typer.official
Użytkownik
4.
Spotkanie: Sunderland - Sheff Wed
Typ: Sheff over 1.5 gola (0:1 58min)
Kurs: 2.37
Bukmacher: Bet365
Podwójna.
Btts w drugiej? 4.50...
1/1
2/1
4.
Spotkanie: Sunderland - Sheff Wed
Typ: Sheff over 1.5 gola (0:1 58min)
Kurs: 2.37
Bukmacher: Bet365
Podwójna.
Btts w drugiej? 4.50...
1/1
2:1Hajduk Split strzeli @2.05
Można też btts @3.10
Dokładam
Steua--Hajduk over 1.5
@2.66
niezle trafiłem na RijekePartizan @1.7 + Rjeka @1.45
Legia Awans @2 singiel
szybki strzalRijeka - Sarpsborg over 0.5 @2.40 Uni
oraz ciekawe jak długo przyjdzie czekać na wynik Panów Kubot/Melo gdyż kończą ładny rozpis, oby weszło, z moich informacji mają grać na korcie numer 4 po spotkaniu Kohlschreiber/Verdasco vs Mahut/Roger Vasselin, które powinno zacząć się za kilka minut, jest ktoś w stanie potwierdzić ten stan rzeczy?Kilka typów na dzisiejszy wieczór, start 2 spośród 4 o 20:30, a więc:
1. Feyenoord vs Trenczyn under 3,5 bramek po 1,95
2. KAA Gent vs Jagiellonia, typ: Jagiellonia + 2 bramki po 1,52 , lub, KAA Gent NIE wygra do zera po 1,62
3. Kubot/Melo tenis po 1,82
4. oraz piłka ręczna, towarzysko Hapoel Le Zion +5,5 bramki po 1,74 start 21:00
Bierzcie i wygrywajcie z tego wszyscy
kuboty grają jako trzecie w kolejności, teraz gra martic - anisimova, później debel którym pisałeś i dopiero kubot/melooraz ciekawe jak długo przyjdzie czekać na wynik Panów Kubot/Melo gdyż kończą ładny rozpis, oby weszło, z moich informacji mają grać na korcie numer 4 po spotkaniu Kohlschreiber/Verdasco vs Mahut/Roger Vasselin, które powinno zacząć się za kilka minut, jest ktoś w stanie potwierdzić ten stan rzeczy?
Paradoks najlepszy że ostatni mecz u siebie zapewne przegrali gdzieś na początku 2017 roku bądź pod koniec 16.Tak mnie zastanawia ten mecz Rijeki. Jak oni mogli przegrac u siebie z taką ekipa. Co to za jakas chora akcja, ze dali sobie strzelic gola jakims Norwegom, a sami nie dali rady strzelic gola u siebie od ...17 meczy...
Szkoda była jeszcze okazja
Evil Geniuses 2 mapa @2.45 (dota2)
Przy dużo meczach można się zastanawiac ,a tylko sami kopacze i siły nadprzyrodzone trzymają ZAWSZE rękę na pulsie :cash::cash: ???? ????Tak mnie zastanawia ten mecz Rijeki. Jak oni mogli przegrac u siebie z taką ekipa. Co to za jakas chora akcja, ze dali sobie strzelic gola jakims Norwegom, a sami nie dali rady strzelic gola u siebie od ...17 meczy...
więc jakaś zmiana kortów, gdyż ze strony, której używam livexscores.com/tenis jest trochę inny rozpis, pozostaje czekać, bo kończą na myślę około 5k rozpis, zainteresowanym ciekawym mogę wysłać, po zakończeniu debla zamieszczę na forumkuboty grają jako trzecie w kolejności, teraz gra martic - anisimova, później debel którym pisałeś i dopiero kubot/melo