Sluchaj napinaczu pijesz ciagle do tego co bylo pisane w dziale LM. Napisalem tam, ze ten gosc to underowiec. Gosc odpisal jak to mozliwe, ze to underowiec skoro ma srednia prawie 5. Po statach wlasnie dokladnie widac, ze gosc ma praktycznie najmniej kartek w calej lidze wiec jest underowcem i to ja mam racje. Skoncz pisac glupoty i czepiac sie o srednia ktora sobie zlotym kalkulatorem wyliczyles.jedyny sędzia w la liga mający średnią poniżej 5 kartek na mecz, jesli nie weźmiemy pod uwagę innych 8 sędziów z średnią poniżej 5 kartek na mecz
nie trejn ale inferno, ale to jeszcze lepiejna FaZe - Renegades over 26,5 @ 2
pewnie będzie trejn
A jakby wszyscy sędziowie mieli średnią 11, a on 10, to dalej byłby underowcem, bo ma najniższą w lidze?Sluchaj napinaczu pijesz ciagle do tego co bylo pisane w dziale LM. Napisalem tam, ze ten gosc to underowiec. Gosc odpisal jak to mozliwe, ze to underowiec skoro ma srednia prawie 5. Po statach wlasnie dokladnie widac, ze gosc ma praktycznie najmniej kartek w calej lidze wiec jest underowcem i to ja mam racje. Skoncz pisac glupoty i czepiac sie o srednia ktora sobie zlotym kalkulatorem wyliczyles.
Masz ocen sam czy jest overowcem czy underowcem i nie powielaj glupot po koledze.A jakby wszyscy sędziowie mieli średnią 11, a on 10, to dalej byłby underowcem, bo ma najniższą w lidze?
napinaczem jesteś ty, bo koleś rozmawiał kulturalnie, a ty wyskoczyłeś z dymami żeby się nie kompromitował bo ja jestem panem la liga i się nie odzywajcie, potem podałeś błędne statystyki, zostałeś wyjaśniony jak dziecko i zamiast przeprosić i się przyznać do błędu i kompromitacji to się burzysz bo jesteś wielkim moderatorem z ego jak słońceSluchaj napinaczu pijesz ciagle do tego co bylo pisane w dziale LM. Napisalem tam, ze ten gosc to underowiec. Gosc odpisal jak to mozliwe, ze to underowiec skoro ma srednia prawie 5. Po statach wlasnie dokladnie widac, ze gosc ma praktycznie najmniej kartek w calej lidze wiec jest underowcem i to ja mam racje. Skoncz pisac glupoty i czepiac sie o srednia ktora sobie zlotym kalkulatorem wyliczyles.
:champagne::cash: 25:20 CongelianoCongeliano 4 set @1,82 przy 0:1
15 ostrzezen na Twoim koncie i 2 bany mowia mi zupelnie co innego o Twojej osobie ???? Co do statystyk to blizej sedziemu do underowca niz do overowca i na tym koncze dyskusje. Do tego wiekszosc meczy La Liga ogladam wiec to ja mam odpowiednia wiedze niz Ty kolego komentujacy glownie na zywo bez wiekszego ladu i skladu :]napinaczem jesteś ty, bo koleś rozmawiał kulturalnie, a ty wyskoczyłeś z dymami żeby się nie kompromitował bo ja jestem panem la liga i się nie odzywajcie, potem podałeś błędne statystyki, zostałeś wyjaśniony jak dziecko i zamiast przeprosić i się przyznać do błędu i kompromitacji to się burzysz bo jesteś wielkim moderatorem z ego jak słońce
czyli rozumiem że skoro czwarty raz nie odwołujesz się do swoich błędnych statystyk przyznajesz się że się zbłaźniłeś swoim zachowaniem oraz arogancją wobec użytkownika który po prostu podał swój typ, mi to wystarcza, dziękuje za dyskusje15 ostrzezen na Twoim koncie i 2 bany mowia mi zupelnie co innego o Twojej osobie ???? Co do statystyk to blizej sedziemu do underowca niz do overowca i na tym koncze dyskusje. Do tego wiekszosc meczy La Liga ogladam wiec to ja mam odpowiednia wiedze niz Ty kolego komentujacy glownie na zywo bez wiekszego ladu i skladu :]
przeciez oni totalne gowno grajaSchalke - M.C 2 over 1,5 @ 2.30
gó*now końcu coś.