jozzy22
Użytkownik
Siatka
Czarnogóra wygra kurs: 5.25
Siatka
Po jakiej analizie ten mecz ? Ukraina wygrała z Czarnogóra wszystkie trzy mecze po 3-0 nie dając Czarnogórze szans w żadnym secie, hmm ? Chyba nie po tym, że Czarnogóra wygrała z Norwegią dwa ostatnie mecze, bo Norwegię ogrywa każdy po 3-0 ????Siatka
wszedl Hazard, mają jakieś tam sytuacje, ale z Morata to oni nie nastrzelają za dużo, ja czekam do 55-60 minuty i uderzam w over 1.5 ChelseaCo ta Chelsea tam tworzy?
Zabraklo 1, The Toffees tylko 2 rogiEverton - Lincoln over 5.5 rogów HT
Chelsea - Nottingham over 5.5 rogów HT
Bautista-Agut
@7.85 na sportowo, żeby nie zepsuć udanego dnia ????
A widzisz nawet nie zauważyłem ze k9biety tez grają. To był mecz mężczyzn ze Słowacja ale niestety posypala się w koncowce 2 seta i teraz nie ma czego zbieracPo jakiej analizie ten mecz ? Ukraina wygrała z Czarnogóra wszystkie trzy mecze po 3-0 nie dając Czarnogórze szans w żadnym secie, hmm ?
A no chyba, że tak, bo aż się zdziwiłem, że ktoś może coś próbować w stronę Czarnogóry hehe ????A widzisz nawet nie zauważyłem ze k9biety tez grają. To był mecz mężczyzn ze Słowacja ale niestety posypala się w koncowce 2 seta i teraz nie ma czego zbierac
Ja mam podobny plan, ale over 1.5 w meczu, kurs ~0.15 mniejszy tylko. Jeszcze kminie na dokładkę gol w meczu Gillingham - Cardiff... Ogląda to ktoś?wszedl Hazard, mają jakieś tam sytuacje, ale z Morata to oni nie nastrzelają za dużo, ja czekam do 55-60 minuty i uderzam w over 1.5 Chelsea
Nie wejdzie wedlug mnie. Berdych nie stwarza nawet malego zagrozenia na serwisie Hiszpana.Berdych 2set 2.50
Medvedev over 0.5 seta
Agut over 0.5 seta
@2.02 1/2
Ja tam mam pograny over 2,5, a właśnie padła bramka na 0:2, więc może być ciężko ????Śledzi ktoś Aston Ville ze Swansea? Ogarnie chociaz remis Aston Villa?
Mamy pierwszegoMorata strzeli @1.88
Chelsea poniżej 7.5RR @1/76
uni
Siatka
Szwajcaria 1.85
Spoko właśnie poszedł cash jak kurs na seta Berdycha spadł do 1.15Nie wejdzie wedlug mnie. Berdych nie stwarza nawet malego zagrozenia na serwisie Hiszpana.
Bautista ma parę najlepszych dni w tym całym sezonie teraz pewnie ????