cuadrado12
Użytkownik
Bouchard wygra seta - TAK @2.10 bet365
& piękny dzien;/cs, o 19 i o 20
G2 - Fnatic (1 mapa) @1,9
dust2 to najlepsza mapa g2. Wczoraj wygrali z fnatic do 10, oby dzisiaj to powtórzyli
G2 - Fnatic (-2,5) 2 mapa @1,97
ta sama sytuacja, grany cache, wczoraj fnatic wygrało do 10, francuzi kompletnie bez strony ct i to powinni wykorzystać.
Medical dla petkovic przy 2:0 w 2 secie.Bouchard wygra seta - TAK @2.10 bet365
Kurde ruski zablokował linie a Petkovic nie może biegać skakać bo naderwala dwu głowy uda. Xd ale ruski poblokowal linieeMedical dla petkovic przy 2:0 w 2 secie.
Uni tak samo ;/Kurde ruski zablokował linie a Petkovic nie może biegać skakać bo naderwala dwu głowy uda. Xd ale ruski poblokowal liniee
A Petkovic stoi na korcie jak piłka leci na rakietę to odbije ale jak deko w bok to już nawet nie rusza xdUni tak samo ;/
Zablokowali i nawet zamknąć nie mogę ????Medical dla petkovic przy 2:0 w 2 secie.
Krecz.A Petkovic stoi na korcie jak piłka leci na rakietę to odbije ale jak deko w bok to już nawet nie rusza xd
Wg mnie wygrana. 4:0 i Krecz rywalkiZablokowali i nawet zamknąć nie mogę ????
Krecz ????Bouchard wygra seta - TAK @2.10 bet365
Ciekawe jak ruski rozliczyKrecz ????
A mogłem już zamykać z dorbym zyskiem bo miałem w dublu z Kontą to chciałem więcej ;/Krecz.
Wydaję mi się że przegrany będzie ;/Ciekawe jak ruski rozliczy
Isner zagotował sięKlaun set 2.15 unibet (vs Inser)
Nie ma opcji że przegrany. Zwrot. Wg regulaminu okej czy się kłócić ?Wydaję mi się że przegrany będzie ;/
Na Uni jest tak że jeżeli 1 set będzie rozegrany i ktoś pózniej skreczuje to nie ma zwrotu. U Ruskiego tez chyba tak jest ;/Nie ma opcji że przegrany. Zwrot. Wg regulaminu okej czy się kłócić ?
NIe ma pewnikaów ????jakie to Maccabi żałosne. Męczą z amatorami ale i tak przegrają ????
Buducnost @1,95
pewniak