cuadrado12
Użytkownik
Rożny dla CP, kontra, Salah z Mane szli 2 na 2, Salah wypuścił Mane, ten miał jeden na jeden z bramkarzem, położył go i wsadził do pustej przy okazji ratując mi kupon z jego golem ????Kto wie jak padł ten 2 gol dla Liverpoolu?
Rożny dla CP, kontra, Salah z Mane szli 2 na 2, Salah wypuścił Mane, ten miał jeden na jeden z bramkarzem, położył go i wsadził do pustej przy okazji ratując mi kupon z jego golem ????Kto wie jak padł ten 2 gol dla Liverpoolu?
Dzięki za dokładną odpowiedź..mnie także uratował ten gol Zagrałem over po czerwonej kartce ????Rożny dla CP, kontra, Salah z Mane szli 2 na 2, Salah wypuścił Mane, ten miał jeden na jeden z bramkarzem, położył go i wsadził do pustej przy okazji ratując mi kupon z jego golem ????
Nie powiem że przegrali wygrana gierkę, bo wygrana nie była jeszcze, ale jeden facet zaspał i los całej gry sie odwrócił. Potem cała masa pojedynczych indywidualnych błędów, które początkowo popełniali 100thieves potem zaczęli popełniać FlyQuest i jestFlyQuest win (Lol lcs na) @2.05
Wjeżdżam mocniej niż na ogół. Podobają mi sie bardziej picki tej drużyny No i Ryu gra matchup który mu kompletnie nie leży, ostatnio im gierkę przegrał, liczę na powtórkę.
e tamMalezja z 5:8 w ciagu 15 minut dostaje run 0:16. Nie mam pytan. Trudniej pacholki byloby ograc. Te 50 bramek to sama tajlandia rzuci.