>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [85]

Status
Zamknięty.
pasek 9,9K

pasek

Użytkownik
FaZe po dwóch wygranych pistolach i dwóch force&#39;ach RNG zamiast 6:0 robi 2:6 i mamy 10:11 zamiast 14:5 ???? jakieś 14-16 się szykuje ????

RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
jedyny sędzia w la liga mający średnią poniżej 5 kartek na mecz, jesli nie weźmiemy pod uwagę innych 8 sędziów z średnią poniżej 5 kartek na mecz
Sluchaj napinaczu pijesz ciagle do tego co bylo pisane w dziale LM. Napisalem tam, ze ten gosc to underowiec. Gosc odpisal jak to mozliwe, ze to underowiec skoro ma srednia prawie 5. Po statach wlasnie dokladnie widac, ze gosc ma praktycznie najmniej kartek w calej lidze wiec jest underowcem i to ja mam racje. Skoncz pisac glupoty i czepiac sie o srednia ktora sobie zlotym kalkulatorem wyliczyles.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Sluchaj napinaczu pijesz ciagle do tego co bylo pisane w dziale LM. Napisalem tam, ze ten gosc to underowiec. Gosc odpisal jak to mozliwe, ze to underowiec skoro ma srednia prawie 5. Po statach wlasnie dokladnie widac, ze gosc ma praktycznie najmniej kartek w calej lidze wiec jest underowcem i to ja mam racje. Skoncz pisac glupoty i czepiac sie o srednia ktora sobie zlotym kalkulatorem wyliczyles.
A jakby wszyscy sędziowie mieli średnią 11, a on 10, to dalej byłby underowcem, bo ma najniższą w lidze?

taidio 882

taidio

Użytkownik
napinaczem jesteś ty, bo koleś rozmawiał kulturalnie, a ty wyskoczyłeś z dymami żeby się nie kompromitował bo ja jestem panem la liga i się nie odzywajcie, potem podałeś błędne statystyki, zostałeś wyjaśniony jak dziecko i zamiast przeprosić i się przyznać do błędu i kompromitacji to się burzysz bo jesteś wielkim moderatorem z ego jak słońce

RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
napinaczem jesteś ty, bo koleś rozmawiał kulturalnie, a ty wyskoczyłeś z dymami żeby się nie kompromitował bo ja jestem panem la liga i się nie odzywajcie, potem podałeś błędne statystyki, zostałeś wyjaśniony jak dziecko i zamiast przeprosić i się przyznać do błędu i kompromitacji to się burzysz bo jesteś wielkim moderatorem z ego jak słońce
15 ostrzezen na Twoim koncie i 2 bany mowia mi zupelnie co innego o Twojej osobie ???? Co do statystyk to blizej sedziemu do underowca niz do overowca i na tym koncze dyskusje. Do tego wiekszosc meczy La Liga ogladam wiec to ja mam odpowiednia wiedze niz Ty kolego komentujacy glownie na zywo bez wiekszego ladu i skladu :]

taidio 882

taidio

Użytkownik
15 ostrzezen na Twoim koncie i 2 bany mowia mi zupelnie co innego o Twojej osobie ???? Co do statystyk to blizej sedziemu do underowca niz do overowca i na tym koncze dyskusje. Do tego wiekszosc meczy La Liga ogladam wiec to ja mam odpowiednia wiedze niz Ty kolego komentujacy glownie na zywo bez wiekszego ladu i skladu :]
czyli rozumiem że skoro czwarty raz nie odwołujesz się do swoich błędnych statystyk przyznajesz się że się zbłaźniłeś swoim zachowaniem oraz arogancją wobec użytkownika który po prostu podał swój typ, mi to wystarcza, dziękuje za dyskusje
a wiedza której nie potrafi się poprzeć argumentami, prawdziwymi, a nie zmyślonymi to żadna wiedza

RBR1one 558,8K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Oho czerwo dla City taidio jak skomentujesz te sytuacje? Chyba jest to kolejny argument na Twoja korzysc ????

kokon303 139

kokon303

Użytkownik
Proszę o ostrzeżenie dla ranczo0123 i Taidio za spam, jak macie coś do wyjaśnienia to wyjaśnijcie na PW tą głupią kłótnie, w ogóle to całe obstawianie tych kartek jest dla mnie bez sensu, to jest jeszcze bardziej losowe niż stawianie na bramki :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom