>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [81]

Status
Zamknięty.
dokladnewyniki 88

dokladnewyniki

Użytkownik
Wygląda na to, że Thilo Kehrer (Niemcy) zobaczy czerwoną kartkę. Milorad Mazic nie będzie tolerował takiego zachowania na boisku, odgwizduje faul. Francja wykonuje rzut wolny i będzie kontynuować atak.

Komentator flashscore jakiś naćpany chyba z tą kartką ????
Koleś nawet żółtaka nie dostał

C 186

casuals

Użytkownik
Tourcoing co za żenujący amatorzy. W pierwszym secie 4 czy 5 setowych i w dupę oczywiście. W drugim cały set przewaga, przy końcu 19:14 i oczywiście w dupę. Nie będę pisał czego im życze bo dostane bana

O 4,6K

oth

Użytkownik
Tourcoing co za żenujący amatorzy. W pierwszym secie 4 czy 5 setowych i w dupę oczywiście. W drugim cały set przewaga, przy końcu 19:14 i oczywiście w dupę. Nie będę pisał czego im życze bo dostane bana
Ja zagrałem Tours i też amatorka ...

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Z mojej strony bardzo szybko, bo dopiero zobaczyłem ????
Kto gra w Totolotek internetowo, ten ma obowiązek pograć to!
Linia zdecydowanie obniżona. Sam byłem dzisiaj w Totolotku reklamować kupon, ale nie przyszło mi do głowy że wystawiona zostanie tak niska linia. Polecam zdecydowanie. Dla porównania kursy z Uni.

Także typ na dziś: Powyżej 2,5 ŻK @ 1,70 Totolotek
✅
Izzi pizzi
W 64. minucie Lo Celso, a za chwilę Neymar a potem Sarabia i Miranda i już w 70&#39; sześć karteczek.
Jeszcze warto dołożyć na żywo kartki, bo iskrzy aż miło, mimo że mecz na neutralnym terenie :hp: Niestety narazie kurs 1,45 na over 6.5 ale warto chwilę poczekać i zaatakować. Ja poczekam do 1,7 i polecam. Trzeba było w pierwszej połowie próbować bo po tej szybkiej kartce było to niemalże pewne.

O 4,6K

oth

Użytkownik
Może ja tu dużo nie siedzę, ale Nole daje dobre typy, nie raz skorzystałem. Nie wiem co się tak tu czepiacie wzajemnie. Dzięki za kartki Brazylii ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom