20 mnie kusi 1,5 1.40 powinni dać radę i wygrać union ,ale te pucharki to różnie z nimi bywa co byście polecieli 1 czy 1,5 a może 2,5

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Barcelona -9.5 @1.95
Biedna ta druga kwarta i dlatego wynik na styku, za dużo strat Heurtel piłki gubił, Tomic z pod kosza nie mógł nic oddać tylko same straty jak chciał podawać. Myślę, że po przerwie już takiej lipy nie odstawią i nie będą co chwile gubić piłki to odskoczą.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Anglet — Strasbourg 3 tercja 1,5 1.50
Grubasa wale co ma być to będzie

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
o 23:10 mecz piłki nożnej
UNION ESPANOLA - MUSHUC RUNA jak myślicie over będzie bo kurs 2.20 mnie kusi 1,5 1.40 powinni dać radę i wygrać union ,ale te pucharki to różnie z nimi bywa co byście polecieli 1 czy 1,5 a może 2,5
robin.on. może on bo on s8edzi w tych ligach

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom