>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [82]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Pamiętam ale kobieta też człowiek. ;)
za Interią
&quot;Sławny niemiecki neurolog twierdził, że wszystkie kobiety są fizjologicznie upośledzone i psychicznie otępiałe. O wielu pisał wręcz, że mają mózgi „na poły zwierzęce”.

rodd 136

rodd

Użytkownik
za Interią
&quot;Sławny niemiecki neurolog twierdził, że wszystkie kobiety są fizjologicznie upośledzone i psychicznie otępiałe. O wielu pisał wręcz, że mają mózgi „na poły zwierzęce”.
Inni kiedys sobie stwierdzili, ze Niemcy to &quot;nadludzie&quot;, takze ich bym bral z przymrużeniem w takich opiniach ????

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Przysnęło mi się chwilę, obudziłem się chciałem meczyk tenisa włączyć, szukam patrzę nie ma nigdzie myślałem że nie transmitują, a tu się okazuje że kitajec przyjął 0:6; 1:6 :eek:

uzytkownik-120277 650

uzytkownik-120277

Użytkownik
Myślę czy nie przywalić SS druga mapa bez dogrywki po 1.59 w bah. Turcy walczą o awans do finałów, a AGO już ma podcięte skrzydła. Niby grają o awans, ale Turkom chyba bardziej zależy. Do tego SS na Dust II mega mocne. Co myslicie?

Dobra z tym mega mocne to może przesadziłem. Dobra zostawiam, no bet

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Polska liga hokeja-18:00
Jastrzębie - Stoczniowiec Gdańsk 1 1.50
Nie jestem przekonany co do Polskiej dlatego mała stawka 200zł

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Myślę czy nie przywalić SS druga mapa bez dogrywki po 1.59 w bah. Turcy walczą o awans do finałów, a AGO już ma podcięte skrzydła. Niby grają o awans, ale Turkom chyba bardziej zależy. Do tego SS na Dust II mega mocne. Co myslicie?

Dobra z tym mega mocne to może przesadziłem. Dobra zostawiam, no bet
Wchodziłbym tu stpokojnie, AGO niby nie jest jakoś słabe, ale czuje, że po tym trejnie nagle zaczną tutaj grać, dla nich każdy frag po takim końcu sezonu, raczej będą zmiany. Dlatego raczej też bym odpuszczał

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom