ło ! ale to pewnie po niższym kursie taki mecz sie stawia przedmeczowo ,tak ?W bet365 masz zakład rozliczony jeżeli drużyna na którą postawiłeś przed meczem (tylko single) prowadzi dwoma golami. Ta opcja działa w większości lig, lidze mistrzów, europejskiej i angielskich pucharach.
Bayern - Chicago btts 6,00:]
Kurcze rzeczywiście nie potrzebnie dołożyłem Ston, Derby jak w masełko brawo za ten typ.Też myślałem nad Soton, ale jak już to w singlu. W całorocznym przy przewadze dwoma golami mam już rozliczenie na plus, więc nie szarżuje z dublem, a taki czysty kursik na Derby tak samo mi odpowiada. Pozdro, oby na plus :champagne:
Dajesz byle jaki mecz, po normalnym kursie i jak prowadzą 2 golami, niezależnie od wyniku końcowego wypłacają Ci 100% wygranej, w tenisie przykładowo starczy przewaga 2 setami i tak dziś przykładowo Djere mi siadł, a w inny wypadku byłby zwrot.ło ! ale to pewnie po niższym kursie taki mecz sie stawia przedmeczowo ,tak ?
Nie, wszystko po normalnym kursie, takim samym jaki stawia każdy inny gracz. Dokładnie jest to oferta na Premier League, Championship, LaLiga, Bundeslige, Serie A, ligę mistrzów, ligę europejską i angielskie puchary. Taka sama oferta jest na obecne US Open, gdzie masz rozliczony zakład, jeżeli zawodnik na którego postawiłeś w singlu przed meczem prowadzi dwoma setami (ta sama oferta była na Wimbledon). Nie wiem czy wszyscy mają takie możliwości, ale za każdym razem jak przysyłają wiadomość z infem o ofercie, to dodają wzmiankę, że jest to oferta dla „nowych i kwalifikujących się klientów”ło ! ale to pewnie po niższym kursie tak ?
Przewaga 2 setów czy zdobycie 2 setów, ponieważ u Djere było 2-1 i kreczDajesz byle jaki mecz, po normalnym kursie i jak prowadzą 2 golami, niezależnie od wyniku końcowego wypłacają Ci 100% wygranej, w tenisie przykładowo starczy przewaga 2 setami i tak dziś przykładowo Djere mi siadł, a w inny wypadku byłby zwrot.
Munar @1.80
Przewaga 2 setów, a było 2-0Przewaga 2 setów czy zdobycie 2 setów, ponieważ u Djere było 2-1 i krecz
gol - ajax @1.60