>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [79]

Status
Zamknięty.
alpha 758

alpha

Użytkownik
Niech dalej płacą tym patałachom takie siano, niech dalej ściągają pseudo piłkarzy pokroju Philipsa. Za taką kompromitację to te wkłady do koszulek cały sezon powinny grać za darmo.

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
Kilka typów na dzisiejszy wieczór, start 2 spośród 4 o 20:30, a więc:
1. Feyenoord vs Trenczyn under 3,5 bramek po 1,95 ✅
2. KAA Gent vs Jagiellonia, typ: Jagiellonia + 2 bramki po 1,52 ⛔, lub, KAA Gent NIE wygra do zera po 1,62 ✅
3. Kubot/Melo tenis po 1,82
4. oraz piłka ręczna, towarzysko Hapoel Le Zion +5,5 bramki po 1,74 start 21:00 ✅
Bierzcie i wygrywajcie z tego wszyscy
oraz ciekawe jak długo przyjdzie czekać na wynik Panów Kubot/Melo gdyż kończą ładny rozpis, oby weszło, z moich informacji mają grać na korcie numer 4 po spotkaniu Kohlschreiber/Verdasco vs Mahut/Roger Vasselin, które powinno zacząć się za kilka minut, jest ktoś w stanie potwierdzić ten stan rzeczy?

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
oraz ciekawe jak długo przyjdzie czekać na wynik Panów Kubot/Melo gdyż kończą ładny rozpis, oby weszło, z moich informacji mają grać na korcie numer 4 po spotkaniu Kohlschreiber/Verdasco vs Mahut/Roger Vasselin, które powinno zacząć się za kilka minut, jest ktoś w stanie potwierdzić ten stan rzeczy?
kuboty grają jako trzecie w kolejności, teraz gra martic - anisimova, później debel którym pisałeś i dopiero kubot/melo

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Tak mnie zastanawia ten mecz Rijeki. Jak oni mogli przegrac u siebie z taką ekipa. Co to za jakas chora akcja, ze dali sobie strzelic gola jakims Norwegom, a sami nie dali rady strzelic gola u siebie od ...17 meczy...

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Tak mnie zastanawia ten mecz Rijeki. Jak oni mogli przegrac u siebie z taką ekipa. Co to za jakas chora akcja, ze dali sobie strzelic gola jakims Norwegom, a sami nie dali rady strzelic gola u siebie od ...17 meczy...
Paradoks najlepszy że ostatni mecz u siebie zapewne przegrali gdzieś na początku 2017 roku bądź pod koniec 16.

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
Przy dużo meczach można się zastanawiac ,a tylko sami kopacze i siły nadprzyrodzone trzymają ZAWSZE rękę na pulsie :cash::cash: ???? ????

krzysiu 3,3K

krzysiu

Użytkownik
kuboty grają jako trzecie w kolejności, teraz gra martic - anisimova, później debel którym pisałeś i dopiero kubot/melo
więc jakaś zmiana kortów, gdyż ze strony, której używam livexscores.com/tenis jest trochę inny rozpis, pozostaje czekać, bo kończą na myślę około 5k rozpis, zainteresowanym ciekawym mogę wysłać, po zakończeniu debla zamieszczę na forum
adik1992: możesz podać stronę, źródło rozpisu kortów?
już widzę, mam: http://www.protennislive.com/posting/2018/422/op.pdf

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom