898,3K verno Znawca - Hokej Styczeń 17, 2019 #1781 a temu pajacowi co było bo cały czas grał wracam patrzę a tu krecz wtf? czy dupka bolała że przegrywa i odpuścił jak modelek?
a temu pajacowi co było bo cały czas grał wracam patrzę a tu krecz wtf? czy dupka bolała że przegrywa i odpuścił jak modelek?
1,8K cosmograf Użytkownik Styczeń 17, 2019 #1782 Jeeeeest, dzięki Thiem, bo miałem Cię na AKO :sun::sun::sun:
6,1K nole Forum VIP Styczeń 17, 2019 #1784 a temu pajacowi co było bo cały czas grał wracam patrzę a tu krecz wtf? czy dupka bolała że przegrywa i odpuścił jak modelek? Kliknij aby rozwinąć... Ja tam nie wierze w zadna kontuzje...gral jak czajnik caly mecz i podziekowal zeby wstydu nie bylo.
a temu pajacowi co było bo cały czas grał wracam patrzę a tu krecz wtf? czy dupka bolała że przegrywa i odpuścił jak modelek? Kliknij aby rozwinąć... Ja tam nie wierze w zadna kontuzje...gral jak czajnik caly mecz i podziekowal zeby wstydu nie bylo.
765 gmark Użytkownik Styczeń 17, 2019 #1785 Ja wiem ze Carla Suarez Navarro bez formy, ale kurs 3.00 z nastolatka to troche duzo, zreszta Carla broni punktow za 4 runde
Ja wiem ze Carla Suarez Navarro bez formy, ale kurs 3.00 z nastolatka to troche duzo, zreszta Carla broni punktow za 4 runde
898,3K verno Znawca - Hokej Styczeń 17, 2019 #1786 Ja tam nie wierze w zadna kontuzje...gral jak czajnik caly mecz i podziekowal zeby wstydu nie bylo. Kliknij aby rozwinąć... dla mnie większym wstydem jest się poddać niż walczyć do końca ale to już kwestia osobista.
Ja tam nie wierze w zadna kontuzje...gral jak czajnik caly mecz i podziekowal zeby wstydu nie bylo. Kliknij aby rozwinąć... dla mnie większym wstydem jest się poddać niż walczyć do końca ale to już kwestia osobista.
1,8K cosmograf Użytkownik Styczeń 17, 2019 #1787 dla mnie większym wstydem jest się poddać niż walczyć do końca ale to już kwestia osobista. Kliknij aby rozwinąć... Też tak uważam, ale dziś akurat mi jest na plus, bo nie zepsuł mi kuponu ????
dla mnie większym wstydem jest się poddać niż walczyć do końca ale to już kwestia osobista. Kliknij aby rozwinąć... Też tak uważam, ale dziś akurat mi jest na plus, bo nie zepsuł mi kuponu ????
765 gmark Użytkownik Styczeń 17, 2019 #1789 Yastremska 87% trafila pierwszym serwisem.... Jak na kobiete, imponujace.
R 1,6K ranver Użytkownik Styczeń 17, 2019 #1794 Konta czy Muguruza? Widzę obie kreczowały przed Australian Open , ogolnie to chyba jakis rekord jezeli chodzi o kontuzje w wielkim szlemie, bo co mecz ogladam to prawie kazdy ma jakies wieksze lub mniejsze problemy zdrowotne.
Konta czy Muguruza? Widzę obie kreczowały przed Australian Open , ogolnie to chyba jakis rekord jezeli chodzi o kontuzje w wielkim szlemie, bo co mecz ogladam to prawie kazdy ma jakies wieksze lub mniejsze problemy zdrowotne.
765 gmark Użytkownik Styczeń 17, 2019 #1795 Suarez Navarro można zaryzykować Kliknij aby rozwinąć... Chwilowo Ukrainka sie wystrzelala, wszystko leci w aut - ale pewnie zacznie znowu trafiac.
Suarez Navarro można zaryzykować Kliknij aby rozwinąć... Chwilowo Ukrainka sie wystrzelala, wszystko leci w aut - ale pewnie zacznie znowu trafiac.
D 86 dzordan89 Użytkownik Styczeń 17, 2019 #1796 Chyba nie zacznie już trafiać. Carlo tylko przebija i dostaje punkty. Bouchard chyba na rowerze odjedzie dziś z AO. Edit Ukrainka znów trafia a Serena proste błędy i nie będzie 6:0
Chyba nie zacznie już trafiać. Carlo tylko przebija i dostaje punkty. Bouchard chyba na rowerze odjedzie dziś z AO. Edit Ukrainka znów trafia a Serena proste błędy i nie będzie 6:0
898,3K verno Znawca - Hokej Styczeń 17, 2019 #1798 Omskie Jastreby - Irbis Kazań over 1.5 1 tercja @2
169,5K wsc Użytkownik Styczeń 17, 2019 #1800 NBA Boston + over pkt Hardena + Roanic ako @4 Kliknij aby rozwinąć...  Brodacz kolejne 60pkt :wasntme: Roanic @1.97???? Kliknij aby rozwinąć...
NBA Boston + over pkt Hardena + Roanic ako @4 Kliknij aby rozwinąć...  Brodacz kolejne 60pkt :wasntme: Roanic @1.97???? Kliknij aby rozwinąć...