dwie sety mieliNozna,
Chongquing Lifan - Yatai
Ponad 3.5 @ 3.20
No tak Indonezja... wynik 0:2Persija Dzakarta over 1,5 kurs 1,9 jest 30 minuta i 0:1
Dobra gosciu daj swoje typy bo widzę hejtowac potrafisz ale coś od siebie to już nie bardzo . Bez odbioru .Macie swoją Begu. Forumowy klasyk. Gg wp.
jakie staty?skąd mieliście staty dot Mistrzostw Azji U21 w ręczną?? muszę na gwałt coś obczaic
chcialem obczaic jak ten liban gra ale pusciłem lekko Japonie -15.5jakie staty?
Liga Europy Vaduz DNB 6.40
Ja zawsze biorę takie turnieje z wikipedii tam masz wszystko. Wpisujesz w google Asian u21 handball championship i wybierasz pierwsze co Tobie wyskakuje. Tam masz turnieje z wszystkich lat (im starsze tym mogą nie być pełne wyniki) Np klikasz Details pod 2018 i Ci się otwiera bieżący turniej.chcialem obczaic jak ten liban gra ale pusciłem lekko Japonie -15.5
Mowa o Dafabet aziatycki?.Ja zawsze biorę takie turnieje z wikipedii tam masz wszystko. Wpisujesz w google Asian u21 handball championship i wybierasz pierwsze co Tobie wyskakuje. Tam masz turnieje z wszystkich lat (im starsze tym mogą nie być pełne wyniki) Np klikasz Details pod 2018 i Ci się otwiera bieżący turniej.
Minho handball w ruskim 3.68 w dafabet 9.50 przy 7:6
przy 8:7 odpowiednio 3.14 i 9.00
tak, a inny jest?Mowa o Dafabet aziatycki?.