K
0
kropson1988
Gość
Po tym jak zmascila epicko pierwszego seta myślę , że teraz szybki drugi set dla Sereny . Aczkolwiek to tylko kobiety :yes:.Wygra Pliskova seta?
Po tym jak zmascila epicko pierwszego seta myślę , że teraz szybki drugi set dla Sereny . Aczkolwiek to tylko kobiety :yes:.Wygra Pliskova seta?
Thiem zwątpiłem w Ciebie ale szacun za to spotkanie dla obu . Kozak meczycho . Warto było poświęcić prawie 5h . Oby reszta spotkań była taka emocjonująca .Co Nadal niszczy . Ale trzeba przyznać świetne widowisko . Ale od tego przełamania na po 5 w trzecim czułem , że Rafa ugra seta i myślę , że 3:1 się skończy . Miała dzisiaj Pliskova szansę na pierwszego seta i przegrała tak jak teraz Thiem miał szansę na 2:1 i niestety . Nadal włączył tryb koksa i miażdży .
dokladnie kozak meczycho ostatnia pilka pol kortu wolnego,ale thiem robi smash tam gdzie stoi nadal i w dodatku wali autThiem zwątpiłem w Ciebie ale szacun za to spotkanie dla obu . Kozak meczycho . Warto było poświęcić prawie 5h . Oby reszta spotkań była taka emocjonująca .
Persiwa - Madura FC, Madura win @ 1.73 Unibet
Jeszcze po 14.50 miałem pograny win MongołekShandong U21 12.00 kosz
Mongołki DNB 9.00 piłka za godzinę
odłamał a później popłynąłMajchrzak 3.9 unibet