Może byś zaczął podawać typy jeśli tak ładnie wchodzą zamiast pisać te pierdoły?Po raz kolejny przegrała ważny mecz prowadząc wysoko, nie wytrzymuje presji.Grałem pre Yastrembską tak bez przekonania tylko dlatego,że cały tydzień na nią stawiałem ale dziś gdyby nie głowa jej rywalki to by przegrała.Aż mi szkoda tej dziewczyny bo znów jej tytuł przeszedł koło nosa.
Hiszpan przegrał ten mecz z Japonczykiem. Kitajec skreczowal z Djoko potem. Co do Chorwatko-Australijki to mając 5/2 schodzi do ławki i dyskutuje z sędzina? Młoda też cwana zobaczyła to i medyczną poprosila. To prawda Alja przegrała sama ze sobą. Dwa deble przy 5/4. Grałem Ukrainkę pre i już myslalem, że po kuponach ????Po raz kolejny przegrała ważny mecz prowadząc wysoko, nie wytrzymuje presji.Grałem pre Yastrembską tak bez przekonania tylko dlatego,że cały tydzień na nią stawiałem ale dziś gdyby nie głowa jej rywalki to by przegrała.Aż mi szkoda tej dziewczyny bo znów jej tytuł przeszedł koło nosa.
To czekam teraz na Vanniego.Mój bet dnia.Jak zagra na poważnie to powinno być izi. Lubi i potrafi grac na hali w przeciwieństwie do rywala. A forma też powinna być, prowadził w AO 2-0 w setach z Carreno -Bustą, który potem wyeliminował tez w 5 setach Nishikoriego.
Hmmm, bardziej paraliż rywalki, strach przed wygraną, podwójne błędy itd Ukrainka dużo robić nie musiała ale ważne,że wierzyła w wygraną do końca.Zgdonie z planem, niesamowita wola walki u młodej ukrainki
Wiem, poprawiłem już przed Twoim wpisem. Tak ten medical time to była zagrywka taktyczna, która okazała się skuteczna.Hiszpan przegrał ten mecz z Japonczykiem. Kitajec skreczowal z Djoko potem. Co do Corwatki- Australijki to mając 5/2 schodzi do ławki i dyskutuje z sędzina? Młoda też cwana zobaczyła to i medyczną poprosila. To prawda Alja przegrała sama ze sobą. Dwa deble przy 5/4. Grałem Ukrainkę pre i już myslalem, że po kuponach ????
Majorka - Alcorcon powyżej 2.5 gola @1.89
uni
TNT Katropa - Magnolia Hotshots
30:32 do przerwy
Linia 177,5 przed meczem po 1.70
Skuteczność na obecną chwilę żenada.
2 pkt - 7/21 do 12/30, 3 pkt - 3/16 do 2/11.
Powyżej 147,5 po 1.72 pobieram z miłą chęcią, muszą się poprawić, przecież to Filipiny ???? .
Excelsior - Feyenoord over 2,5 kurs 1.55 25 minuta
pokonaj Ajax 6:2 a następnie przegraj z 16. drużynąDokładam Feyenoord @1.75
uni
Kto by powiedział że 2:1 się skończy ????
:bike::cash::cash:Spal - Torino powyżej 16.5 rr @1.73
uni