>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [84]

Status
Zamknięty.
abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
AGO @ 2.15
mecz o 13, kurs tak wysoki bo grają z trenerem zamiast furlana, ale co jak co minir0x coś tam potrafi strzelać, lv 10 faceit

G 179

gajek

Użytkownik
Bahrain - Tajlandia over 1.5
Cornella - Pobrense @ over 2.5
/4.06
Puchar Azji - nieporozumienie.. ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +3
uzytkownik-162435 18,5K

uzytkownik-162435

Użytkownik
Churchill Brothers - Gokulam FC, Both team to score, @1.70 (12:30 start)
Do ako może komuś się przyda, powinni ogarnąć na luzie, aczkolwiek wczoraj kilka schematów poszło się walić u mnie więc na pewno żadne all inn jeśli chodzi o stawkę.
GL.
✅
W pierwszej ogarnęli ;)

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Witam wiecie moze jak to jest ze skrillem. Wygralem w pewnym konkursie 30zł i nie posiadam skrilla ale organizatorom powiedziałem żeby wysłali kwote koledze a on przesle mi potem na konto bankowe. Czy jest z tego powodu jakiś koszt? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Endżi Kerber mecz pod kontrolą. Simon jak się rozegrał myslalem że w tym sezonie nic już nie pogra a wygląda nadzwyczaj dobrze jak stary dobry&quot;przebijaka&#39; Simon

theboss 199

theboss

Użytkownik
Witam wiecie moze jak to jest ze skrillem. Wygralem w pewnym konkursie 30zł i nie posiadam skrilla ale organizatorom powiedziałem żeby wysłali kwote koledze a on przesle mi potem na konto bankowe. Czy jest z tego powodu jakiś koszt? Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz.
Prowizja za wypłatę na konto ale nie wiem ile teraz wynosi

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Napisał -&gt; TheBoss
Prowizja za wypłatę na konto ale nie wiem ile teraz wynosi
Jak juz pieniadze beda na skrill to jak to mozna inaczej zrobic czy tylko wplata do banku wchodzi w gre? Moze od razu do buka no nie wiem moze macie jakiś pomysł czy nie bardzo?

mg_08 3,4K

mg_08

Znawca - Tenis
UMMC Ekateringburg -47.5 @3,20 Unibet
Fortuna ma -42.5 @2,54 (Też dobrze tylko tutaj jeszcze podatek)
Wg. mnie spokojnie koło 50 punktów różnicy powinno się zakończyć.
Mecz o 15.00

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom