>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
T 41

thomaszc

Użytkownik
Mam pytanie, jakie macie odczucia co do STSa, czy coś mogę ugrać?
Zakład live, kurs 5,50
&#39;postawiłem&#39; zakład w trakcie weryfikacji(jeszcze nie został zaakceptowany) i kurs zmienił się na 8,00(po chwili zweryfikowało mój kupon i zaakceptowało). Wchodzę w swoje kupony na żywo, a tam widnieje kurs 5,50...

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Ale Modena gra dziś dramat. 3 set cały 2 pkt prowadzenia i oczywiscie od 20 pkt wszystko oddali i teraz Milan ma już 3:0 ten mecz.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Mam pytanie, jakie macie odczucia co do STSa, czy coś mogę ugrać?
Zakład live, kurs 5,50
&#39;postawiłem&#39; zakład w trakcie weryfikacji(jeszcze nie został zaakceptowany) i kurs zmienił się na 8,00(po chwili zweryfikowało mój kupon i zaakceptowało). Wchodzę w swoje kupony na żywo, a tam widnieje kurs 5,50...
Nic nie ugrasz. Ciesz się że po 5.50 po gdyby było w drugą stronę np na 3.50 to by ci zaktualizowało.
Georgetown Hoyas 11.50 kosz kobiet
Delikatnie bo to babki i do tego wncaa. Mało kiedy dogi wygrywają ale tu swój parkiet ma duże znaczenie .

K 48,2K

krzy18s

Użytkownik
Panowie tak przeglądam sobie oferte na mecz Marsylia Monaco, i myśle od początku żeby tu kartki atakować, no i myśle że kursy przeszacowane na forbet a na uni jeszcze wyższe. Pan sędzia nie ma rozmachu z kartkami żeby dawać po 7 do 9 tydzień w tydzień no ale typ w stylu over 3.5 żółtka do gry kursy miedzy 1.65 do 1.76..słucham jakis opini twórczych w temacie..

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Mysle, ze idealny typ w tym sezonie to granie w meczach Barcelony under 3,5 czy nawet 4,5 gola.
Oni to juz inna druzyna. Jak prowadza 3:0 to im się nie chce juz biegac, Eibar od 70 min to nie schodził z ich połowy.
Elche - Tarragona @ under 1,5 gola @ 1,90

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom